Daha bir özel olursun. fırsatlar çıkar karşına, kendinden ödün vermezsin öğrenirsin insanları. nasıl bir ilişki yaşıyorlar, iyi mi kötü mü diye. onların mutluluğunu görünce de kendine üzülürsün niye mutlu olamıyorum diye. duyguların yoğunlaşır, daha çok hissedersin aşkı sevmeyi vs vs, ama dönüp dolaşacağın yer bir gün güneş açtığı yerde olacağına inanmaktan geçiyor.
Hayatın en berbat saniyelerini dakikalarını saatlerini yaşarsın. Her saniye geçtikçe canın daha da sıkılır psikolojin bozulur. Bundan daha kötü olan durumu daha önceden aşık olduğun kişinin yakın arkadaşınla çıkması ve onların buluşmasına gitme zorunluluğundur 😑😑
çok avantajlısındır semela 4 çift arkadaşın varsa 8 arkadaşın var 8 i de sana çalışır 8 sosyal çevre hem onları gördükçe ne kadar mutlu olduğunu düşünür mutlu olursun her birinin çevresinden birer tane düşse yılda etti 8 sevgili yemede yanında yat keyfe bak onları birbirine sokup eğlenmekte ayrı bir zevk bir ilişkide 3 üncü kişi olmak kötüdür hemen uza limon almaya gidiyorum de kaybol :)
farklı ve özel olursun.. kalabalıktan biri değilsindir.. sana dokunmak , koluna takmak , kalbine girmek.. seni elde etmek öyle kolay değildir.. seçilmezsin sen , seçersin.. o en özel için beklersin.. ona saklarsın kendini.. diğerleri de öyle hahaha hihihi oynaşır durur.. sonra ayrılırlar barışırlar, başkalarıyla çıkarlar vs... kirlenirler aslında...
İnsan en yakın arkadaşını mutlu görünce çok kıskanıyor. Ama çoğunlukla izin aldığı için komik hissediyor. Bazen ''ulan ya bazen kendimi çok özgür hissediyorum'' diyorum. Bazen de ''of çok yanlızım bir sevgilim olsa çok eğlensek'' diyorum. Galiba sevgili işi benim için sadece eğlence için yapılan birşey gibi gelmeye başladı. :D
hicte bile kullanmayi bilirsen buyuk bir ayricaliktir..😉 tersine gozukeni kendi lehine cevirirsen gurubun krali sen okun hajii.. avantaj guruna davet edilen yeni kisilere fatkli yaklasimi sadece sen yapabilirsin davran8slarindan oek kisitlanma beklenemez.. fazla mecburiyetlerin yoktur. o daldan budala atlamakta ozgursun.. ciftli parti tarzi gibi bulusmslarda farkli bir bayan getitip onu gunude atlada bikirsin hajii..😁
biz erkekler kendimizi o duruma pek düşürneyiz, ama siz kızlar çok düşüyorsunuz ve üstelik çoğu kız trip yapıp diğerlerininde gecesini mahfediyorsunuz. Biz erkekler heerkesin sevgilisi var bizim yoksa en azından ben öyleyim ki başıma da gelmişti, o gruptan kendimi soyutlarım.
Sabah uyandığımda kimseden günaydın mesajı beklemiyorum, çalan slow bir müzikte kimseyi düşünmüyorum, içip içip birilerini özleyerek onları aramıyorum. Hayatımın en güzel yalnızlığı. Bunun bir üst leweli Alice Harikalar Diyarı
Herkes öpüşüp yiyişir sen öyle bakarsın. Herkes kendi sevgilisini anlatır nazlanırlar kendi aralarında sen yine bakarsın. Herkes dağıldıktan sonra sevgilisiyle bir yere daha gider sen ise eve gider onlar için aşırı derecede mutlu olursun.
avantajı yok bir an önce terketmek istiyorsun bulunduğun mekanı birde dikkat çekiyorsun alakasız insanlarla arkadaş oluyorsun mecburen sahte gülümsemeden yanaklarım çok kasıldığı olmuştur
Gay ezik muamelesi görür sürekli üzerinden şaka yapmaya çalışırlar sırf manitaları gülsün diye zaten ortama sevgili getiriliyorsa komşuda pişen bizede düşsün :)
O sevgililer ayri ayri gelip baska karsi cinsler icin fal baktirdiklari icin komik oluyor. Iliskilerin bir ciddiyeti yok ki. Oylesine birlikteler. Garip...
Kalabalıklar içinde yanlız hissetmektense sap olur yanlız olurum İlla da olsun diye olması olmamasından daha iyi değil bence, olması durumunu bilmediğimden de olabilir 😂😂
En İyi Cevaplar