Burcu Varol, ç çok soğuk bir gün sokakta gördüğü, evsiz adama acıdı. Önce yemek verdi, yardım etti. Ama yüreği dayanmadı, kimsesiz ve evsiz adama evini açtı.
Burcu Varol bir süre sonra evinden birçok eşyasının kaybolduğunu fark etti. Hemen adamı evden çıkardı. Birkaç gün sonra yanında getirdiği bir kişi ile Varol'un kapısına dayandı. Kapıyı tekmeleyip zorlayan adam eve girmeye çalıştı.
Mahalleli cama çıkan Burcu Varol'un "İmdat" çığlıklarına koştu. Bu sırada evin camını da kıran adam ve yanındaki kişi mahalleli tarafından sokakta dövüldü. İhbar üzerine polis ikisini de gözaltına aldı. ... Şimdi gel de insanlara yardım et. İyilikten maraz mı doğar?
Kışın sokakta kalan evsiz birini üşümesin diye evinize alır mısınız?
Kadın kımsenın yapamadıgını yapmış helal olsun ama ınsan oglu kötü anlamıyor iyilıkten oyuzden bencıl olabılmek gerekıyor yoksa kendı Çan’ından olmak var somunda Burcu hanım ı allah korumus yıne
Zaman zaman vocuguyla dilenen kadinlari gordugumde evin bir odasini vereyim diye dusunuyorum ama guvenip de eve alamam. Sevdiklerimizden bile kazik yedigimiz dunyada el adama ne yapmaz.
öyle zamandayız ki kimse kimseye güvenmiyor. başka bir konuya değinmek geldi içimden resimdeki adamın giyimine baktım da topitoşa benziyor sanki o nasıl giyim öyle?
En İyi Cevaplar