Baby face erkekler mi, yoksa sakallı erkekler mi daha karizmatik?

- Kociştoşkokoşum tıraş olduğu zamanlar adeta düşman kesiliyorum. Sakal candır. 😋
#beyazorkidem😘
Baby face erkekler mi, yoksa sakallı erkekler mi daha karizmatik?

- Kociştoşkokoşum tıraş olduğu zamanlar adeta düşman kesiliyorum. Sakal candır. 😋
#beyazorkidem😘
Babyface olup beğendiklerim de oldu sakallı aşırı erkeksi olanları da beğendiğim zamanlar oldu kesin konuşmuyorum daha çok aslında niyet önemli benim için dış önemli değil onu fark ettim yüzüne bakılacak bir şey olsun yeterli.
Sakalın bana çok iyi yakışacağınıda bilsem kesinlikle bırakmam, çıktıkça traş oluyorum. Saçın falan nasıl yağlanıyorsa erkeklerin sakalı da o denli yağ kir gündelik ve bu iğrenç djfjjf görsel olarak karizma gelebilir zaten ortalama altı erkeği bile ortalama üzeri gösterebilen bir unsur sakal
Kıl bildiğin abi işte daha ne diyim kıl kdfjf
Ben babyface idim biraz kalmadı birazda fazla mimik yapıyordum ondan ama doğru düzgün kırışığım yok, bir güzellik merkezine gitsem bakım yaptırsam eksisi gibi olurum. Ama hafif sakal iyidir, sakalsız sevende vardır.

İşte erkek böyle olmalı tertemiz bakımlı ve melek gibi yüzlü.. Bu sakal modasını çıkaran modacıyı bir yasklasam tüm kıllarını cımbızla yolarım bağırta bağırta..
Cevap
39Cevap
Baby face tabi ki
Kışın sakal iyi yüzü sıcak tutuyorda yazın sicaktan insanın yüzü hava almıyor hele saçlarda uzunsa iyice darlanıyor insan sakalları baby Face yapınca bir nevi de olsa rahatlıyor insan ama yazın sakalı uzatacak olsam eminim saçlarımı komple kazıtırdım bir süre uzun sakal kullanıp sonra saç sakal komple kazıtmayı isterdim tertemiz olurdu valla
Bazılarına sakal, bazılarına da sakalsızlık yakışıyor. Değişiyor yani.
Kesinlikle babyface
Bence daha tatlı ve karizmatik
Duruyorlar
Ya senin kociştoşkokoşun mu var 😀
Tabiki sakallı erkek sakalsız yolunmuş horoz 🐓 gibi oluyorlar 😀
Olmaz mı :D
Bende tek benim var sandıydım ya😀
😂😂😂
Sakallı: İkisinden birini seçeceksem sakallı erkekleri daha karizmatik buluyorum. Bence en karizmatiğiyse, sakalsız (sinek kaydı tıraşlı) olup "baby face" (bebek yüzlü) olmayan erkekler
Kendi adıma konuşacak olursam sakalsız kendimi çıplak gibi hissediyorum. Kirli sakallı halimi fazlasıyla karizmatik buluyorum. Beni tanıyanlar da aynı fikirde..
heryuzun ayrı bır yapısı karakterı var kımıne sakal cok yakısırken kımıne hırsız goruntusu oluyor kımı babay face jılet gıbı tras ıyıken kımıde cocuk gıbı kalıyo ayna denen seye yuzlerını yıkayıp abkmadan cıktıklarından kendılerıne ne yakıstıklarını goremeyen tıpler cok
Erkek güzeliyse sakalsız güzel oluyorlar ama genelde erkeklerin o kadar güzel bir yüzü olmadığından sakallı diyorum ama abartmadan kirli sakal bırakırlarsa daha çekici duruyor bence
sakal kadar tiksindiğim bir şey yok hepsi dağ ayısı gibi geliyor türk erkeklerine hele hiç yakışmıyor baby face olmalı
Baby face leri cok cok cok seviorum böyle yanaklarını skmak istiorum falan çokta yakisikli oluyorlar ama ASLA onları sevgili gibi göremem 😂
Işid sakallı tipler yerine kirli sakal daha iyi hatta yazın sakalsız olsa daha iyi olur diye düşünüyorum
Sarışın sevmiyorum fotoyu es geçtim😀 ama tabiki sakallı eskilerinde dediği gibi sakal erkeğin süsüdür
Kirli sakal bırakana zamanında "Kro" derlerken bugün ise karizma..
Kadınlar gerçekten de çok ilginç 😂
Kişiye göre değişiyor, ben baby-face duruyorum daha yakışıyor. Sakal asla yakışmaz bana ama kimisine de sakal yakışıyor.
Sakaldan hoşlanıyorum. Sakalsız erkek pek hoşuma gitmez.
Sakalli erkek baskadir baska olmasina da, bu kadin evlimi cidden sjsjsjs
Baby face sanki sakalla alakalı olan bir şey değil gibi...
Sakalı savunacaktım ama görselde sakalsız daha iyi durmuş Kıvanç abim.
Zevk meselesi
Kadının biri sırf sakalım var diye beğenmemişti
kıvanca sakalsızlık daha çok yakışmış. sakallı daha iyi erkekler
Sakallı erkek tabii ki onlar her zaman bir adım öndedir çok çekici oluyolar :)
Himm
bence karizma sakalla sağlanmıyor kıvanca ikisi de yakışıyor mübarek nasıl adamsa maşallah
Hadi yine iyiyim 😅 hem baby Face im , hemde kirli sakallıyım 😁
Karizma olarak sakalli ama yakışıklı olarak baby face
Sakal erkeğin makyajıdır sakalsiz olunca kendimi yolunmuş tavuk gibi hissediyorum 😂😂
Sakalsız daha iyi. sakal daha çok yaşlı erkeklere yakışıyor
Senin için kocanın zengin olması yeterliydi zaten boş ver.
He sana mı dert oldu :D
kime ne yakisiyorsa da kendi bakis acimi soylemeli olursam baby face. mincirmalik, bebek gibi, kusursuz. muazzam bisey
Babyface erkekler daha yakışıklı ve karizmatik
Babyface kızlar babyface erkeklerden hoşlanır , kezbanlar sakallı istiyor genelde
Bize kültürel anlamda bebek g*tü suratlı erkekler uzaktır. Genç çocuklara tatlı görünebilir belki ancak çok uzun olmasa da bir kirli sakal olacak.
Sakal herkese yakışmaz benim tercihim sakalsız ya da kirli sakallıdan yana olur.
Kirli sakal erkek bir başka oluyor 🤤
Sakkali daha karizma görselde ki
Hafif sakallı
Bence iki türlü de karizmatik adam
Sakallı olsun benim olsun diyenlerdenim
Sakal erkeğin makyajıdır😁
Sakallı seviyorum
Sakalı yakışan var, baby face yakışan var.
İkiside değil saklalsiz normal erkek
Sakalsız
😄desene burada yüzümüz güdü sakalsız
Erkekleri salın
Yakışana sakallı da sakalsızda gider.
Bence sakallı ve uzun saçlılar
Sakallı adam gibi erkekler
Sakallı ben sakalsız kötü hissediyorum kendimi.
Tipine göre değişiyor 😅
Sakal diyorum ötesi hikaye
Kirli sakal daha karizmatik duruyor bence
Kıvanç her hali ile karizma
Sakalli erkekler tabi ki
Sakalsız erkek seven kız da ne biliyim
Kendisine nasıl yakışıyorsa öyle olsun
Ben genelde babe face oluyorum sakal sevmiyorum
Sakal sevmem şahsen
Baby face. Sakal batıyo çok
Ortada bir şey yok mu
İki türlude yakışıklıym