Çok güzel ve yerinde bir film. Bir kız arkadaşım kız kardeşi ile izlemiş ve benden de izleyip yorum yapmamı istemişti. Çünkü ilk bakışta filmin bir anlamı yok bazı insanlara göre ama izledikten sonra dedim ki o kızlara; ''Bu film p*rno sektörünü tamamen eleştiren ve çirkinliğini tamamen gösteren bir film.'' Bu kadar basit yani.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
p*rno filminden öte Sırf Birileri Memnj etmek için İnsanlara Sadist Hareketlere Maruz Bırakmak..
en son kendi oğluna anal girmesini de ekleyelim ama tabii uyuşturucu madde etkisiyle ayrıca karısını gözünün önünde düzüyorlardı. son sahnede adamın gözüne şeyi sokması da apayrı bir şey tabii 😒
@BaranBesiktas pedofili tecavüz kan ve vahşeti göz önünde bulundurursan kötü diyebilirsin ama söylede birşey var birçok kesim için sanatsal bir çalışmadır bu film
Adamın biri eski P. o... rno yıldızı.. buna is teklifi geliyor... İs ama Çok değişik bir şey... Bunu yöneten kişi, Bebeğe, Çocuğa, Kendi Esi ve Çocuğunu adama belletiyor (Affedersiniz)
Yasaklı film, Dun bir arkadaşım bir link atti.. Bana " Sadece Korkunç " dedi, ben nerden bileyim Bebek ile Adamın kendi çocuğunu şey yapmasını seyrediyorum diye . Basım agridi
Var ama paylaşmam, psikolojisini bozmak istemiyorum.. Eğer dersen ki Bana bor şey olmaz, Ben " Bebeğe Tecavzu sahnesini " seyredirim dersen Atayim linkini
İzledim işte sorduktan sonra sana... ve o kadarr iğrenç bir şeyki aslında prno swktörüde aynı şekilde berbat ve iğrenç bir şeyy.. genel anlamda erkekler iğrenç bir varlık 😄
En İyi Cevaplar