Gizli Üye(30-35)+1 yılEmperyalist batı 100 yıldır öyle yoğun bir propaganda ve algı yönetimi yapıyor ki, cahil insanların onların istedikleri şeylerin dışında düşünebilmesi mümkün değildi. Örneğin, okumak bilgi sahibi olmak kötü, cahil kalmak, biat etmek, kul olmak iyi olarak gösterildi. Okuyan, sorgulayan insanlara kötü gözle bakıldı...
Atatürk emperyalizme karşı silahlı mücadelede galip gelebilen tek ve yegane insandır.
İşte bu yüzden emperyalist güçler çok öfkelenmiş ve onun kurduğu laik ve bağımsız Türkiye Cumhuriyetini bölmek ve yıkmak için and içmişlerdir.
Günümüzde yapılanlar, büyük ortadoğu projesi kapsamında, akp iktidarının başa geçmesi, patlayan bombalar, pkk, ypg, işid, akp, fetö, el nusra... bunların tamamı işte bu yüzden oluşturulmuştur.
Emperyalist güçler bu düşüncelerini gerçekleştirebilmek için, ilk önce o nefret ettikleri Atatürk ve Kemalizmin tamamen silinmesi gerektiğini çok iyi biliyorlardı, işte bu yüzden taa 1919 lardan beri Atatürk düşmanı söylemler ve iftiralar üretip bunu dinci yobaz eğilimli kişilere gizli servislerinin ajanlarıyla empoze ettiler. Diğer bir yandanda farklı etnik kökenlileri sürekli olarak kandırıp kışkırttılar, ermeniler gibi kürtler gibi... Onların bu bölgede Lawrence gibi pek çok gizli ajanları oldu.
İlk başarıları şeyh said ayaklanmasıydı. O ayaklanmayla yapılan mütarekeye göre bizim sınırlarımız içinde yer alan Kerkük ve Musul bölgesi elimizden gitti.
İşte Atatürkü sevmeyen insanların olmasının sebebi bunlardır, en baştada cehalettir. Çünkü emperyalist güçler sadece cahil, yobaz kesimi kandırabilirdi ve öyle oldu zaten30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevmeyenlerin ne oldugu belli değilki. Türk olan zaten Atatürk'ü sever.
10 Yorumla
+1 yılSorunumuz Atatürk'ü sevmek ve ya sevmemek değil ki. günümüzde Atatürk'ü sevip saydığını söyleyen, onun fikirlerini yaşatmaya çalışan, başta yöneticiler olmak üzere birçok kişi Atatürk'ün yolundan sapmış onu gençliğe yanlış lanse etmiştir. Bu Atatürk'e ve hatta insanlığa yapılmış en büyük ihanettir. Özellikle ırkçı insanlar yetiştirenler dünyayı savaşa sürükleyen zihniyetle aynı zihniyettedir. Bu milliyetçilikle karıştırılıyor. Insan vatanını sever, milletini sever ama insanın ırkını kendi seçemeği için ırkını üstün göstermeye çalışması insanlık dışı olur. Bu kafalarla gidilirse ne barış içinde yaşanır ne Atatürkçü bir nesil yetişir ne de doğru düzgün insan kalır. Bir Türk olarak, Trabzonlu milletine aşık bir Türk olarak, öncelikle doğru olan fikirleri öne çıkarmalı, ondan sonra Atatürk'ü sevdirmeliyiz. Yoksa sadece birbiri ile kavga eden birbirini anlamayan bir millet olur bölünürüz. Düşman bu kardeşleriniz değil ve düşman bizi böyle bölmek istiyor. Fikrini karşı tarafı kızdırarak dile getirirsen boşa laf edersin. Önyargıları kıramazsın. Bölünmeyin!
10 Yorumla
+1 yılVatanini milletini topragini turk bayragini seven insanim ama siyaset hakkinda yorum yapmak istemiyorrum aslinda demem o ki Ata sevilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Hocalardan da kaynaklaniyor cunku benim lisede 1. Siniftayken bir tarih hocam vardi bize hep ATATUR'U kotuluyodu bir sogukluk olmustu fakat arastirmaya baslayinca dusuncem o sogukluk gecti buna sebep olan o hoca olacak herifin rolu cok buyuktu en sonunda mudure sikayet ettik dahada gormedim Şu an Isallah hapistedir.
14 Yorumla- +1 yıl
Allahim cezasi nolcak
- +1 yıl
Doğru yolu bulmuşsun kafi
+1 yılÜlkemizde Osmanlı'nın kuruluşundan bu yana birçok milletle birlikte gen karışımı yaşandı. Şu an gerçek anlamda Türk olan çok az sayıda insan var. Türklüğü, vatana ve millete bağlılık olarak gören insanlar da yine azınlıkta olmakla birlikte Atatürk'ü seven insanlar sadece bu iki gruptan başkası değil. Bu yüzden denebilir ki, Türk olan eşittir Atatürk. Diğerleri sevmese de bana ne? Zaten Türk değiiler.
011 Yorumla- +1 yıl
O zaman arabistana gidecekler , nankorlukten baska bsey degil
- +1 yıl
Maalesef ki, sadece Arap kökenli insanlar bulunmuyor bu topraklarda. Ülkenin batısından doğusuna kadar göçmenler ve parazitler bulunuyor. Birilerine kovmak yerine bizim bakış açımızdan bakmalarını denesek daha kolay olmaz mı?
- +1 yıl
Bakmalarini denesek cumlesi bilemedim. Bakamıyorlar ve saygisi sevgisi olmayan insanın üstüne kusasım var.
- +1 yıl
Bizlere özenmelerini sağlayalım öyleyse? Onları dışlamak, kovmak yerine kapıyı sonuna kadar açalım ve odanın içerisinde ne tür mucizeler olduğunu gösterelim.
- +1 yıl
Ben zaten asla senin ırkın şu git burdan demiş insan değilim. Evet milliyetçiyim ama vicdanım da var. Türk olan insan bile sevmiyorken beyni körelmişken ben bu toplumdan bir şey olacagini sanmıyorum sayimız az maalesef , zeki insanlara hayranımdır düşünce sistemi bu olan insanlara karşı yitiriyorum umudumu
- +1 yıl
Şahsen ben ırkçı bir insanım. Boynumda Göktürkçe Türk yazılı kolyem varken; tanıştığımızın ilk 5 dakikasında 'ben Kürtüm' diyen arkadaşla 4 yıldır arkadaşım ve her sabah günaydın der içecek bir şey isteyip istemediğini sorarım. Örnek olsun diye anlattım. Böyle yapabilirsin.
- +1 yıl
Benim de gokturkce türk yazan kolyem var takarim hep 😊 cevremde kürt var evet asla sen git falan demiyorum ama tek ricam kafalarinu kullansin artik insanlar at gözlüğü iyi bir şey değil
- +1 yıl
Öyleyse dediğim gibi yap ^_^
- +1 yıl
😉😉😊
- +1 yıl
Soruyu açmana sebep olan diğer soruyu gördüm. İnsanlarla tartışma içerisinde bulunursan seni dinlemezler. Bak bunu yapma örneğin. Daha sağlam gerekçelerle, onun reddemeyeceği, muhalif olamayacağı gerçeklerle saldır ona.
- +1 yıl
Sadece toplumun fikirlerini kac cahilin icimizde bulundugunu öğrenmek istedim , hepsinin canı cehenneme
+1 yılSize bu yaşamı veren insani saymiyosaniz artik dicek lafim yok
bu kadar zayif zekadasiniz ki erdoğanın sagdan soldan yaptigi primlerle entrikalarla Türkiyemızı mahvediyorsunuz
Atatürk gerçekten bu toprakları sizin gibi entrikacı insanlara emanet etmedi vatanına sahip çıkan gençlere emanet etti simdi siz cahiliginizle yanin13 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın ki..
- +1 yıl
Turkiyeyi savaştan kurtaran değil de savaş çıkarma entrikalari yapan o yola sürükleyen adam denmicek insana itaat ediyorlar şaka gibi
- +1 yıl
Telefon güzeline
Sevmem ama saygı duyarım diyenler tam bir asalak. Sevmiyorsan Türkiye Cumhuriyeti nde işin ne yallah Arabistan a. Burası Mustafa Kemal 'in
51 Yorumla- +1 yıl
Seni alnından öperim.
Şu an özgür olmayı, başka ülkeler egemenliği altında olmamayı, seçme ve seçilme hakkını dünyada ilk kazanmış olmayı, Osmanlı da kadına değer verilmezken 3 kadının şahitliği geçerliyken okuma yazma öğretilmezken Atatürk sayesinde eşit haklara sahip olmayı kazanmış şimdiki bayanlar bile bu gerçekleri görmemezlikten geliyorsa sen kimlere neyi anlatmaya çalışıyorsun?
21 Yorumla- +1 yıl
Cahiller yazık
İşte bunu bnde merak ediyorum.
İlelebet MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ❤61 Yorumla- +1 yıl
Zeki insan görmek güzel şey tabii , oh şükür
+1 yılAtatürk'ü sevmeyen insanı sevmem nefret ederim biz yaşayıp nefes alıyorsak GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN SAYESİNDE YAŞIYORUZ BU TOPRAKLAR DA! Sizin gibi gerikafalı millet anca tayip tayip diyip yırtının hırsız kaynıyor bu ülkede hırsız!
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğitim almıyolar çünkü veya kendilerine öğretim vermiyolar geçen birisi Atatürk adam olsaydı tek kurşun sıkmadan teslim olmazdı diyodu bana ben de jkhkjhkjahsdkjashkj dedim napıcaksın işte
40 Yorumla
+1 yılATAMI sevmeyen kişi benim gözümde cahilin önde gidenidir asla ama asla muhattap olmam
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı. İnandıkları saçma sapan arap dininden dolayı, yoksa bir bok bildiklerinden değil.
40 YorumlaAtatürk'ü sevdiğini söyleyip daha Nutuk'u okumamış çok kişi var bu sitede ben asıl onlara kızıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKisiler degil fikirler sevilip sayilmali. İşi kişiye indirdiğinizde iş sulanıyor. Fikirler ve yaptıkları neden sevilmiyor diye sordugunuzda buna aksi cevap verenlerin vatan haini olduğunu anlarsınız😊👍
20 YorumlaTürkse ve nankör değilse tabi ki sever Mustafa Kemal aşkı diye bisey var besikten mezara
01 Yorumla- +1 yıl
Hem de ne aşk
Saygı duyar ama sevmek farklı bir durum sevmeye bilir
10 Yorumlaolabilir neden olmasın. sevmez ama saygı başka birşey. kimseye zorla birşey yaptırmak diye birşey yok. bence herşey kalpten olacak şeyler
16 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyup sevmemek bağdaştırılmaz , sevmiyorsa türk değildir zaten
- +1 yıl
Türk olup atasına saygı duymayan da var kürt olup saygı duyanda var ironik
- +1 yıl
Evet cahil kendi bildigini doğru sanır , çevrem de tutmuyorum şükür.
+1 yılkızma ama kimse Atatürkü sevmek zorunda değil bacım bu ülkede Allahı bile sevmeyen insanlara sayı gösteriliyor neden Atatürkü sevmeyince tü kaka bu mu senin özgürlük anlayışın
45 Yorumla- +1 yıl
Nankörlük bu , ben milliyetçiyim yolum budur aksini düşünen benim muhattap olmayacağım insandır.
- +1 yıl
Daha inancina sahip cikamiyan insanlar bu gun kisileri savunur yaa ALLAH cumlemize akil fikir versin
- +1 yıl
neyin nankörlüğü ben atatürk kötüdür demiyorum ama milyon tane ecdadım var onlardan biridir fatih olmasaydı da her şey çok farklı olabilirdi yavuz içinde aynısı geçerli hele osman bey ertuğrul gazi ee attürkü bunlardan farklı yapan ne söyler misin bilgi ile konuşmıycaksan muhatabım değilsin
- +1 yıl
Ya bir kesin ne boş beyinlisiniz malll mall konusuyosunzu makarna kömürculer siizi
- +1 yıl
Allah'ını sevmeyen derken? Benim Allah'ım yok. Olmayan bir şeyi nasıl sevebilirim? Sen kendi allahini sev sana karışan da yok. Senin Allah'ın irade verdim herkese demiyor mu? Yani senin Allah'ına görede inanmak zorunda değilim. Kendi iradem var. Ama Atatürk'ün bu millete somut olarak yaptığı şeyler var. Günümüz modern Türkiye'sini biz ona borçluyuz. Sen şu an Allah'ına istediğin şekilde ibadet edebiliyorsan ben şu an inanmadigim bir allaha zorla tapınmak zorunda değilsem yani kısaca arkadaşım biz ozgursek bunların hepsini Atatürk'e ve tüm şehitlerimize atalarımıza borçluyuz. Kapiş? Yani demem o ki şu anda bir tarafını yayıp bilgisayarın başında rahat rahat bu satırları okuyabiliyorsan ozgursen bunların hepsini o begenmedigin sana özgürlüğünü bahseden ulu öndere borçlusun.
Her insan Türklügün degerini Anlamiyo Anlamadigi icinde sacma sapan fikirler yurutuyolar Sadece Ne mutlu Türkum Diyene.!!
02 Yorumla- +1 yıl
cCc
Haklısın ama herkes aynı düşünceye sahip değil işte
30 Yorumlatürkler 100 yıllık değil oğuzlardan geliyor. Mustafa Kemal atamız değil bu ülke için savaşmış değerli bir askerdir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 380 cevap paylaştı. atatürk ü sevmeyen insanın bu ülkede işi yok
20 YorumlaAsla ölmez keşke herkes onun gibi olsa
20 Yorumla
+1 yılMesela ben seni ya da sen beni sevmek zorunda değilsin öyle düşün
32 Yorumla- +1 yıl
Nankörlük
- +1 yıl
Sana göre öyle sevmeyene göre bu ayni sey değil
+1 yılTarihi iyi arastir dedigin kisi aslen turk bile degil
14 Yorumla- +1 yıl
Selanik türk bölgesidir orda türkler yaşar , öğrende gel yunan dediğin adam kafasini kullanmis ta şu an burdasıb
- +1 yıl
Ben yunan demedim sen dedin bak ben ataturk diye birini tanimiyorum sen tani sen sev. Sordugun soruya cevap verdim ben bir turkum. Senin deyiminle ataturk dedigin adam turk degildir ve sevmiyorum bu kadar basit ve bu konularda burdan konusulmayacak kadar uzun konular elbet bir gun dogru tarihi ogrenirsen anlarsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürküm, sevmiyorum
Zorla sevdiremezsin
Ben sana "Bir insan Türk olupta nasıl Erdoğan'ı sevmez saymaz?" diye soruyor muyum?430 Yorumla- +1 yıl
Pardon o kim? 😂😂😂 telefon baskomutani mı😂
- +1 yıl
Galibasi fazla , saf türk kanı taşıdığı şüpheli 😂
Cevap sahibi+1 yılİşte siz bu'sunuz. Sizin özgürlük anlayışınız sadece kendiniz için geçerli demekki. Bokunuzda boğulun.
- +1 yıl
Cahilcem pek yok seni duyamıyorum
Cevap sahibi+1 yılEğer engelleyeceksen seve seve gizlilikten çıkarım. Kimseden korkum falan yok
Ayraca kutül amare zaferini kitaplardan sildiren, unutturan sizlersiniz
Onu hatırlatan ve ders kitaplarına yeniden sokan ise Recep Tayyip Erdoğan
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım ağır gerizekalıısın lütfn yorum yazma
icdn.ensonhaber.com/resimler/diger/f_785.jpg
icdn.ensonhaber.com/.../erdogan_3564_1.jpg
Cevap sahibi+1 yılBoş konuşma. Varsa belgen, ortaya koyarsın
Müddei, iddiasını ispatla mükelleftir
Ortaya bir iddia attın, bunu da kanıtlayacak olan sensin. Ben değil..
Cevap sahibi+1 yılİşiniz gücünüz hakaret etmek
En başından beri hakaret ediyosunuz sesimi çıkarmadım
Sizin işiniz bu çünkü
Hakaretlerle ortalığı bulandırmak...
Çamur at, tutmasa bile iz bırakır misali...- +1 yıl
1952 NATO uyeligi sorasimsa menderes hukumeti kut ul amare bayraminin kaldirildigi yasayi onadi. Meclis kayitlarinda mevcut bakmayi bilirsen.
https://i.hizliresim.com/EyaZY9.jpg
https://i.hizlireBir sim. com/JOov4q. jpg
Cevap sahibi+1 yılRecep Tayyip Erdoğan 2004 yılında AJC ve ADL Tarafından " Türkiye Halkı " adına
" Umursamaya Cesaret Etme Ödülü" almıştır. Ama nedense 'yahudi cesaret ödülü' şeklinde değiştirdiler adını..
3.bp.blogspot.com/.../gazete+1.jpg
3.bp.blogspot.com/.../gazete+2.jpg
4.bp.blogspot.com/.../gazete+3.jpg
Demek ki neymiş? Öyle araştırmadan, 'Erdoğan yahudi cesaret ödülü-Üstün hizmet madalyası aldı' diyerek atıp tutmamak gerekirmiş. Konusu geçen, İlgi göstermeye cesaret ya da umursamaya cesaret olarak da adlandırılan ödüldür ki esas anafikri, hangi ırktan olursa olsun, masum insanların öldürülmemesi gerektiğidir. Ve unutmamalıyız ki bunu vurgulayan bir dinin mensubu olarak bahsi geçen ve türk halkına verilen bu sözde ödül, bize artı katmayacağı gibi eksi de katmaz.. Bunu yıllardır ihanet gibi gösterenler neyin peşinde, bunu bir düşünün!
Cevap sahibi+1 yılAdnan Menderes'in bağımsız bir yöneicilik yaptığını kimse söyleyemez. atatürkü koruma kanununu bile zorla çıkarttırdılar. Bu ülkenin başına ne zaman sağcı bir yönetici geçse darbe yapmışlardır. Adnan Menderes'i de astılar..
Ki Adnan Menderes beni ilgilendirmiyor. Sadece bilgilen diye söylüyorum cahil...
Sktirin gidin görüşümün altından.
Cevap sahibi+1 yılSesimin çıkmadığını kim söyledi? Seçim otobüslerinde fuhuş yapan sizlersiniz. Milletvekillerinin karılarıyla yatan sizlersiniz. Genelevler kapatılmasın diyen sizlersiniz. "A*m benim belletirim" diyen sizlersiniz. "Sevişirim evlenmem" diyen sizlersiniz. Gündüz atatürkçülük kasıp akşam yüzlerce kıza mesaj atan sizlersiniz. Bu siteye kız düşürmek için üye olan sizlersiniz. Uza...
- +1 yıl
@coder010 muslumanim diyor hulogcuyum diyor ama profil fotosundaki dudaga bak bosver bunlar sozde dinciler takilma cahillerle bosver😂
+1 yılSevmek zorunda değil. Saygı duymalısınız insanların fikirlerine.
27 Yorumla- +1 yıl
Cahilcem pek yok , saygı duymuyorum nankör insandan da haz etmiyorum.
- +1 yıl
Saygı duymuyorsan insanlardan da saygı bekleme
- +1 yıl
Cahil insanın saygisinada ihtiyacım yok körelmiş beyinlere kapalıyım
- +1 yıl
Bu mu senin insanlarla baş etme şeklin?
Hemen onlara cahil damgasını mı vurmak.
Bn Atatürk'ü sevmiyorum demedim ama sevmeyen insana da saygı duymalıyız insanlık gereği. - +1 yıl
Içimdeki milliyetçilik buna izin vermiyor nolacak?
- +1 yıl
Bu milliyetçilik değil bence.
- +1 yıl
Seni dikkate almıyorum telefonu başka birine ver
+1 yılSevmiyorum sevmek zorunda da değilim saygı duyulur o başka!
24 Yorumla- +1 yıl
Hülooooğğ
- +1 yıl
:D karistiriyorsun diğer sorumu iyi okusaydin anlardın ama işte geç kaldın
- +1 yıl
Sen kaybol
- +1 yıl
Bir defol git makarnacı
+1 yılAtatürk'ü sevmeyenelere terörist gözüyle bakıyorum.
00 Yorumla
+1 yılÖyle kişiler kansızdır
10 Yorumlatürk olmaktan utananlar var.
30 Yorumlasevmek zorunda değil saygı duysun kafi :)
13 Yorumla- +1 yıl
Nankörleri sevmem
- +1 yıl
İnanırmısın çevremde bir tane sevmeyeni yok tutmam öyle insanı çevremde nankörlük resmen
+1 yılATATÜRKİYE
41 Yorumla- +1 yıl
❤❤❤❤
Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı. Cahilse yapar cahilden her şey beklenir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel zeybek oynuyo <3
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşığım aşık 😂😂❤❤
31 Yorumla- +1 yıl
Asenam benim be
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkimseyi sevmek zorunda değiliz bu kadar bencilce bir düşünce tarzı olmamalı
13 Yorumla- +1 yıl
Nankörleri de ben sevmem
- +1 yıl
senin insanlığa yaptığın nankörlük?
- +1 yıl
Ben nankörlük yapmıyorum dar beyinli insanlarla muhattap olmuyorum
Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. İçki içiyormuş diye :D
03 Yorumla- +1 yıl
Şimdkler hirsizlik yapiyo onu napcaz
- +1 yıl
Haha haklisin sjsjs
+1 yılTurk degildir o
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılÇok saçma, alakaya bak
00 Yorumla
+1 yılAynı fikirdeyim..
30 Yorumla
+1 yılcahil olduğu için
10 YorumlaTurk olsa severdi
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevmek zorunda degil sevenide var sevmeyeni
03 Yorumla- +1 yıl
Nankörlük
- +1 yıl
Abartmak değil minnettarlık
Gizli Üye(36-45)+1 yılDin dusmanları sevılmez
49 Yorumla- +1 yıl
Ben de cahilleri sevmiyorum onu napcaz GIZLI ÜYE
Cevap sahibi+1 yılOkuduğum okula hayallerin bile erişmez
- +1 yıl
Din düşmanları, kafasına bulduğu sarığı giyip ben imamım herşeyi bana soracaksınız diyen mi? Dini öğrenmek için hocalara ihtiyacınız yok, KURANI kerim var. Onu Tercüme ettirip okuyunuz diyen mi?
- +1 yıl
Sen okulu okumamışsın okul seni okumuş , bu daha büyük kayıp
- +1 yıl
sanki oxford da okuyor hıaa.
Cevap sahibi+1 yıl@xyasamkocux cahillerle tartışmıyorum bildiğinizi okuyun
- +1 yıl
sen bırak bizim gibi entelektüelleri, bu kafayla cahille bile tartışamazsın. NOKTA.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyorum.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne