İzlememem gereken bir film izledim şu an psikolojik olarak çöküşteyim resmen keşke izlemeseydim izlediğim film kırkayak İzlemeyin sakın ne yapmam gerekiyor yardımcı olun psikolojim çok bozuldu
Güncellemeler
+1 yıl
Midem bile bulanıyor o derece kötüyüm ne yapmam gerekiyor yardımcı olun lütfen
Ben onu 15 yaşında izlemiştim o zaman psikolojimi çok etkiledi de şu an umursamıyorum bile. keşke konusuna baksaydın izlemedn önce. geçer ya merak etme 2 gün sonra unutursun
Biz lisede arkadaslarla izledik hem mide bulaniyodu hem de gulme krizine giriyorduk degusik tuhafti ya ahahah bi de serileri var bunun komple bi cezaevini birlestiriyolardi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben onu 15 yaşında izlemiştim o zaman psikolojimi çok etkiledi de şu an umursamıyorum bile. keşke konusuna baksaydın izlemedn önce. geçer ya merak etme 2 gün sonra unutursun
Öf, nereden hatırlattın.
Bir bu kırkayak
Bir de cannibal holocaust.
Tiksinç filmler.
cut.
www.youtube.com/watch
Al kafan dağılsın.
Allah razı olsun ama pek işe yaramadı midem bulanıyor
Maden suyu iç, gözünün önüne gelir bir süre o görüntüler.
O yüzden farklı şeyler izle.
Başka film bi kalmadı be kızım hiç mi tanıtımını felanda izlemedin kendin kaşınmışsın
Mezarına tüküreceğim adlı bir film serisi var, muhtemelen bu seriden birini seyretmişsindir.
Ahahah su alman filmi mi snsj
Her nerenin filmi ise, beni bitirdi.
Fazla ustunde durma illa ki unutcan
Biz lisede arkadaslarla izledik hem mide bulaniyodu hem de gulme krizine giriyorduk degusik tuhafti ya ahahah bi de serileri var bunun komple bi cezaevini birlestiriyolardi
konusu ne
Merak bile etme boş ver hiç izleme