Ben böyle bir adama ( ! ) baba demekten utanıyorum. Ben ne yapacağım ?

Büyük bir kalp rahatsızlığım var ve buna sebep benim 2 senem gitti. Geldim 20 yaşıma. Hala ygs ile lys ile uğraşıyorum. Bu sene sınava gireceğim. Haliyle zaten 2 senem gitmiş. Zaman kaybetmek istemiyorum. Tabiri caizse köpek gibi ders çalışıyorum. Bugün de annemle evin iş bölümünü yapıyoruz. Salonla odam benim dedim. Bir de küçük tuvaleti ben temizlerim dedim. Annem de şakasına isyan ediyor e simdi mutfağı ben mi yapacağım diye. Gulusuyoruz. Babam da geldi bağırıyor bana. Iste sen yapmak zorundasın. Burayı sen burayı ben diye bir şey yok. Bu ev toplanacak. Iyi de dedim ben yapmayalım demiyorum ki. Ya da biz yapmayacağız demiyoruz ki. Is bölümü yapıyoruz. Bana diyor sen köpek gibi toplayacaksin. Isin ne senin. Ye ic yat ye ic yat oldu canım falan. Nasıl bağırıyor bana. Ya dedim senelerdir ben uğraşıyorum evle. Annem çalışıyor diye evin temizliği hep bende. Annem cok yorgun değilse yardım eder sadece hafta sonları. Ve benim bu sene sınavım var dedim. Ben yapmayacağım da demiyorum ama ders çalışacağım daha fazlasını yapamam diyorum dedim. Başlarım senin sınavına. Sürt. ğe bak sen. Sic. arim senin ağzına... Bu esnada da üzerime yürüyor. Eline alıp vurmaya eşya arıyor... Ne yapıyorsun ya sen dedim. Sınavım var diyorum sınavım ben sana yapmam da demiyorum dedim. Bana diyor başlarım senin sınavına. Senin sınavın beni ilgilendirmez. Sen evi toplayacaksın. Sürt. k seni dedi. Dedim ağzını topla düzgün konuş. Haddini bil dedim. Keşke biraz adam olsaydın hayvan herif dedim. Kim var ya evinin temizliğini yapan. Sınava hazırlanıyorum ben senin evini toplamak zorunda değilim dedim... Kudurdu tabi. Annem araya girdi. Çıktı gitti evden...
Ben böyle  bir adama ( ! ) baba demekten utanıyorum.  Ben ne yapacağım  ?

Kolumu da bu hale getirmiş hayvan... Ben ne yapacağım gerçekten bilmiyorum. Insanin babasi okusun diye didinir. Aman yeter ki oku onu yapma bunu yapma der. Benimkinin yaptığına bak. Hic mi düşünmez bir insan kendi evladını? Kendi çocuğunu? Gerçekten cok utanıyorum. Ne yapacağım ben? Nasıl kurtulacagim bu adamdan?
Ben böyle bir adama ( ! ) baba demekten utanıyorum. Ben ne yapacağım ?