Peki siz birine iyilik yapınca veya birinden iyilik görünce nasıl hissediyorsunuz?
#VoyagerC

Mutlu etmek , mutlu eder.. yaralari sarmak, duseni kaldirmak, teselli etmek, kimi zaman yol gostermek, ekmegini bolusmek gerektiginde... insan kendi dertlerini unutur.. ancak bunlari birileri istiyor diye degiil kendimiz istedigimiz icin yapiyor olmak cok onemli..
Mutlu oluyorum.
İyilik yapmak en büyük insanlık göstergesi, lakin iyi niyetini kotu yönde kullananlarla karşılaşmak iyilik adına ne varsa sorgulamana neden oluyor.
İyi.
Cevap
22Cevap
İlk yapılan iyiliklerde çok mutlu hissediyor insan. Minik bir kahraman olduğunu sanıyor. Fakat bu hayatının monotın bir aktivitesi haline geldikten sonra sanki o senin görevinmiş gibi oluyor -ki evet her insanın görevi- ve artık yavaş yavaş alışkanlıktan yapıyorsun. Nasıl her gün yemek yemen, yatağını toplaman gerekiyorsa...
Birine iyilik yapinca inanılmaz mutlu oluyorum 🤗
Birinden iyilik gorünce aglayasim geliyor dugusallaşiyorum vay be demekki halen insani duygulari olanlarda varmış diyorum 🙂
Olması gereken şeylerin adını "iyilik" koymuşlar diyorum
Acayip mutlu oluyorum biri bana iyilik yapınca ya. Ben birine yapınca yapmasaydın diyorlar bazen direk çıkarıyorum hayatımdan. az insan çok huzur
İyilik yapmak güzel fakat özellikle işyerlerinde yapılan iyilikler sana iş olarak iteleniyor o yüzden o sıkıntı
İylik yaptım, ama bana iyilik yapan olmadı valla. Kimsenin sevabını istemiyorum, günaha sokmasınlar yeter ki.
Bu şey gibi 🤔 en sevdiğin yiyeceğin hiç bitmemesi gibi... sen seviyorsun ama çok yersen de sana zararı dokunacak...
Dün suriyeli 3 çocuğu arabama alıp gidecekleri yere kadar götürüyordum. Baya iyi hissettim şahsen. Ama sonra çocuk arabadan inerken kaza yapıyodu. Bu bir işaretmiydi acabaa
bu zamana kadar gerçektende iyi insanlar da varmış
biri bana iyilik yapinca cok mutlu olur ve ona on kat iyilik yaparim :)
Mutlu oluyorum. İyiki iyi kişiler var diye iç geçiriyorum.
İkisinde de mutlu olurum ama birinden iyilik görünce çok da mahcup olurum o kişiye karşı
İyilik yapmayı çok seviyorum, iyi hissetmemi sağlayan nadir şeylerden. Fakat iyilik görünce kendimi mahçup hissediyorum.
Birine iyilik yapınca arkamdan vay enayi falan dediğini falan düşünüyorum
Olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koydukları için hiçbir şey hissetmiyorum..
Mutlu hissediyorum saf oluyorum. Milletin iyiliğine bakmayacaksin kötüler onlar iyi değiller
İyilik yapınca kendimi güçlü hissediyorum birinden iyilik görünce borçlu hissediyorum
İyilik yapınca mutlu olurum, iyilik görünce kendimi borçlu hissederim. İyilik edip kötülük görürsem de anasını bellerim..
İnsan rahatliyor birine yardım edince veya biri bize yardım edince
iyilik görünce inanamıyorum.. :)
iyilik yapınca motive olmuş ve huzurlu..
Demek hâlâ iyi insanlar varmış diyorum iyilik yapan görünce.
iyilik yapmak ve iyilik görmek mutluluk hissettirir.
Ben bilerek iyilik yaptığımda daha rahatlamış hissediyorum kendimi
birine iyilik yapınca umursamam. biri bana iyilik yapıncada mahcup olup ona minnet duyuyorum
Çok iyi güvenli hissederim.
Kendimi çok huzurlu hissediyorum.
Hiç olmadığım kadar mutlu hissediyorum.
İnsana garip bir mutluluk veriyor😊
Dile getirmeyenini makbul görüyorum
Mutluluk duyarim ve kendimi daha güçlü hissederim
Hani nerde kaldı mı öyle insan
Kendimi degerli hissediyorum
Gerçekten mutlu olduğum tek şey bu
İşe yaramış, hissediyorum
Huzurlu ve mutlu hissediyorum
Mükemmell hissediyorum 😃