Ailem beni anlamıyor ve hep haksız buluyor arkamda durmuyorlar hiç bir zaman ne yapmalıyım?

Arkadaşlar 31 yaşında ablam var ve eşinden boşandı çocuklarına ben bakıyordum ablamla tartıştık ve beni evinden kovdu 3-4 ay konuşmadım köye geldim ailemin yanına daha sonra kardeşim bakıyordu kardeşimle sorunlar yaşamaya başladı kardeşim de iyi yola gitmiyordu onun yanında kalırken içki içiyordu erkek arkadaşlarını eve alıyordu vs. ailem beni ikna etmeye çalıştı şöyle olur böyle olur sen öyle değilsin ben sana güveniyorum diye beni oraya tekrar gönderdiler benim piskolojim bozuldu orda ve kimse anlamıyor beni anlattığım şeylerden çok farklı anlam çıkarıyorlar neyse ben oraya gittiğimde eve adamları falan çağırmaya başladı erkek arkadaşım da buna müdahale etti ben içine kapanık kendimi savunamıyorum daha sonra ablam konuştuğu kişilerle beni tanıştırmaya falan çalışıyor gece 2 de 3 de eve geliyordu parklarda onu arıyordum bir sürü adam evinin adresini biliyor haftanın 3 günü çalıştığı yerde kalıyordu bende korkuyordum geceleri bide ben kaşlarımı aldırmak için 20 lira para istedim bu ay sıkışığım dedi tamam dedim eve gelirken beni aradı çocuğunun bir şey isteyip istemediğini sordu sıkışıktın ya dedim laga luga yaptı eve gelince sigarasını aldı kolasını aldı bir şey demedim daha sonra ertesi gün de 2 tane çocuğunu saçlarını kestirmek için kuaföre götürdü taksiyle ondan sonra evime gelmek istedim ailem de kendi rahatlıklari için benim eve gelmemi istemedi 1 ay daha kal gelicez biz gibi şeyler söylediler dinlemedim eve geldim kardeşim gitti oraya Allah nasip ederse sözüm olacak ve köyde evimizin durumu iyi olmadığından Çorum'da o ablamın evinde olsun diye düşündüm sonuçta ben zor zamanında onun yanında oldum onun da benim yanımda olmasını beklerdim diğer ablam bugün annemle küs olduğunuz adamın evinde ne söz yapmayı düşünüyorsunuz dedi bende küstüm onunla ama beni nasıl ikna ettiler mecburmuşum gibi gönderdiler beni kullanıyolar kısaca ve kimse beni anlamıyor artık çok sıkıldım ve dayanamıyorum bu duruma evliliği kurtuluş olarak mı görmeliyim? Veya piskolojik bir tedavi?
Güncellemeler
+1 yıl
19 yaşındayım ve gördüğüm şeyler normal şeyler değil
Ailem beni anlamıyor ve hep haksız buluyor arkamda durmuyorlar hiç bir zaman ne yapmalıyım?