Annem babam beni neden hep yanlış anlıyor ve söyledikleri çok zoruma gidiyor onlarla nasıl geçinicem?

8 senedir çalışıyorum 22 yaşındayım maaşlarımı hep eve veririm babama artık çeyiz alayım dedim saolsun bişey demedi çeyrek al koy kenara sonra alırsın dedi bnde öyle yaptım ama sonrasında işler değişti izindeydim biraz para harcadım ve o ay hasta olduğum için param kesilmişti ve kızdılar beni bikere idare etmediniz die ağladım ve gizlice çeyiz de almıştım onunda taksisi ödüyordum bu güne kadar ne aldıysam bana ne yaptıysalar hepsini başıma kaktılar bende sinirlenip onların bana çektirdiklerini bir bir yüzlerine vurdum ben 13 yaşından beri çalışıyorum beni okutmadınız aldıklarımı hep başıma kakıyorsunuz mesaiyle aldığım çeyrekler vardı çocuktum o zaman o çeyreği harcamış beni gezdirmişti ona saysın dedi bu gibi şeyleri yüzüne vurdum ve babamda kurana el basıp bidaha senin paranı almıycam dedi ve çok zoruma gitti sanki ben çalıştığımı başlarına kakıyormuşum gibi. Anemde ben ona babama söyleme die tembihlediğim ne varsa söylüyor ona maaşımdam gizlice vermediğim bir zaman beni babama şikayet etmişti kızın üstüne kıyafet aldı die oysa sürekli kıyafet alan biri değilim zatenmaaşımın hepsini alıyorlar mesai yaptıysam anca o günde anneme para veremedim çünkü kıyafet almıştım bunun gibi bir sürü şey annem beni sürekli yapmadığım şeylerle suçlar babama şikayet eder babamda yurt dışında çalışıyor telefondan gitmiş babama kızın bana beddua etti tuttu beddusı senin aldığın kazağı kıskandı kazakta makinada yırtılmış demiş oysa ki Allah belamı versinki böyle bir şey demedim neymiş annem ben ne dersem sen bişey demeyeceksin yanlış olsa kabulleneceksin ben yanlış anlamışım seni ama evlat annesine babasına darılmaz zoruna gitmez dedi ben bunu nasıl kabulleneyim annem böyle birçok şeyi yanlış anlayıp babama şikayet ediyor babamsa ona kanıp bana kızıyor bazen se annen böyle idare et diyor ben anneni biliyorum sen he de geç diyor ama bazende ona inanıyor ya ben ne yapacığımı bilmiyorum onlar beni çok zor şartlarda büyüttü biliyorum muhtaç olacağımda onlarla nasıl iyi anlaşacm
Annem babam beni neden hep yanlış anlıyor ve söyledikleri çok zoruma gidiyor onlarla nasıl geçinicem?