Bu iğrenç filmi izledim şimdi çok kötü oldum midem bulanıyor başım ağrıyor çok kötü hissediyorum etkisi geçer mi yaa? ne zaman geçerki
Cevabın nedir?
- Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİzledin mi l*n o filmi bide. Hiç kimse uyarmadı mı? Benim kolay kolay midem bulanmaz ama bu filmde harbi harbi midem bulandı bazı sahnelerde. İğrençliğin de ötesinde.
03 Yorumla
Soran+1 yılKeşke merak etmeseydim ya of :(
- +1 yıl
Arkadaşlar fragmanı o kadar iğrenç değil. Filmi sakın izlemeyin... Kadına tecavüz ediyor sonra palayla kesiyor ortadan iğrenç ya.
Soran+1 yılAynen o sahne çok iğrenç :(
En İyi Cevaplar
- Diziler & Filmler konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılSırpların içlerindeki iğrençlikleri dışa vurduğu filmdir.
Bence soruyu sil. Çünkü reklamın iyisi kötüsü olmaz.
An geçtikçe daha fazla insan görüyor bu soruyu...03 Yorumla
Soran+1 yılBence yorumları okuyunca izlemekten vazgeçerler kim isterki öyle bir iğrençlik izlemek
- +1 yıl
Merak denen bişey var kızım.
Soran+1 yılBende merak ettim gittim izledim sonuç bu
geçer yakında bende ilk izlediğimde bir hafta uyku problemi yasadım
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol :(
. Bende izleyeceğim bekle mısır patlatıp gelicem merak ettiimm
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapma sakın yapma intihar edebilirsin çok berbat bir film
Soran+1 yılBir adam emekli p*rno yıldızı mutlu bir ailesi var bir grup adam buna iş teklif ediyorlar sonra yenidoğmuş bebeğe tecavüz izletiyorlar adam işi kabul etmeyince uyuşturucu veriyorlar kendi çocuğuna karısına tecavüz ediyor masum insanlara tecavüz edip öldürüyor filan sonra olayı anlıyor ve delirip kendisini karısını çocuğunu öldürüyor o adamlarda başka bir aileye sıra sıra tecavüz ederken film bitiyor
Soran+1 yılİzlemesin diye söyledim başını ve sonunu kötü etkilenmesini istemiyorum
- +1 yıl
Bu film dunyada yasaklanan filmler arasinda yer alan igrenc bir film sadece izleme derim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
28Cevap
ben film biter bitmez etkisinden çıktım.. ama 1 bucuk hafta etkisinde kalan arkadasım var.. sadece şunu düşün her nekadar da bu yapılanların gerçekte olabilme ihtimali olsa da diğer bütün sahneleri sadece profesyonel kurgu sadece FİLM..
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki etkisinden birtürlü çıkamasamda eninde sonunda geçer mi? psikolojim bozulmuşmudur bunu izledim diye?
Soran+1 yılYapma isteği olmuyor ama çok kötü hissediyorum içim bayağı kararıyor sanki kalbime bıçak saplanmış gibi o dediğini yaptım gene devam etti geçmez mi?
Diziler & Filmler konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zevkle izledim. Olsa yine izlerim. Yamyam katliamına ne dersiniz. ya da solo ya da sadomun 120 günü. 😎
04 Yorumla
Soran+1 yılPsikopatsın sen yhaaa
Soran+1 yılAyy yok kalsın onlarda öyle iğrenç filmlerdir bundan sonra bir film izlemeden iyice bakacağım nasıl bir film diye
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle seni ordaki adam gibi dikkmek istiyorum cunku bundan 2 saat once taa ki aenin bu sorunu gorene kadar cok mutluydum sonra bunu okudum neimis diye izledim ve kendimi cok tuhaf hissediyorum senin yuzunden yasama sebvincim gitti l*n !!! Yok az sovmedim sanaa bide 2 saat bunlari demek icin araki senin sorunu bul varya ya ole sinirliim ki sana seni oyle yataga kelepceleyip dikesimm varr
00 Yorumlatüm kızlar meraklı galiba yorum yapan hemen hepsi izlemiş ya da izleyecek :S sonra da türk kızları neden cinselliğe ıyk öyk diyor diyoruz suçlusu bu filmmiş kezbanlığı boşuna suçlamışız yıllardır :)
00 Yorumla
+1 yılçekin L an kusucam :D
www.izlesene.com/.../697356500 Yorumla
+1 yılsrpski o ne ney la DS:FSFD:SF adını tam yazda bir bakiiiim ^-^
02 Yorumla
Soran+1 yılA Serbian Film yaz google'a
- +1 yıl
hee nefret kan irin rutubet pislik fıtış ne ararsan var diyon yani :D:D:SF:SF
+1 yılO film sahteydi, yöentmeni tutuklanmış ve adam itiraf etmiş, kukla ve bal mumlarıyla çekilmiş film. Google da görsellerde de aratabilirsin.
013 Yorumla
Soran+1 yılAma genede çok kötü etkiledi beni :(
- +1 yıl
Yönetmenin amacı da buydu. Daha kötü filmler var. Sırpski en basitlerinden biriydi bence ;)
Soran+1 yılDaha kötüleride mi var? isimleri ne? izlemeyeceğim sadece hakkında yazılanlara bakacağım
- +1 yıl
Sadece okuması bile kusmana sebep olabilir. Youtube da En İğrenç 10 Film yazınca çıkıyordu sanırım.
Soran+1 yılPeki dünyadaki gelmiş geçmiş en kötü en iğrenç film ne?
- +1 yıl
Adını unuttum şuan, bir sapık vardı, kadıınların kafasını kesip boğaz deliklerine, karınlarını deşip o deliklere filan tecavüz ediyordu. Kafasını kestiği vucuttan akan kanla duş filan alıyordu, bu film dengemi sarsmıştı. Bir de ölülere tecavüz eden bir adamın filmi vardı. Bence bu ikisi yeterli.
Soran+1 yılIyy çok kötü ya popüler mi o filmler
- +1 yıl
Aklın varsa ilgilenme.
Soran+1 yılDoğru diyorsun ya ama o sırp filmini izlediğim için psikolojim bozulmuşmudur
- +1 yıl
Sorabiliyorsan problem yok demektir.
Soran+1 yılİçim rahatladı biraz :) bide psikolojisi bozuk olan insan direk delirirmi
- +1 yıl
Delirmekten kastın? Bence sen sadece birazcık yalnız kalmış ve canı sıkılan sıradan bir insansın Hepsi bu. Kendinle başbaşa kalmamaya çalış. İç sıkıntısı delirtir.
Soran+1 yılAnladım sağol
+1 yılfilmin adında hayır yok zaten sırpziki bu filmi yasaklamaları lazım sen bununla ilgili konu açtıkça dahada merak edicekler
01 Yorumla- +1 yıl
Film yasaklı zaten.
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl bir film ekşide pişmanlık dolu entryler var ama iğrençliğin nolduğunu yazan olmamış. korku zaten sevmemde nedir iğrenç yapan sıradan korku filmi argümanlarını dışında?
02 Yorumla
Soran+1 yılYeni doğmuş bebeğe tecavüz
Göz bebeğine tecavüz
Tecavüz edip öldürmek
Kadının dişlerini söküp oral seks yaptırmak
ve fazlası
Cevap sahibi+1 yılşimdi vikipedie okudum iyiki baştan sonra yazmışlar öyküyü. "iğrenç" kelimesi merak uyandırsada bu kadarına tahamül edilmez. böyle sapık filmleri amerikallardan görmeye alışmıştık ama sırp filmi olmasına da hiç şaşırmadım. 90'larda boşnaklara yaptıkları bunlardan masum değildi.
ya bende izlicem de ev arkadaşım gelınce tek olmaz :d
03 Yorumla
Soran+1 yılİzleme sakın yaa çok iğrenç bir film hiç tavsiye etmiyorum
Soran+1 yılFazla merağın zararlı olduğunu anladım izlersen sende anlarsın ama sakın izleme ekşi sözlükte yorumları oku
+1 yılbende izledim o filmi iğrençlikte önde gidiyor bebeğe yaptığını görünce hemen kapadım yasaklanmalı o film
014 Yorumla- +1 yıl
Film Yasaklı zaten.
- +1 yıl
evet az önce araştırdım da neresi yasaklı onun ya yaz google çıkıyor hemen
- +1 yıl
İnternette yasak diye bişey yok ki :) Gösterimi felan yasak yani.
- +1 yıl
gösterimi yasak olsa ne olcak herkez izledikten sonra :)
- +1 yıl
O da doğru. İnternetin zararları işte :D
Soran+1 yılKeşke tamamen yasaklansada kimse izlemese
- +1 yıl
aynen :))
- +1 yıl
bencede kökten yasaklanmalı
Soran+1 yılO filmi yapanlara yapıcaksın aynısını ya bide böyle şeyler gerçek hayatta oluyor yönetmen göstermiş diyenler var daha iyi bir yolla gösterebilirdi
- +1 yıl
aynen katılıyorum niçin yaparlar böyle filmi anlamıyorum işkenceli film bide nerde işkence mi yoksa afedersin ama herkez biribirine yaptı saçmalıklarla dolu bir filmdi insanın psikolojisini bozar ya
Soran+1 yılBenim psikolojim bozuldumu şimdi yani :(
- +1 yıl
hep o filmi düşünüp durma kafanı dağıtmak için komedi filmleri izle ben öyle yaptım
Soran+1 yılBiraz geçmiş gibi ama hala kötüyüm :(
- +1 yıl
etkisinden kurtul o filmin hep kötü olursun aç bir film izle komedi falan olsun bende ilk izlediğimde kötü oldum hemen bir komedi filmi açtım
Hep bu meraktan zamanla geçer merak etme git hava al biraz :D
12 Yorumla- +1 yıl
fazla merak... :DS:FSD:FSD:F
Çok iğrenç birşey ben 1 gün boyunca kendime gelememiştim.
Atlaya atlaya izlememe rağmen..00 YorumlaSaçma olduğu anlar anlamaz yarıda bıraktım devamını izlemedim bile
01 Yorumla
Soran+1 yılEtkilendinmi peki hangi sahneleri izledin
+1 yılSırp filmi ne beklersin ki böyle şeyler izleme pisikolojin bozulur
09 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojimin bozulduğunu nasıl anlayacağım?
- +1 yıl
Saçma sapan şeyler düşünme :D
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
Filmi sürekli aklına getirip bazı sahneleri kendi üzerinde kugulamak
Soran+1 yılİstemsizce yapıyorum onu maalesef :(
- +1 yıl
Kafanı dağıt başka şeyler düşün
Soran+1 yılMaalesef olmuyor
- +1 yıl
Müzik dinle
Soran+1 yılDinliyorum ama birşey hissetmiyorum
Nasıl bir şey? Izlemedim. Hayvanlara eziyetle ilgili bir şey varsa asla da izlemem
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bu yorumlardan sonra gelde bakma bu filme.
Neyse midem dayanikli no problem02 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılBilmediğin filmleri izlersen böyle olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım harbiden :(
- +1 yıl
öğğg
+1 yılFilm işte bu kadar korku saçma bence
03 Yorumla- +1 yıl
İzle gör dicem ama hakkaten uzak dur.
Soran+1 yılAynen hakikaten uzak dur çok berbat bir film
+1 yılBen de etkilenmiştim ama geçiyor bir süre sonra
00 Yorumlaiyi dayanmışsın kaç yaşındasın
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 e girdim
+1 yılBende Merak Edim açtım neymiş diye Açmaz olaydım
05 Yorumla
Soran+1 yılHangi sahneleri izledin ve nasıl hissediyorsun :(
- +1 yıl
Geçerek izledim.. Çocuğu becerdiğini gördüğüm an kapattım hemen.. kötü hissediyorum. bir arada kadın penisini ısırdı adamın kötü oldum offfff
Soran+1 yılKarnın filan ağrıyor mu miden bulanıyor mu :(
- +1 yıl
Biz erkekler daha dayanıklıyız bu konularda.. sadece biraz kötü hissediyorum bedensel birşey yok psikolojik
Soran+1 yılBen çok kötü hissediyorum ama ya :(
aha ben merak ettim ne olacak şimdi :)))))
00 Yorumla
+1 yılbiraz zaman alır ama gecer
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürebilir en fazla?
- +1 yıl
ruh haline bağlı olarak 2 günle 2 hafta arası değişir
Soran+1 yılAma kesin geçer yani?
- +1 yıl
yanii
geçer geçer büyüyünce unutursun
00 Yorumlailerleterek izledim de hiçte etkisinde kalmadım :)
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç izlemedim konusu ne aceba?
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılIlk 1 dkasi muhtesemmmm
00 Yorumla
+1 yılO ne ya bende izlemek istiyorum
00 Yorumla
+1 yılO ne
01 Yorumla- +1 yıl
Hee sadoomun 120 gunuuuu.. o igrenc ben ole filmleri sevmedigim icin kapattim. ama sna bir film onericem ben bu filme hayran oldum. resmen filmden sonra hungur hungur agladim. ve sdakatin en gercek ornegi konusu gercek. hachiko :bir kopegin hikayesi. yuzde 100 tavsiyemdir. izlemezsen pisman olursun. hatta soyle diyim gun bitmeden kendne iyi bisey yap ve bunu izle ;)
+1 yıluyu gecer
011 Yorumla
Soran+1 yılGözüme uyku girmiyorki
- +1 yıl
korktun mu ne hıssedıyorsun şu an senın de basına gelmıs gıbı mı hıssettın
Soran+1 yılEvet korkuyorum hatta başıma gelmesinden sokağa çıkamayacağım galiba :(
- +1 yıl
senın p*rno yıldızı bır sevgılın veya esın var mı yok gelmez basına korkma
Soran+1 yılNe alaka ya niye olsun
- +1 yıl
filmde öyle bir adam yuzunden oluyor hersey nasıl ızledın sen sana olmaz ıste korkma
Soran+1 yılMidem bulanıyor ama çok kötüyüm berbat hissediyorum :(
- +1 yıl
balkona cık ıkı oksıjen cek ıcıne baska seyler dusun sohbet et bırıyle
Soran+1 yılNefes alıp veriyorum sürekli ama hala kötüyüm :
- +1 yıl
su ıctın mı damanı ceksın bırı baya korkmussun maden korktun nıye ızledın hepsını tek ızledın bır de sanırım
- +1 yıl
tecavuz sahnesı felan hıc mı gormemıstın onun gıbı ıste
Filmin konusu ne?
07 Yorumla
Soran+1 yılTecavüz ve iğrençlik
Soran+1 yılİkisi çok başka yenidoğmuş bebeğe tecavüz var sakın izleme
Soran+1 yılGöz bebeğine tecavüz bile var çok kötü şeyler var merak ettiğim için izlemiştim sakın izleme ya
Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. fragman enteresanmış
00 Yorumla
+1 yılaferim
00 Yorumlao ne ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende izlicem
05 Yorumla
Soran+1 yılSakın ama sakın izleme kendine zarar verirsin
Cevap sahibi+1 yılyok artık atlaya atlaya bakıcam ama
Soran+1 yılÖylede bakma hertürlü çok kötü
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında