Sakal erkeğe ayrı bir karizma katıyor biliyoruz. Bu yüzden erkekler sakal bırakıyor. Bazı bilen, görmüş geçirmiş bilim insanlarının yaptığı araştırmaya göre sakal bırakan erkek öz güvensiz oluyormuş. Siz buna katılıyor musunuz?Peki size yumurta gibi parlak erkekler mi sakallı erkekler mi daha çekici geliyor?
Sakallı erkekler öz güvensiz! Sizce sakallı erkekler mi daha çekici baby face erkekler mi?
Abd ve avrupa ülkelerinde yaşayan sarışın bayan ve erkeklerin yüz tipi cidden bizim erkek ve kadınlarımıza göre çok farklı burunları orantılı tenleri çok açık değil yanii sakalı olsada olmaasada adam da tip var beckhamda , brad pitt te dahil buna kadınlarda saçını boyasada boyamasada, her türlü kesime uygun tipleri var kadın kendine ne yaparsa yapsın bir kere GÜZEL abd ve avrupada yaşayan ırkların durumu bu..
Özgüven her zaman söylerim BİLGİDİR tecrübedir.. İçten gelir vücut ile, şişirme ile, gazlama ile olacak iş değildir..
eğitim ile veya makam mevki sahipliği ile elbette olunur ama sakal ile ilgili olduğunu sanmıyorum..
Yaş ve meslekle ilgili sakal olayıda. Memursanız ya da sakal bırakmanıza izin verilmeyen bir işteyseniz sakalı ancak tatil zamanlarında bırakıyorsunuz. Ama daha rahat bir işte çalışıyorsanız sakal bırakıp bırakmamak size kalmış. Ayrıca çok genç yaştakilere yakışmıyor. Emanet gibi duruyor. Bir de çok uzun olması hiç hoş değil. Hem bakımı hem de estetik olarak yorucu. Ben 10 günlük sakalla gezerim genelde. Hızlı uzadığı için 10 günde gözle görülür bir seviyede oluyor ve itici gelmiyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkeğe göre değişir. Benim tercihim hep sakallı ya da sakalsız diyemiyorum. Önceki erkek arkadaşlarımdan sakallı olanda vardı sakalsız da. Tabi artık yaş ilerledikçe sanki gözüme sakalsız erkek daha çekici gelmeye başladı. Hem temizlik özbakım açısından.. Hemde daha tatlı daha modern görüntüsü var. Ama herşeyden önce erkeğe hangisi yakışıyorsa o olmalı tabi.
@sennitus niye bu kadar alındın.. çirkin/güzellik kavramını ben çıkarmadım.. her iki cinsin de çirkini ve güzeli mevcut.. nasıl kadınlar güzelleşmek için makyaj bakım yapıyorsa erkekte sakal bırakıyor.. Yaşım seni enterese etmez, benim düşüncemi yargılamakta sana düşmez.. Fikrim bu beğenmek zorunda değilsin ve bir daha rahatsızlık yapma..
sakalsız erkek her zaman daha iyidir genli ingiliz alman norvec bile diyen oluyo :) otelde calısıyorum hep iyi yorumlar alıyorum baya babyfaceyim sarısınım türk kızları begenmiyo bakmıyolar bile nereden cıktı su pis dusunce anlamıs degilim yalnız olucegimi bilsem bile sakalsız kalıcam
Bende babyface yüze sahibim bende gayet memnunum kılda keramet olsa zaten g*tde çıkmazdı zaten avrupalı kızlar sakalsız seviyorlar türk kızları kadar sakalı abartan yok saçmalıyorlar beyinlerini sakal ile yok etmişler
Sagdaki aslana benzerken, sol daki monnak bir kediye benziyor. Bu aciklama yeter sanirim 😄😄 bazen bir erkegin icinde minnak bir kedi olmasi da fena olmuyor. Benim eski sevgilim köseydi ya. Bakmadimki sakalina😂
babyface ise sakalsiz keskin ve erkeksi hatlari varsa sakallı olsun siritmasin kime ne yakisiyorsa oyle olsun mk neyse derdim bu değil bu saatte fksjdhs
Bu bilim adamlarının bazen işlerini gerçekten yapmadıklarını, "yeaa ben araştırdım, bakın çalışıyoruz burda" dediklerini ya da bizlerle kafa bulduklarını düşünüyorum. Sakalla özgüvenin ne tip bir bağlantısı olur allasen:))
Sakal saç sakal karışımı ya da yumurta gibi parlaklık her erkeğe yakışmaz ancak kişinin kendine yakışır şekilde dış görünüşünü düzenlemesi özenti olmaması getekmektedir
yumurta ne zamandır parlak görünür oldu gözüne? şimdi soruyorum lafın gelişi dahi olsa bir gerçeği gün yüzüne çıkaralım. Sizce yumurta parlak mıdır arkadaşlar? söz sizlerde...
Doğru kesinlikle itiraf edeyim sakalsız kendimi düşünemiyorum. özgüvenim yetersiz kendimi o halde sevmeye. hatta cogu erkegin korkulu ruyası sakal kesmek :D parlak gezebilen adamlara cidden helal olsun özgüven tavan demekki
@burbon15 yaşımın küçüklüğüyle David Beckham'ı tanıyıp tanımamamın ne alakası var? Anasının kızlık soyadına kadar biliyor musun? Komik. d Dış görünüşten bahsediyorum, senin gibi büyük! insanlara David Beckham'ın iki halini göstersek onlar da sakallı der.
:)) heytt canım benım be sen dısarıdan duydugun kadarıyla biliyosun ben ise futbolun futbol oldugu zamanlardan biliyorum bu adamı eskidir bilgilerim incedir kapiş? buralarda laf sokma cabasına girmeyin canısı bosuna
ne alaka kızım eğer biz bıraksak dağdan inmiş derler korkudan hanginiz yaklaşabilirsiniz.. kusurabakmayında türk kızları hiç ayanaya bakmıyo sonra playboy erkek istiyo
Abi öyle deme. Sakal bırakmayı dene birde sakalın belirli uzunluga gelince sinek kaydı halinden daha bir özgüven gelecektir ( en azından bende öyle olmuştu :) )
En İyi Cevaplar