Güzel bence. Goruyorum arkadaslarimin yanindaki affedersiniz ama hanzoları iyi ki bir iliskim yok dedirtiyorlar bana ve erkeklerden sogumami sağlıyorlar. Surekli bu kiyafeti neden giydin, neden o icecegi iciyorsun, o adam kimdi konusmayacaksin bir daha onunla, saat 21.00 de evde olacaksin dolaşma etrafta. Cok gülme millete karşı. Oyle oturma. Allah'im resmen eziyet, hapiste gibi surekli bir kural, kısıtlanma durumu. Böyle yasamaktansa varsın sap takılayım, millet evde kalmış diye konuşsun umrumda degil. Hayat geçmez boyle. Nu adam sıkmaz, iyidir, rahat bir tipe benziyor dedigim bile ilişki sirasinda kafayi yiyor. Yine böyle hanzoya donuyor onlara daha cok şaşırıyorum tabi. Kızlara da diyorum boyle hayat mi gecer. Yok cok aşığım, seviyoruz birbirimizi, alıştım bu hallerine. Sonra deyince ben kotu oluyorum. Senin yok ya kıskanıyorsun diyorlar. Hadi ordan. Sapım, mutluyum, kafam rahat, en önemlisi özgürüm. Surda yasadigim 3 günlük dunyam var. Bugun varim yarin yokum. Sacma sapan, boyle birileriyle degerli zamanımı harcayamam.
Ben o duygunun kenarından bile geçmedim. Arkadaş arasında hep en başarılısı, en havalısı, en zengini... Hep en iyi ben oldum. Tabi içimde yaşadığım fırtınaları, geçmişin zorlu yollarını, baş ağrıtıcı kızlarla konuşma provalarını, içime kapanıp hep en iyisini arzuladığım günleri bilmezler. En ufak bir aksilik, en ufak geri kalma, başarısızlık vs. moralimi bozmuştur. Ben bunlara gelemem. Zirve benim yerim, yerimi bana verin😄
Bu sürekli sap olanlarla , arada sap kalanlara göre değişir. :) Sürekli sap olan harbinden sap ölücem diye düşünürken , arada sap kalan aman şunlara bak vıcık vıcık en güzeli kafa dinlemek diye teselli eder kendini :)
5 yakın dosttuk 2010 yılıydı o sıra hepımız bekardık. bır cogumuzun gorustugu kımse bıle yoktu. oturmus oda da konusuyorduk. ılk once kım evlenır dıye tahmınler yaptık :D herkes ılk once benım evlenecegımı soyledı :D sımdı her bırının 1 cocugu var :D benım gorustugum kımse bıle yok :D halıyle baglar zayıfladı ınceldı. cocuguyla esıyle haftasonu takılmaya ya da eşlı olarak bırbırlerıne gıdıp gelmeye basladılar. umrumda mı? degıl :)
Onların ilişkileri güzel giderken ne güzel keşke benimde sevgilim olsa derken kavga ettikleri zaman iyi ki sevgilim yok böyle şeylerle uğraşıp kendimi yoramam deyip sap olmaktan mutlu oluyorum böyle bir şey 😀
Çok kötü bir duygu ben 19 seneden beri muzdaripim 😂😂😂 valla aslında türk kızlarıyla sevgili olmak ne bileyim mantıksız en iyisi amerika, avrupa veya rusya ingilizce öğrenceksin gideceksin gerçi biraz doğduğun ülkeye de bağlı başka ülkede olsaydım mesela asla sap olmazdım 😉😎
@DELİKANLIPRENSSSS yav ismi böyle olan birisine ben ne diyeyim ki zaten dil öğreneyim merak etme gidecem başka bir ülkeye bakıcam keyfime orada rahat rahat ayarlarım kızları sen de buradaki kezolarla sürün ne diyeyim ki ben sana ha bu arada benim görüşlerimden uzaklaş prenses 😉😎 buralar sana ağır gelir sen de inşallah bulamazsın Allah benim yaşadıklarımın bin beterini yaşatsın sana hadi kaybol
Allah bilir tiplerimizi karşılaştırsak rezil olursun bence benle bu konuda tartışma altından kalkamazsın ne kadar yakışıklı olduğumu bilsen hak edip etmediğim görürsün ama sizin aptal kızlarınız benim gibi birisini fark edemeyecek kadar aptal olduğu için benim başıma bunların gelmesi gayet normal
Hayatın şartlarına göre durum değişir kimisi yalnız olmak daha iyi der bu saplık değildir. Eğer ki biraz albenin varsa zaten istediğinde bulursun birini
Kavgalarına ortak oluyorsun. İkisi birbiri ile konuşurken hangisi yalan söylüyor biliyorsun. Aslında güzel ama bazen kötü hissetiyor. Neden bu ortamdayım diye.
Arkadaş ortamını sildiğim için öyle bir derdim yok ama arkadaş ortamındaykende herhangi boşta olan kız bana kendisi teklif ediyordu çekiciliğim hatsafhada 😀
Süper bir duygu. Benim öyle dertlerim yok ya çok mutlu oluyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zamanla kendini fazlalık gibi hissedersin, yalnız hissedersin, daha çok efkarlanmaya, yalnızlığı daha çok hissetmeye başlarsın. Duygusal boşlukta olursun kısaca.
En İyi Cevaplar