• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Bir insan Türk olupta nasıl Atatürkü sevmez saymaz?

Şekerkızcendy
Şekerkızcendy Takip Et
Guru Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Fikirler ölmez!!!
Bir insan Türk olupta nasıl Atatürkü sevmez saymaz?
Sevgi Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Emperyalist batı 100 yıldır öyle yoğun bir propaganda ve algı yönetimi yapıyor ki, cahil insanların onların istedikleri şeylerin dışında düşünebilmesi mümkün değildi. Örneğin, okumak bilgi sahibi olmak kötü, cahil kalmak, biat etmek, kul olmak iyi olarak gösterildi. Okuyan, sorgulayan insanlara kötü gözle bakıldı...

Atatürk emperyalizme karşı silahlı mücadelede galip gelebilen tek ve yegane insandır.
    İşte bu yüzden emperyalist güçler çok öfkelenmiş ve onun kurduğu laik ve bağımsız Türkiye Cumhuriyetini bölmek ve yıkmak için and içmişlerdir.
    Günümüzde yapılanlar, büyük ortadoğu projesi kapsamında, akp iktidarının başa geçmesi, patlayan bombalar, pkk, ypg, işid, akp, fetö, el nusra... bunların tamamı işte bu yüzden oluşturulmuştur.
    Emperyalist güçler bu düşüncelerini gerçekleştirebilmek için, ilk önce o nefret ettikleri Atatürk ve Kemalizmin tamamen silinmesi gerektiğini çok iyi biliyorlardı, işte bu yüzden taa 1919 lardan beri Atatürk düşmanı söylemler ve iftiralar üretip bunu dinci yobaz eğilimli kişilere gizli servislerinin ajanlarıyla empoze ettiler. Diğer bir yandanda farklı etnik kökenlileri sürekli olarak kandırıp kışkırttılar, ermeniler gibi kürtler gibi... Onların bu bölgede Lawrence gibi pek çok gizli ajanları oldu.
    İlk başarıları şeyh said ayaklanmasıydı. O ayaklanmayla yapılan mütarekeye göre bizim sınırlarımız içinde yer alan Kerkük ve Musul bölgesi elimizden gitti.
    İşte Atatürkü sevmeyen insanların olmasının sebebi bunlardır, en baştada cehalettir. Çünkü emperyalist güçler sadece cahil, yobaz kesimi kandırabilirdi ve öyle oldu zaten

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• TuzluSuu
    TuzluSuu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Sevmeyenlerin ne oldugu belli değilki. Türk olan zaten Atatürk'ü sever.

1
    0 Yorumla
  • Şekergibiçocuk
    Şekergibiçocuk Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 59%
    +1 yıl

Sorunumuz Atatürk'ü sevmek ve ya sevmemek değil ki. günümüzde Atatürk'ü sevip saydığını söyleyen, onun fikirlerini yaşatmaya çalışan, başta yöneticiler olmak üzere birçok kişi Atatürk'ün yolundan sapmış onu gençliğe yanlış lanse etmiştir. Bu Atatürk'e ve hatta insanlığa yapılmış en büyük ihanettir. Özellikle ırkçı insanlar yetiştirenler dünyayı savaşa sürükleyen zihniyetle aynı zihniyettedir. Bu milliyetçilikle karıştırılıyor. Insan vatanını sever, milletini sever ama insanın ırkını kendi seçemeği için ırkını üstün göstermeye çalışması insanlık dışı olur. Bu kafalarla gidilirse ne barış içinde yaşanır ne Atatürkçü bir nesil yetişir ne de doğru düzgün insan kalır. Bir Türk olarak, Trabzonlu milletine aşık bir Türk olarak, öncelikle doğru olan fikirleri öne çıkarmalı, ondan sonra Atatürk'ü sevdirmeliyiz. Yoksa sadece birbiri ile kavga eden birbirini anlamayan bir millet olur bölünürüz. Düşman bu kardeşleriniz değil ve düşman bizi böyle bölmek istiyor. Fikrini karşı tarafı kızdırarak dile getirirsen boşa laf edersin. Önyargıları kıramazsın. Bölünmeyin!

1
    0 Yorumla
  • Alpkervancıoğlu
    Alpkervancıoğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl

Vatanini milletini topragini turk bayragini seven insanim ama siyaset hakkinda yorum yapmak istemiyorrum aslinda demem o ki Ata sevilir

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

29

Cevap

• Hjhhjgj
    Hjhhjgj Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

Hocalardan da kaynaklaniyor cunku benim lisede 1. Siniftayken bir tarih hocam vardi bize hep ATATUR'U kotuluyodu bir sogukluk olmustu fakat arastirmaya baslayinca dusuncem o sogukluk gecti buna sebep olan o hoca olacak herifin rolu cok buyuktu en sonunda mudure sikayet ettik dahada gormedim Şu an Isallah hapistedir.

1
    4 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Allahim cezasi nolcak

Yorumla
    • Hjhhjgj
      Hjhhjgj
      +1 yıl

Hocalar cok onemli ogrencilerin akillarini yikamak zor degil ki hani siyaseti bilmiyo ne bilim biri biseyi kotulese kotulese ister istemez sogur ondan

Yorumla
    • Hjhhjgj
      Hjhhjgj
      +1 yıl

Bide bu dogu ve guneydoguda olursa ki Ben Urfaliyim ve o hoca kim bilir daha kimlere anlatmistirda beyinlerini yikamistir

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Doğru yolu bulmuşsun kafi

Yorumla
  • İnekliPijama
    İnekliPijama Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

Ülkemizde Osmanlı'nın kuruluşundan bu yana birçok milletle birlikte gen karışımı yaşandı. Şu an gerçek anlamda Türk olan çok az sayıda insan var. Türklüğü, vatana ve millete bağlılık olarak gören insanlar da yine azınlıkta olmakla birlikte Atatürk'ü seven insanlar sadece bu iki gruptan başkası değil. Bu yüzden denebilir ki, Türk olan eşittir Atatürk. Diğerleri sevmese de bana ne? Zaten Türk değiiler.

0
    11 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

O zaman arabistana gidecekler , nankorlukten baska bsey degil

Yorumla
    • İnekliPijama
      İnekliPijama
      +1 yıl

Maalesef ki, sadece Arap kökenli insanlar bulunmuyor bu topraklarda. Ülkenin batısından doğusuna kadar göçmenler ve parazitler bulunuyor. Birilerine kovmak yerine bizim bakış açımızdan bakmalarını denesek daha kolay olmaz mı?

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Bakmalarini denesek cumlesi bilemedim. Bakamıyorlar ve saygisi sevgisi olmayan insanın üstüne kusasım var.

Yorumla
    • İnekliPijama
      İnekliPijama
      +1 yıl

Bizlere özenmelerini sağlayalım öyleyse? Onları dışlamak, kovmak yerine kapıyı sonuna kadar açalım ve odanın içerisinde ne tür mucizeler olduğunu gösterelim.

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Ben zaten asla senin ırkın şu git burdan demiş insan değilim. Evet milliyetçiyim ama vicdanım da var. Türk olan insan bile sevmiyorken beyni körelmişken ben bu toplumdan bir şey olacagini sanmıyorum sayimız az maalesef , zeki insanlara hayranımdır düşünce sistemi bu olan insanlara karşı yitiriyorum umudumu

Yorumla
    • İnekliPijama
      İnekliPijama
      +1 yıl

Şahsen ben ırkçı bir insanım. Boynumda Göktürkçe Türk yazılı kolyem varken; tanıştığımızın ilk 5 dakikasında 'ben Kürtüm' diyen arkadaşla 4 yıldır arkadaşım ve her sabah günaydın der içecek bir şey isteyip istemediğini sorarım. Örnek olsun diye anlattım. Böyle yapabilirsin.

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Benim de gokturkce türk yazan kolyem var takarim hep 😊 cevremde kürt var evet asla sen git falan demiyorum ama tek ricam kafalarinu kullansin artik insanlar at gözlüğü iyi bir şey değil

Yorumla
    • İnekliPijama
      İnekliPijama
      +1 yıl

Öyleyse dediğim gibi yap ^_^

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

😉😉😊

Yorumla
    • İnekliPijama
      İnekliPijama
      +1 yıl

Soruyu açmana sebep olan diğer soruyu gördüm. İnsanlarla tartışma içerisinde bulunursan seni dinlemezler. Bak bunu yapma örneğin. Daha sağlam gerekçelerle, onun reddemeyeceği, muhalif olamayacağı gerçeklerle saldır ona.

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Sadece toplumun fikirlerini kac cahilin icimizde bulundugunu öğrenmek istedim , hepsinin canı cehenneme

Yorumla
  • sensinponcik
    sensinponcik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Size bu yaşamı veren insani saymiyosaniz artik dicek lafim yok
    bu kadar zayif zekadasiniz ki erdoğanın sagdan soldan yaptigi primlerle entrikalarla Türkiyemızı mahvediyorsunuz
    Atatürk gerçekten bu toprakları sizin gibi entrikacı insanlara emanet etmedi vatanına sahip çıkan gençlere emanet etti simdi siz cahiliginizle yanin

1
    3 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

O kadar haklısın ki..

Yorumla
    • sensinponcik
      sensinponcik
      +1 yıl

Turkiyeyi savaştan kurtaran değil de savaş çıkarma entrikalari yapan o yola sürükleyen adam denmicek insana itaat ediyorlar şaka gibi

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Telefon güzeline

Yorumla
  • Carollla
    Carollla Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Sevmem ama saygı duyarım diyenler tam bir asalak. Sevmiyorsan Türkiye Cumhuriyeti nde işin ne yallah Arabistan a. Burası Mustafa Kemal 'in

5
    1 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Seni alnından öperim.

Yorumla
  • Espadon34
    Espadon34 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 62%
    +1 yıl

Şu an özgür olmayı, başka ülkeler egemenliği altında olmamayı, seçme ve seçilme hakkını dünyada ilk kazanmış olmayı, Osmanlı da kadına değer verilmezken 3 kadının şahitliği geçerliyken okuma yazma öğretilmezken Atatürk sayesinde eşit haklara sahip olmayı kazanmış şimdiki bayanlar bile bu gerçekleri görmemezlikten geliyorsa sen kimlere neyi anlatmaya çalışıyorsun?

2
    1 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Cahiller yazık

Yorumla
  • Aspasia_
    Aspasia_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

İşte bunu bnde merak ediyorum.
    İlelebet MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ❤

6
    1 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Zeki insan görmek güzel şey tabii , oh şükür

Yorumla
  • Enesdicleli34
    Enesdicleli34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Atatürk'ü sevmeyen insanı sevmem nefret ederim biz yaşayıp nefes alıyorsak GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN SAYESİNDE YAŞIYORUZ BU TOPRAKLAR DA! Sizin gibi gerikafalı millet anca tayip tayip diyip yırtının hırsız kaynıyor bu ülkede hırsız!

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

eğitim almıyolar çünkü veya kendilerine öğretim vermiyolar geçen birisi Atatürk adam olsaydı tek kurşun sıkmadan teslim olmazdı diyodu bana ben de jkhkjhkjahsdkjashkj dedim napıcaksın işte

4
    0 Yorumla
  • Terapistinizzz
    Terapistinizzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

ATAMI sevmeyen kişi benim gözümde cahilin önde gidenidir asla ama asla muhattap olmam

4
    0 Yorumla
  • Nova_18
    Nova_18 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 84%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı.

İnandıkları saçma sapan arap dininden dolayı, yoksa bir bok bildiklerinden değil.

4
    0 Yorumla
  • Nəməsis
    Nəməsis Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 48%
    +1 yıl

Atatürk'ü sevdiğini söyleyip daha Nutuk'u okumamış çok kişi var bu sitede ben asıl onlara kızıyorum

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kisiler degil fikirler sevilip sayilmali. İşi kişiye indirdiğinizde iş sulanıyor. Fikirler ve yaptıkları neden sevilmiyor diye sordugunuzda buna aksi cevap verenlerin vatan haini olduğunu anlarsınız😊👍

2
    0 Yorumla
  • nisaa28
    nisaa28 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl

Türkse ve nankör değilse tabi ki sever Mustafa Kemal aşkı diye bisey var besikten mezara

0
    1 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Hem de ne aşk

Yorumla
  • bulems
    bulems Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 55%
    +1 yıl

Saygı duyar ama sevmek farklı bir durum sevmeye bilir

1
    0 Yorumla
  • gasbet
    gasbet Takip Et
    Xper 7 Yaş: 49
    +1 yıl

olabilir neden olmasın. sevmez ama saygı başka birşey. kimseye zorla birşey yaptırmak diye birşey yok. bence herşey kalpten olacak şeyler

1
    6 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Saygı duyup sevmemek bağdaştırılmaz , sevmiyorsa türk değildir zaten

Yorumla
    • gasbet
      gasbet
      +1 yıl

türk olmak bir iyilik olmadığı gibi kürt çerkez pomak olmakta eksiklik değil be kardeşim. adam olsun insan olsun vatanını sevsin ben buna bakarım. kimsenin türklüğünü sorgulamak bana düşmez

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Türk olup atasına saygı duymayan da var kürt olup saygı duyanda var ironik

Yorumla
    • gasbet
      gasbet
      +1 yıl

var neden olmasın. saygı zorla duyulmaz. ya da sana biri artık saygı duyma dese ne değişir. anlatabiliyormuyum. kimse bildiğinden şaşmaz

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Evet cahil kendi bildigini doğru sanır , çevrem de tutmuyorum şükür.

Yorumla
    • gasbet
      gasbet
      +1 yıl

mesele anlaşıldı o halde :)

Yorumla
  • eskigoldüye
    eskigoldüye Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

kızma ama kimse Atatürkü sevmek zorunda değil bacım bu ülkede Allahı bile sevmeyen insanlara sayı gösteriliyor neden Atatürkü sevmeyince tü kaka bu mu senin özgürlük anlayışın

4
    5 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Nankörlük bu , ben milliyetçiyim yolum budur aksini düşünen benim muhattap olmayacağım insandır.

Yorumla
    • Mahmut3452
      Mahmut3452
      +1 yıl

Daha inancina sahip cikamiyan insanlar bu gun kisileri savunur yaa ALLAH cumlemize akil fikir versin

Yorumla
    • eskigoldüye
      eskigoldüye
      +1 yıl

neyin nankörlüğü ben atatürk kötüdür demiyorum ama milyon tane ecdadım var onlardan biridir fatih olmasaydı da her şey çok farklı olabilirdi yavuz içinde aynısı geçerli hele osman bey ertuğrul gazi ee attürkü bunlardan farklı yapan ne söyler misin bilgi ile konuşmıycaksan muhatabım değilsin

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Ya bir kesin ne boş beyinlisiniz malll mall konusuyosunzu makarna kömürculer siizi

Yorumla
    • Truebornpagan
      Truebornpagan
      +1 yıl

Allah'ını sevmeyen derken? Benim Allah'ım yok. Olmayan bir şeyi nasıl sevebilirim? Sen kendi allahini sev sana karışan da yok. Senin Allah'ın irade verdim herkese demiyor mu? Yani senin Allah'ına görede inanmak zorunda değilim. Kendi iradem var. Ama Atatürk'ün bu millete somut olarak yaptığı şeyler var. Günümüz modern Türkiye'sini biz ona borçluyuz. Sen şu an Allah'ına istediğin şekilde ibadet edebiliyorsan ben şu an inanmadigim bir allaha zorla tapınmak zorunda değilsem yani kısaca arkadaşım biz ozgursek bunların hepsini Atatürk'e ve tüm şehitlerimize atalarımıza borçluyuz. Kapiş? Yani demem o ki şu anda bir tarafını yayıp bilgisayarın başında rahat rahat bu satırları okuyabiliyorsan ozgursen bunların hepsini o begenmedigin sana özgürlüğünü bahseden ulu öndere borçlusun.

Yorumla
  • JankexXx
    JankexXx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Her insan Türklügün degerini Anlamiyo Anlamadigi icinde sacma sapan fikirler yurutuyolar Sadece Ne mutlu Türkum Diyene.!!

0
    2 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

cCc

Yorumla
    • JankexXx
      JankexXx
      +1 yıl

cCc

Yorumla
  • ugurebem
    ugurebem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Haklısın ama herkes aynı düşünceye sahip değil işte

3
    0 Yorumla
  • ELF_Ens4R
    ELF_Ens4R Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

türkler 100 yıllık değil oğuzlardan geliyor. Mustafa Kemal atamız değil bu ülke için savaşmış değerli bir askerdir

1
    0 Yorumla
  • karaqin1
    karaqin1 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 30%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 380 cevap paylaştı.

atatürk ü sevmeyen insanın bu ülkede işi yok

2
    0 Yorumla
  • Acar25
    Acar25 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 31%
    +1 yıl

Asla ölmez keşke herkes onun gibi olsa

2
    0 Yorumla
  • Crazyboy90
    Crazyboy90 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Mesela ben seni ya da sen beni sevmek zorunda değilsin öyle düşün

3
    2 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Nankörlük

Yorumla
    • Crazyboy90
      Crazyboy90
      +1 yıl

Sana göre öyle sevmeyene göre bu ayni sey değil

Yorumla
  • Mahmut3452
    Mahmut3452 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 33%
    +1 yıl

Tarihi iyi arastir dedigin kisi aslen turk bile degil

1
    4 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Selanik türk bölgesidir orda türkler yaşar , öğrende gel yunan dediğin adam kafasini kullanmis ta şu an burdasıb

Yorumla
    • Mahmut3452
      Mahmut3452
      +1 yıl

Ben yunan demedim sen dedin bak ben ataturk diye birini tanimiyorum sen tani sen sev. Sordugun soruya cevap verdim ben bir turkum. Senin deyiminle ataturk dedigin adam turk degildir ve sevmiyorum bu kadar basit ve bu konularda burdan konusulmayacak kadar uzun konular elbet bir gun dogru tarihi ogrenirsen anlarsin

Yorumla
    • Carollla
      Carollla
      +1 yıl

Osmanlı soyunun türklük geni %3 çıkmış ona ne diyeceksin

Yorumla
    • Carollla
      Carollla
      +1 yıl

Atalarımız ecdadımız diyorsunuz ya.. Rum sırp rus yahudi anadan olma padişahlar ne beklenir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Türküm, sevmiyorum
    Zorla sevdiremezsin

Ben sana "Bir insan Türk olupta nasıl Erdoğan'ı sevmez saymaz?" diye soruyor muyum?

4
    30 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Pardon o kim? 😂😂😂 telefon baskomutani mı😂

Yorumla
    • Carollla
      Carollla
      +1 yıl

Tabii ya cephe cephe savaşan Tayyip sevmezsek olmaz. Arap özentisi

Yorumla
    • Semihh98
      Semihh98
      +1 yıl

Yazık arap galiba :/

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Galibasi fazla , saf türk kanı taşıdığı şüpheli 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İşte siz bu'sunuz. Sizin özgürlük anlayışınız sadece kendiniz için geçerli demekki. Bokunuzda boğulun.

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Cahilcem pek yok seni duyamıyorum

Yorumla
    • coder010
      coder010
      +1 yıl

Sende cesaret olsa bu cumleleri gizli yazmazsin !.
      Kut-ul amarede bokunda bogulan ingilizlerin usakligini yapan ecdatlarina benzettim seni.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eğer engelleyeceksen seve seve gizlilikten çıkarım. Kimseden korkum falan yok
      Ayraca kutül amare zaferini kitaplardan sildiren, unutturan sizlersiniz
      Onu hatırlatan ve ders kitaplarına yeniden sokan ise Recep Tayyip Erdoğan

Yorumla
    • coder010
      coder010
      +1 yıl

Sebi engellemek gibi niyetim yok cik ortaya da yuz yuze gorelim. Kut ul amareyi kapatan kim?
      Kafani samana gommeseydin anlardin !

Yorumla
    • coder010
      coder010
      +1 yıl

Ders kitaplariyla uyusturulmus bir beyinden daha kalifiye savunma bekleyemezdim.

Yorumla
    • coder010
      coder010
      +1 yıl

Kut ul amare hangi hukumet döneminde kaldirilmis. Sebebi neymis bunlari yazmani bekliyorum . ? Ba vaktin var ders kitabini aciver

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Arkadaşım ağır gerizekalıısın lütfn yorum yazma
      icdn.ensonhaber.com/resimler/diger/f_785.jpg
      icdn.ensonhaber.com/.../erdogan_3564_1.jpg

Yorumla
    • coder010
      coder010
      +1 yıl

La at kafali kik kaldirdi. Kaldirilmasina o donem kim tepki gosterdi. Haber mansetleriyle defil tsrih bilginle geleceksen gel. Allahimin makarnacisi

Yorumla
    • coder010
      coder010
      +1 yıl

Yillar boyu haber mansetleriyle yasadigin fotoseptikten kafani cikarda bir tarihine bak !!

Yorumla
    • coder010
      coder010
      +1 yıl

Yunana ada satmis, yahudiye toprak,
      Gelmis burda konusuyor tarih bilmez kardeşim !

Yorumla
    • Carollla
      Carollla
      +1 yıl

Karbonhidrat bunlara yaramıyor iyice malaklaştılar

Yorumla
    • coder010
      coder010
      +1 yıl

@Carolla 😂 halbuki diyorum. Bak makarnayi ye kömürü yak.
      Bunlar komuru yiyo makarnayi yakiyor 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Boş konuşma. Varsa belgen, ortaya koyarsın
      Müddei, iddiasını ispatla mükelleftir
      Ortaya bir iddia attın, bunu da kanıtlayacak olan sensin. Ben değil..

Yorumla
    • Carollla
      Carollla
      +1 yıl

30 watt tasarruflu ampul misali

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İşiniz gücünüz hakaret etmek
      En başından beri hakaret ediyosunuz sesimi çıkarmadım
      Sizin işiniz bu çünkü
      Hakaretlerle ortalığı bulandırmak...
      Çamur at, tutmasa bile iz bırakır misali...

Yorumla
    • coder010
      coder010
      +1 yıl

1952 NATO uyeligi sorasimsa menderes hukumeti kut ul amare bayraminin kaldirildigi yasayi onadi. Meclis kayitlarinda mevcut bakmayi bilirsen.
      https://i.hizliresim.com/EyaZY9.jpg
      https://i.hizlireBir sim. com/JOov4q. jpg

Yorumla
    • coder010
      coder010
      +1 yıl

Bunlar da camur demi 😂

Yorumla
    • coder010
      coder010
      +1 yıl

Dokununca nasilda hopluyosunuz ama 😂😂

Yorumla
    • coder010
      coder010
      +1 yıl

Camur oyle mi dinle o zaman ;
      Bir yuzugu olan milyoner oldu inandiniz,
      Cemaat kandirdi inandiniz,
      Reza kandirdi inandiniz,
      Esed kandirdi inandiniz,
      Karamada couklara tecvuz edildi bisey olmaz dediniz,
      Ulke araplra peskes cekildi ses edemdiniz,

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Recep Tayyip Erdoğan 2004 yılında AJC ve ADL Tarafından " Türkiye Halkı " adına
      " Umursamaya Cesaret Etme Ödülü" almıştır. Ama nedense 'yahudi cesaret ödülü' şeklinde değiştirdiler adını..
      3.bp.blogspot.com/.../gazete+1.jpg
      3.bp.blogspot.com/.../gazete+2.jpg
      4.bp.blogspot.com/.../gazete+3.jpg

Demek ki neymiş? Öyle araştırmadan, 'Erdoğan yahudi cesaret ödülü-Üstün hizmet madalyası aldı' diyerek atıp tutmamak gerekirmiş. Konusu geçen, İlgi göstermeye cesaret ya da umursamaya cesaret olarak da adlandırılan ödüldür ki esas anafikri, hangi ırktan olursa olsun, masum insanların öldürülmemesi gerektiğidir. Ve unutmamalıyız ki bunu vurgulayan bir dinin mensubu olarak bahsi geçen ve türk halkına verilen bu sözde ödül, bize artı katmayacağı gibi eksi de katmaz.. Bunu yıllardır ihanet gibi gösterenler neyin peşinde, bunu bir düşünün!

Yorumla
    • coder010
      coder010
      +1 yıl

Siz portakal soyarken TP satildi onlara inandiniz,
      Siz yere kola dokerken mabi marmara parayla kapatildi inandiniz,
      BOP esbaskaniyim dedi sesiniz cikmadi,
      Dolar firladi bize giren yok dediniz.
      Sulalesi zengin oldu yiyosa calisiyor dediniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Adnan Menderes'in bağımsız bir yöneicilik yaptığını kimse söyleyemez. atatürkü koruma kanununu bile zorla çıkarttırdılar. Bu ülkenin başına ne zaman sağcı bir yönetici geçse darbe yapmışlardır. Adnan Menderes'i de astılar..
      Ki Adnan Menderes beni ilgilendirmiyor. Sadece bilgilen diye söylüyorum cahil...
      Sktirin gidin görüşümün altından.

Yorumla
    • coder010
      coder010
      +1 yıl

Muslumanim diyosun ama ne hikmtse. Tecavüzcüye, hirsiza sesn cikmiyo?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sesimin çıkmadığını kim söyledi? Seçim otobüslerinde fuhuş yapan sizlersiniz. Milletvekillerinin karılarıyla yatan sizlersiniz. Genelevler kapatılmasın diyen sizlersiniz. "A*m benim belletirim" diyen sizlersiniz. "Sevişirim evlenmem" diyen sizlersiniz. Gündüz atatürkçülük kasıp akşam yüzlerce kıza mesaj atan sizlersiniz. Bu siteye kız düşürmek için üye olan sizlersiniz. Uza...

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

@coder010 muslumanim diyor hulogcuyum diyor ama profil fotosundaki dudaga bak bosver bunlar sozde dinciler takilma cahillerle bosver😂

Yorumla
  • Nedenlerarasında
    Nedenlerarasında Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Sevmek zorunda değil. Saygı duymalısınız insanların fikirlerine.

2
    7 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Cahilcem pek yok , saygı duymuyorum nankör insandan da haz etmiyorum.

Yorumla
    • Nedenlerarasında
      Nedenlerarasında
      +1 yıl

Saygı duymuyorsan insanlardan da saygı bekleme

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Cahil insanın saygisinada ihtiyacım yok körelmiş beyinlere kapalıyım

Yorumla
    • Nedenlerarasında
      Nedenlerarasında
      +1 yıl

Bu mu senin insanlarla baş etme şeklin?
      Hemen onlara cahil damgasını mı vurmak.
      Bn Atatürk'ü sevmiyorum demedim ama sevmeyen insana da saygı duymalıyız insanlık gereği.

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Içimdeki milliyetçilik buna izin vermiyor nolacak?

Yorumla
    • Nedenlerarasında
      Nedenlerarasında
      +1 yıl

Bu milliyetçilik değil bence.

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Seni dikkate almıyorum telefonu başka birine ver

Yorumla
  • LamboDiablo
    LamboDiablo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Sevmiyorum sevmek zorunda da değilim saygı duyulur o başka!

2
    4 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Hülooooğğ

Yorumla
    • LamboDiablo
      LamboDiablo
      +1 yıl

:D karistiriyorsun diğer sorumu iyi okusaydin anlardın ama işte geç kaldın

Yorumla
    • LamboDiablo
      LamboDiablo
      +1 yıl

Sen kaybol

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Bir defol git makarnacı

Yorumla
  • ulasbeyhazretleri
    ulasbeyhazretleri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Atatürk'ü sevmeyenelere terörist gözüyle bakıyorum.

0
    0 Yorumla
  • sarışınçocuk34
    sarışınçocuk34 Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Öyle kişiler kansızdır

1
    0 Yorumla
  • elinadami
    elinadami Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl

türk olmaktan utananlar var.

3
    0 Yorumla
  • MRX13
    MRX13 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 32%
    +1 yıl

sevmek zorunda değil saygı duysun kafi :)

1
    3 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Nankörleri sevmem

Yorumla
    • MRX13
      MRX13
      +1 yıl

yani nefret etmek çok saçma ama illa sevmeli diye de birşey yok ki :)

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

İnanırmısın çevremde bir tane sevmeyeni yok tutmam öyle insanı çevremde nankörlük resmen

Yorumla
  • sonfecimakarna
    sonfecimakarna Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

ATATÜRKİYE

4
    1 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

❤❤❤❤

Yorumla
  • Kuskuun
    Kuskuun Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı.

Cahilse yapar cahilden her şey beklenir

1
    0 Yorumla
  • Geridengelenadam
    Geridengelenadam Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı.

Çok güzel zeybek oynuyo <3

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Aşığım aşık 😂😂❤❤

3
    1 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Asenam benim be

Yorumla
  • windman107
    windman107 Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.

kimseyi sevmek zorunda değiliz bu kadar bencilce bir düşünce tarzı olmamalı

1
    3 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Nankörleri de ben sevmem

Yorumla
    • windman107
      windman107
      +1 yıl

senin insanlığa yaptığın nankörlük?

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Ben nankörlük yapmıyorum dar beyinli insanlarla muhattap olmuyorum

Yorumla
  • Semihh98
    Semihh98 Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı.

İçki içiyormuş diye :D

0
    3 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Şimdkler hirsizlik yapiyo onu napcaz

Yorumla
    • Semihh98
      Semihh98
      +1 yıl

Millet soyulmayı seviyor demek ki yapıcak bişey yok kardeşş

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Haha haklisin sjsjs

Yorumla
  • izmirkızı_35
    izmirkızı_35 Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Turk degildir o

1
    1 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • Namazclann
    Namazclann Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Çok saçma, alakaya bak

0
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

Aynı fikirdeyim..

3
    0 Yorumla
  • hakansalihoglu3
    hakansalihoglu3 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

cahil olduğu için

1
    0 Yorumla
  • coder010
    coder010 Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Turk olsa severdi

1
    1 Yorumla
    • coder010
      coder010
      +1 yıl

@pantysenylon diye bir Got kili beni engellemis zoruma gitti mi hayir cevap vermeedi yemedi tapa 😂😂

Yorumla
  • Berti53
    Berti53 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Sevmek zorunda degil sevenide var sevmeyeni

0
    3 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Nankörlük

Yorumla
    • Berti53
      Berti53
      +1 yıl

Ne alakasi var. Yanlis. Dusunuyorsun. Ataturku seven de abartiyor sevmeyende

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Abartmak değil minnettarlık

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Din dusmanları sevılmez

4
    9 Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Ben de cahilleri sevmiyorum onu napcaz GIZLI ÜYE

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Okuduğum okula hayallerin bile erişmez

Yorumla
    • MRX13
      MRX13
      +1 yıl

okuduğun okulu merak etti şimdi

Yorumla
    • xyasamkocux
      xyasamkocux
      +1 yıl

Din düşmanları, kafasına bulduğu sarığı giyip ben imamım herşeyi bana soracaksınız diyen mi? Dini öğrenmek için hocalara ihtiyacınız yok, KURANI kerim var. Onu Tercüme ettirip okuyunuz diyen mi?

Yorumla
    • Şekerkızcendy
      Şekerkızcendy
      +1 yıl

Sen okulu okumamışsın okul seni okumuş , bu daha büyük kayıp

Yorumla
    • xyasamkocux
      xyasamkocux
      +1 yıl

sanki oxford da okuyor hıaa.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@xyasamkocux cahillerle tartışmıyorum bildiğinizi okuyun

Yorumla
    • MRX13
      MRX13
      +1 yıl

ahhahahahaha ezdi geçti bro

Yorumla
    • xyasamkocux
      xyasamkocux
      +1 yıl

sen bırak bizim gibi entelektüelleri, bu kafayla cahille bile tartışamazsın. NOKTA.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sevmiyorum.

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bir insan Türk olupta nasıl Atatürkü sevmez saymaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir Türk vatandaşı neden Atatürkü sevmez? 10 cevap verildi
Bir Türk Atatürk’ü neden sevmez? 24 cevap verildi
Bir Türk, Atatürk'ü neden sevmez? 33 cevap verildi
Her Türk bireyi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmek zorunda mıdır? 85 cevap verildi
Atatürkü sevmeyen türk olamaz haksız mıyım? 9 cevap verildi
Türkçü islamcı olup Atatürkü sevmemek? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • "Hiçbir şey olmamış gibi davranmak" neden içimizde bir şeyleri eksiltir?
  • Benimle ilgili bir şey söyler misin?
  • Cinsiyet değiştirmiş biriyle sevgili olur musun?
  • Ansızın gelen acıkmaya hangi pratik atıştırmalık ve lezzet iyi gelir?
  • Kadınlar neden eski sevgiliye geri dönmez, derin aşk yaşasa bile sebep ne olur?
  • Yemek yapma konusunda, seni alan vezir mi olur rezil mi?
  • En son ne zaman kokoreç yediniz?
  • Kadınlar mı daha estetik, erkekler mi?
  • Dolunay Etkisini Hissetmeye Başladınız mı?
  • Bir ilişkide aşkın bittiğini ama sevgi ve saygının devam ettiğini fark etsen, o ilişkiyi sürdürür müsün yoksa noktalar mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨