*ERKEKLER BAKABİLİR Mİ?* COK ACİL SUCSUZ YERE TUTUKLANMAK HAKKİNDA LUTFEN GOREN YORUM YAPABİLİR Mİ? KONU HAKİKNDA BİLGİSİ OLAN?

Arkadaslar benim erkek arkadasim bir kavgaya karıştı kavgada sadece iki kiside bıçak vardı benim erkek arkadaşım bicaksiz gitmişti ve 2 arkadaşı daha bicaksizdi. Neyse kavgada herkes birbrine girmis bir çocuk ölmüş biri de yaralı. hepsi birden gozaltina alindilar ifadeye. arkadaslari hepsi sevgilimin yannda bıçak olmadığını ve onun asla bir insani bicaklayamayacagini soylemisler.
Ama yarali olan kişi beni bicaklayan devrim adında bir çocuk demiş ölenin sucunu da benim sevgilimin ustune atmış. Yanliz ölen ve yaralanan kisiler karşı taraftan. Olay yerinde iki bıçak bulunmus ikiiside parmak izine ankaraya yollanmış. bicaklarda erkek arkadasimin parmak izi yok. sevgilim şu an tutuklandi o yaralayan çocukla beraber. mahkeme bekleniyor sizce suc ustunden kalkar mi çünkü bıçak ona ait değil ve parmak izi yoksadece yaralinin ifaadesi yuzunden icerde , cıkar mi ilk mahkemede. Ceza yermi? Sonuç ne olur? O hic kavgaya bile karismamis zaten herkes bibriine grince ona adam kalmamis o bisure izlemiş sadece arkadaşının ustune çıkan birini kapsonundan tutup geri atmis yani o kapsonundan tutup attığı çocukta bidaha gri donup onunla kavga etmiş. yaralı sevgili mi tanimiyor sevgilim de onu ama ifadesinde öleni o öldürdü demiş. Brinin ifadesiyle bir günahın altinda kalır mı lütfen yardim edin fikri zikri etrafinda yaşanmısi olan konussun. Onu tutuklayan sadece yaralinin ifadesi üstelik 2 kez ifade degistirmis. Nolcak arkadaşlar mahkeme sanırım 30 gün sonra çıkar mi erkek arkadaşım?
*ERKEKLER BAKABİLİR Mİ?* COK ACİL SUCSUZ YERE TUTUKLANMAK HAKKİNDA LUTFEN GOREN YORUM YAPABİLİR Mİ? KONU HAKİKNDA BİLGİSİ OLAN?