burdan ızleybılırsınız.. uyarıyorum ıgrenc sahnelerı var... pskolojımı alt ust eden bı fılmdı
A Serbian Film (Bir Sırp Filmi) izleyeniniz var mı?
burdan ızleybılırsınız.. uyarıyorum ıgrenc sahnelerı var... pskolojımı alt ust eden bı fılmdı
Hakikaten sapık ve ağır sadist insanların çektiği bir filmdir. Gösterilenler gerçek olmasa dahi bu denli sapkın ve ağır sorunlu hayal gücüne sahip insanların dünyada var olduğunu bilmek rahatsız edici gerçekten. Bende filmi ilk dakikalarında kapatmıştım dediğin gibi insanın hem midesi hemde psikolojisi kaldırmaz. Tam manasıyla pislik ve rezil bir film zaten yasaklı listede yer alır
Bak herşey bana normal gelebilir ama o tek gözlü o... çocuğu ve hamile olan o... 'nun sahnesınde o kadının karnından bebeği alıp o yaptığı şey aklımdan hiç çıkmıyor be sinirlendim bir sigara yakıp bir sürü küfür ettim onlara her ne kadar film olsada
Izledim igrenc otesi korku bir tarafa sapik ruh hastasi vede mide bulandirici bir film diyemiyorum neyse artik
izlemedim izlemem psikolojimden memnunum bozulmasın
Cevap
16Cevap
Tabi psikoloji bu hemen bir filmle bozulur (bu da algıda seçicilik al bir de burdan yak)
Cevabım: Hayır.
Tırt
Marjinal film istiyorsanız Otomatik Portakal'ı izleyin..
sana bu filmi önerecektim ama beğenmezsin diye önermemiştim :)
Evet izledim çok Saçma geldi bana sözde iktidarı eleştirmek için yapılmış ama destek çıkan bir film
Resmen rezillik. Sanat falan degil o. öküzün aklına karpuz kabuğu düşürmek.
neden psikoloji bozucu bir film? nesi psikoloji bozuyo yorumunu okuduğum herkes bunu söylemiş?
adam kendi çocuğuyla ilşkiye giriyor arkadan daha ne olsun...
O film çok tepki aldığı için biçok ülkede yasaklanmıştı
sana full cinsellikle 2 film atayım otur izle en iyi cevap seçersin eminim :)
ya bana link atsanıza bulamadım filmii
lınkını paylastım bak yukarda guncel soruda youtube da var alt yazılı
bence izleme çok gereksiz bir film
berbat bir film 5 dk felan baktım kapattım
izledim ve bir sıkıntı olmadı psikolojimde.
10 dk izledim olayları görünce kapattım zaten
linkte verseydin baride izleseydik
izlemez olaydim pis sapiklar
nasıl bı fılmde böyle oldu anlatır mısın?
daha ızlemedık bayramda ızlerız :D
Duydum ama izlemedim
Sadistçe çekilmiş
izledim
daha önceden seyretmiştim bu filmi
izlemedim
izlemedim..
İzlemedim
izleme kanka sende
İzlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar