+1 yılÖncelikle merhaba, muhtemelen 14-17 yaşları arasındasın. Sorun dikkatimi çekti duyarsız kalamadım. Durumunu çok iyi anlayabiliyorum. Ben 1. Sınıfa başladığımda benim babam kaza sonucu %75 engelli kaldı annemde hademe olarak çalışıyordu bir özel anaokulunda. Senin gibi düşünüyordum ama bunlar bizim yaşamamız gereken şeyler. Sen çok şanslısın ki fakirliği biliyorsun ve zengin olunca tadını çok iyi çıkarıcaksın. Ben şu an 19 yaşındayım ve Türkiye'nin en büyük inşaat şirketlerinden birinde Gayrimenkul Danışmanı & Değerleme Uzmanıyım
her zaman halime şükrettim şimdide şükrediyorum. Aileme yeni ev aldım yaşamaları için ve 1 tane evide kiraya verip gelirlerini sağlıyorum onlara. Annemide çalıştırmıyorum. Azimli ol... Benim en büyük silahım azimli ve cesaretli olmamdı halada öyle. Sana neden utanıyosun, bunlar yanlış vs. Demicem çünkü ne dersem diyeyim senin aklındaki düşünce değişmez. Azimli ve Onurlu ol babanıda annenide fakirlikten kurtaracak kişi sensin. Onlar gayrimenkule ya da petrole yatırım yapmadılar sizinkiler dişini tırnağına takıp sana yatırım yapıyorlar. Bizimkilerde bana yatırım yaptı ve karşılığınıda alıyorlar. Çabala lütfen bu söylediklerimide unutma. Herşey çok güzel olucak sen çok güçlü bir babanın çok güçlü bir kızısın :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
duruma bakılırsa oda utanmalı!!! ugruna onca seye katlandıgı cocugu adam olmuyor... yedırmıs ıcırmıs gıydırmıs ama yaranamamış.. benım babam almanyada hela temızlemıs hela... operım ellerını her daım.. allah razı olsun herseyınden.. senı ben doverım aslındada neyseee
113 Yorumla- +1 yıl
Kizlara el kalkmaz skkssksk
Gizli Üye(25-29)+1 yılErgenlik psikolojisi ile bunlari dusunuyorsun babanin elini opup basina koyup babani bas taci etmen lazim sukur etmen lazim basta oyle babalar var ki isi iyi ama çocuğunun ustunde sigara sonduren onu doven huzuru yok eden ve sen butun bunlara ragmen utaniyorum babamdan diyorsun bence kendinden utanmalisin babana dua etmelisin boyle bir babaya sahip oldugun icin yatip kalkip sukur etmelisin ne insanlar var sokaklarda ellerini acip dilenen ne insanlar var copten ekmek cikarip yiyen haline sukur et ve babanla tam aksine gurur duy su ergen psikolojisinden de yakin zamanda kurtul...
00 Yorumla
Utanılacak şeyleri birbirine karıştırmayın, bu konu utanç verici olmaz. Babanız eve çok para getirse hırsızlık yapsa ya da ne idüğü belli olmayan yerlerde çalışsa bence utanç verici durum bunlar olurdu. Bence babanız sizden utanmasın, babanızın yüzünü yere eğecek şeyler yapmayın, baba bedduası almayın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
İnsan olması yetmez mi?
Efendimiz Hz. Muaz ile tokalaşınca elinin sertliğine şaşırarak sordu
-Ya Muaz, ellerinin sertliği nedendir? Bu pütürlük ve nasırlar nasıl oldu? diye sordu.
Hz. Muaz, elinin sertliği ile Hz. Peygamber'i rahatsız ettiğini zannetmişti. Özür dilercesine, bu vaziyetinin sebebini açıklamaya başladı:
- Ey Allah'ın Resulü dedi. Ben çoluk çocuğumun rızkını kazanma ve nafakasını temin etmek için uğraşıyorum. Ellerimden testere keser, kazma kürek, çekiç hiç düşmüyor. Bu yüzden ellerimin yumuşaklığı gitti, bu şekilde sertleşip nasırlaştı.
Bu söz , üzerine alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimiz, Muaz Hazretlerinin alnını (bir rivayette ellerini tutarak avuç içlerini) öptü ve :
«Bu ellere ateş temas etmez. Ahirette Cehennem ateşi dokunmaz.» buyurdu.
Yetmez mi62 Yorumla
+1 yılBenim annem merdiven siliyor. Başkasının evine gidip diğer kadınların silmediği yerleri siliyor. Cafelerde temizlik yapıyor. Lise arkadaşlarımla buluştuğum cafese temizlik yapıyordu ama ben bilmiyordum. Annemi gördüm. Masadan kalktım. Ağlayarak ına gidip ona sarıldım. İçim parçalandı. Anneme sarılınca bırakmak istemedim. Babam inşaat işinde sıvacıkık yapıyor. Ona yardım olsun diye her yaz yanına gitmeye gayret ediyorum ama istemiyor. Sen ezilme diyor. Annem belki diş hekimi babamda bir savcı ya da vekil değil. Ama hayatımı onlara adadığım en önemli 2 insan. Ve onlarla bırak utanmayı onlara layık bir oğul nasıl olurum diye her gece düşünüyorum...
00 YorumlaSenin gibi cahilce düşünen insanlar olduğu için , maddi durumu kötü insanlar veya imkanı olmayan ailelerden gelen nesiller hep bir utanç içinde çekingenlik içinde büyüyorlar. Kötü birşey gibi düşünüyorlar. Halbuki yaradan ne güzel demiş Zenginliği istediğime İlmi isteyene veririm diye... Bende milyarder değilim , çok paramda yok. bende gezip eğlenemiyorum fazla yda annem babam egitimli insanlar değil. ama bunların bir önemi yok bence çünkü o kadar iyi insanlarki şükürler olsun her derdimle ilgilenirler hep sewecekler beni. herşeyimden daha değerliler. en dibide görsem şu hayatta en üstüde görecek olsam yine ailem yanımda olsun. ötesinin bir önemi yok. Ailemdende utanacak kadar aciz bir insan olmadım şükür. Lafıma kızma eğer baban haram yiyip yediriyorsa utan , annen onunla bununla fingirdeşiyorsa utan , sana iki ahlak adına birşeyler öğretemedilerse kız bağır , öğretmedilerse dinini hesap sor , ama fakir deme yok hademe deme. o da istemezdi..
00 Yorumla
+1 yılBak kardeşim yaşım 35 beni babam kapıcılıkla buyuttu yeri geldi hammallık yaptı okula giderken paraı olmadığından munubuscuye rıca etti hiç bir zaman utanmadım gurur duydum babamdan benide dıslayan oldu okulda hiç yeni kıyafetim olmadı hep başkasının eskısını gıydım ama bılıyorum olsaydı parası en iyilerini alırdı bu kadar zorluk içinde benim babam bir of demedi Allah basımdan eksik etmesin seni dışayanlar zaten arkadasın dostun değildir bugün evim arabam kendi işim ve elamanlarım var çok sukur bunların hepsi önce Allah sonra ailem sayesınde sen hiç gocunma ailenin kıymetini bil onların nefesi sana yeter çalış cabala ilerde istediklerine sahip ol ama unutma rızkı veren Allah
00 Yorumlao dışarıdn küçümseyen insanların ayıbı asıl sen okuyup daha büyük insan olmalısın ki o zaman ailenin değerini yüceltirsin çok yanlış düşünüyorsun cocuk esirgeme yurdunda büyüyen bir çocukta olabilirdin ya da genel evde çalışan birinin cocuğuda olabilirdin mesela zengin bir ailenin doğustan özürlü çocuğuda olabilirdin çok zengin bir ailenin doğumda annesini kaybetmiş cocuğuda olabilirdin ya da suriyede de doğabilirdin sadece türküye olarak düşünme afrikada salgın hastalıklar içinde olan bir şehirdede ve inan bana sabaha kadar sayabilirim ne kadar kötü olan insanlardan daha iyi durumda olduğunu ve dışarıdan bakan insanlarda zengin doğmadı elbet bir yerde bir kaç kuşak geriye gittiğinde onlarda bir hademenin oğlu kızı vs anladın mı sakın ama sakın bunu sorun edip o güzelim insanları üzme yarın birgün onları kaybettiğinde çok ağlarsın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılpeki baban senin ondan utandığını duysa, bilse ve bundan dolayı kırılsa, gururu incinse ve kahrolup, Allah korusun başına bir iş gelse, kötürüm kalsa, hademe olarak bile çalışamıyor olsa o zaman ne yapacaksın? Onun ihtiyaçlarını sen giderebilecek misin? Bakımını üstlenebilecek misin? Atandan utanma...
30 Yorumla
+1 yılaslında utanmıyorsun eminim babanı canından çok seviyorsun sorun şu ki bizim geri kalmış toplumumuz hala insanları işine gücüne sosyal çevresine aile bağlarına para durumuna göre ayırıyor ve hala iki sohbet bile etmeden insanlara ne iş yapıyorsun diye soruluyor biliyor musun Japonya'da birine işini sormak büyük ayıp kaç para kazanıyorsun abi demek gibi hatta daha beter senin suçun yok aşamassında bunu toplumumuz iğrenç bir durumda trafikte bir sürü pislik ruhu kişiliği hiçbirşeyi 5 para etmez insan müsvettesi dolu ne saygı ne anlayış sokakta bisiklet süremiyorsun hele engelli vatandaşlara saygı sıfır kadına bakış çok adi bu ülkeden nefret ediyorum şövanist söylemleri bir yere bırakın bu ülke geri kalmış bir ilkel toplum sürüsü sende şanssız birisi bu bağlamda
00 YorumlaAsla demogoji yapmayacağım sana ama senin bu soruna cok icerledim nedense , ben henüz ilkokula giderken babam sabahın erken bir vaktinde 5 ya da 6 bazen 4te ise giderdi arabası calismazdi çoğu zaman iteklerdi karda kışta elleri buz tutardı ben o gunleri hic unutmadım çalıştım didindim hicbir arkadaşı sevgiliyi ona denk tutmadim tutmam ! Ve hiçbirşey onun soğukta usuyen ellerinden kıymetli olmadi hayatta olamazda !
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılUlan bu devirde hademe bile olsa devlet memuru olmak demek ne demek; farkında mısın sen?
Devletin hademesi, özel sektörde orta düzey yönetici ile hemen hemen aynı maaşı alır ve özel sektördeki insan gibi ezilmez..
Senin bile, geleceğin bu yüzden garanti mesela..
Hatta pasaport ve vize işlemlerinde, sorgusuz sualsiz almaya hakkın var ikisini de..
Salak olma..10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Onların babanı beğenmesi mi onemli babanın çok kariyerli olması mı.. Ahlaksz, seni sevmeyen önemsemeyen baba olmasından iyidr. Onurlu namusyla kazanması sana emek vermedi mi insan nasılsa küçümser dışarıdakilerden değil sen kucumsuyorsun diyemednmi sizin gbi karakterde yetstrmemis ya bni bn insanları mesleğine gore kucumsemem. Diyemednmi o kucumseyenlere. Düşmez klkmaz bir Allh isterse begenmedgn babani , babanın meslegini bile aratr sana ve o küçümseyen insanlara.
00 Yorumla
+1 yıldaha realist bir cevap vereyim sana boşver sen başkasını senin mutluluğun kendinde eğer başkasında mutluluk arıyorsan kendini keşfet derim para güç evet cazip her kapıyı açar doğru ama baba anne kavramını senin bir gerçeğin olarak bak ana baba mesleği anne babayı bağlar sende kendi mesleğini uğraşını bul başkasını yapısal olmadığı sürece konu ne olursa olsun önemseme kendine güvenen insan sayısı azdır kendine güven etrafına havayı sen basarsın
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama ne var hademeyse. Çalsa mı daha mutlu olurdun ya da kadın pazarlasa. Adamın da çok hoşuna gittiğini sanmıyorum milletin girdiği tuvaleti , kirlettiği odayı temizlemek. Sizin için katlanıyordur o da iyi meslekler edinin rahat edin diye. Babadan utanmak? Allah utandırmasın tertemiz bir insan o kıymetini bil!
00 YorumlaKardeşim öncelikle yanlış bir düşünceye kapılmışsın oysaki o temiz kalpli adama '' BABANA '' haksızlık ediyorsun seni bu yaşa kadar sen sıkıntılar içinde büyümeyesin diye helal yoldan para kazanmaya uğraşıyor ve sen bundan yakınıyorsun bence senin gurur duyman lazım nokta...
00 YorumlaUlan ben o isi kucumseyeninde * , saygisizlik yapaninda * . Kizim sen ne diosun ya. Adam namusuyla evine para getiriyor. Elinde ki telefon, kullandgn bilgisayar, internet kimin sayesinde. Bu yasina kadar kimin sayesinde geldin. Abi harbiden kaybedilmeden deger anlasilmiyormus. Senin gibi insandan utanilir be yaziklar olsun.
00 YorumlaBence haline şükret baban ayıp bir şey mi yapıyor adam çok şükür namusuyla parasını kazanıyor sen de bu düşüncelerinden vazgeç adam sırf sen oku diye çalışsın didinsin karşılığı bu mu? boşuna demiyorlar bir baba 9 evladına bakmış 9 evlat bir babaya bakamamış.
00 YorumlaTabikide kim istemez anne babasının doktor mühendis olmasını, anne babanın mesleği iyi olunca çocuğunda eğitimi hayatı daya iyi oluyor ama olanlada mutlu olmayı bilmeliyiz, sokakta kalanları düşün hademe olsada başınızı sokucak bir evin sana bakan bir ailen var demi? mutlu olmak için mesleğin çokta önemi yok, sen derslerine çalış güzel bir meslek sahibi olda senin çocukların annemiz doktor, öğretmen, mühendis vs. diyebilsinler... ;)
00 Yorumla
+1 yılBenim babam da oto boyacı ve çok güzel maaşı var meslekten utanilacak ne var ki? Adam evine helal para getirsin getirebilsin yeter. Gönül ister daha iyi yerlerde olsun biz de onlar sayesinde olalim ama olan oysa şükretmeyi bileceksin. Ya baban ipsiz sapsız sarapcinin biri olsaydi?
10 Yorumla
+1 yılbenim babam da öyleydi ben 1sınıftan 8 sınıfı bitirene kadar babam bizim okulda hademeydi iyiki öyledi hiç bir zaman utanmadım sonuçta babam hırsızlık yapmadı insanların hakkını yemedi ben babamla her zaman gurur duydum.
30 Yorumla
+1 yılbaban namusuyla calısıp seni bu yaşa getirmiş okutmuş
sana yazıklar olsun diyorum ben asıl
o özverili babayı sen hak etmiyorsun60 Yorumlakim hademeyi küçümsemiş bu zamana kadar da sen utanıyosun? ha pardon senin gibiler küçümsemiştir o en kıymetli insanlar, baştacı emekçileri...
emekçiler olmasa sıçtığın boktan gebereceksin. işlerinin parayla karşılığı yok ama parayı yönetenler gerçek alçaklar malesef00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatın zorluğunu anladıkça bu tür hislerden kurtulacaksın. O mesleği isteyipte yapamayan bir sürü insan var işsizlik var. Eminimki baban 1 gün bile aç yatırmamıştır seni ne olursa olsun neden utanıyorsunki. Yeri geldi Tesisatçıda çalıştım üstüm başım toz toprak bir yerden başka biyere giderdim utandınmı diye sor hayır hiç utanmadım çünkü para kazandım alın terimdi o velinimetimdi o toz. Anlatabildimmi :)
00 Yorumla
+1 yılhaksızsın ve salaksın... baban ne iş yaparsa yapsın o senin baban o senin için çalışıyor emeğiyle anlının teriyle parasını kazanıyor daha fazla uzatmayı düşünmüyorum çünkü babasının hademe olmasından utanan bir "insanın" anlattıklarımı anlayabilecek kapasiteye sahip olduğunu sanmıyorum !
00 YorumlaBabanın sperminden cikmissin babandan utanıyorsun
Dışarda ınsanlar kucumsor demişsin onlar insan olmayan insanlar kardeşim
saçma saçma şeylere girmeyin
Sen babanı sev dalga geçenler olurda saçma saçma aldırma
Baban namusuyla para kazanıyor bunda utanılacak hiçbişey yok
Hırsızlık yapsa dahami iyiydi
sen babamdan utanma sev00 YorumlaHademede olsa, holdingide olsa o senin Baban!
Aç bırakmaz, açıkta bırakmaz, elinden geldiģi kadar iyiliğini düşünür.
Bu hayat herkeze eşit davranmıyor.
Babana sahip çık.
Dünya kadar para içinde yüzüp baba şevkati göremeyenler var.
Onun değerini ölünce mi anlayacaksın!00 Yorumla
+1 yılo babanın parasıyla ödenilen interneti kullanmayı biliyorsun ama.
60 Yorumlautanılacak birisi varsa o da sensin namusu ile para kazanmış seni sizi bu yaşa getirmiş kimseye muhtaç etmemiş ve en önemlisi o hademe baban hırsız namussuz hak yiyen çalan çırpan olsaydı haram getirseydi daha kötü ve utanılacak durumda olurdu ama besle büyüt kel karga gelsin gözünü oysun dünya böyle işte kaplumbaga çıkmış kabuğunu beğenmemiş sende aynısın çok ayıp san yazıklar olsun
00 YorumlaAllah seni bildiği gibi yapsın. HAKSIZSIN tabi yazık l*n o adama seni okutup adam yapabilmek için çalışıyor sen kalkıp hademe diye kucumsuyorsun. Baban olmasa veya ölse allah geçinengecinden versin o zaman ne düşünecektin nasıl olacak tın bunları düşünmüyorsun yazık çok yazık. Akıl yoksunu
00 YorumlaNe yapsın baban seni mi satsin anneni mi satsin da buyuk paralar gecsin eline? Hirsizlik mi yapsin? O utandigin babanin elini oper basima koyarim. Allah o adamin yolunu açık etsin de sen utan. Gerçi utanacak yüz yoktur sende...
10 Yorumla
+1 yılŞunu unutma her iş önemlidir biri var tüm gün rahat rahat oturru parasını kazanır biri var ezilerek güçlükle parasını kazanır sonuçta helaliyle kazanır asla küçümseme melisin sonuçta baban da daha iyi bir meslek istiyodur ama hayat şartları her zaman istenilen gibi olmaz
00 Yorumla
+1 yılŞöyle haklısın;
babana zamanında çalışıp daha iyi meslek sahibi olabilirdi.
Şöyle haksızsın;
baban vergi kaçakçısı olup milyon liralar kaçırarak zengin olacağına 1500tl maaşla alın teriyle helal para kazanıyor.10 Yorumla
+1 yılHaksızsın. Baban çalmıyor çırpmıyor namusunla çalışmak ne zaman utanç kaynağı oldu. Ne mutlu o babaya ki ailesine evlatlarına her zorluğa ragmen göğüs geriyor. Aç değil açıkta değilsen o iş sayesinde hanım abla.
10 Yorumla
+1 yılYasina bakilirsa cocukda degilsin anlamis olman gerekirdi biseyleri. Babanin meslegi insan gibi kisileri secmek icin.. Sadece gercekten sevenleri vardir yaninda, parasini sevenleri degil.. O kucumseyen insanlarin uzak olmasi zaten en iyisi degil mi?
00 Yorumla
+1 yılyav Allah aşkına bugün hademe dediğin birçok meslekten iyi eskide kalmış onlar. en azından çatılarda düştüm düşecem derdi yok zengin olmanın yolunu bul sen babanla gurur duyamadın bari baban senle gurur duysun...
00 Yorumla
+1 yılUlan sen insanların goruslerini aileden daha çok önemsiyosan sana ben birşey demiyorum o adam senin karnını doyurmak için seni okutmak için kaç kişinin ağız kokusunu çekiyor kimlerden azar ısıtıyor senin için ama kızına bak utanıyorum diyor o adamda istemezmiydi kızımı daha iyi şartlarda okutuyum daha iyi şartlarda buyutuyum diye ama işte onunda elinde olan birsey yok
00 YorumlaSabah akşam tok karnına.
www.hizliresimyukle.com/.../beyin-sirlar.jpg43 Yorumla- +1 yıl
Bu gerçek mi ya
- +1 yıl
😂 yoğ bulamadm
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnesinden babasından utanan çok genç var ülkemizde.. bunun nedeni de sosyal baskı herhalde.. ama şunu unutma. sen annenin babanın mesleğini göğsünü gere gere söyledikçe insanların sana bakış açısı değişecektir. seninle gurur duyanlar olacaktır... bu durum senin için herzaman bir avantaj olacak.. ego ve gurur kavramı insanı fare gibi kemirir.. yavaş yavaş benliğini yok eder.. babanın öldüğünü düşün.. artık utanacağın bir baba yok.. ama babanda yok..
00 YorumlaSevgili gizli;
Kim olduğumuzu belirleyen şeyler para, meslek maddiyat değildir. Bizi biz yapan şey harcadığımız emektir, terdir, karakterdir. Umarım ne demek istediğimi anlarsın10 Yorumla
+1 yılKeşkelerle yürümüyor oldu bı kere belkı bu senı kamçılar ve ılerde kızın ev işlerine gıden bı annem var dedırtmeyecek kadr guzel bır meslegın olur. Ama keşke insanların ağzı torba olsaydı da bağlayabılseydık yok oda olmuyor edepli olmak bir hademe olmaktan daha onemlıdır,
00 YorumlaHaksizsin..
Adam harama bulasmadan calisip kazanıyor alin teri döküyor ailesi icin..
Önemli olanda bu..
Ya torbaci falan olsaydi.. ? :) Haline sükret..00 YorumlaHaksızsın.. Yaşının gençliğinden kaynaklı bir durumdur...
Babanın işinden utanıyorsundur ama babanın parasını çatır çatır yerken de hoşuna gidiyordur.00 Yorumlanamusuyla çalışıp helal para kazanan babandan utanıyosun öylemi. yazık beee belkide o adam sizi mutlu edebilmek için ne kadar çabalıyodur. utanacagına ona destek olsan şimdi rezil olmazdın. utan kendinden
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibi insancıklar yaşadığı için utanıyorum...
30 Yorumla
+1 yılNiye utanıyorsun ki Alın teriyle baban parasını kazanmaya çalışıyor. Hırsız mı senin babanda utanıyorsun?
31 Yorumla- +1 yıl
Benim Babam da çaycı ne olacak yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNamusuyla çalışması para kazanıp seni bu günlere getirmesi neden ayıp. Babasını çok küçükken kaybetmiş birisi olarak şunu derim sana, birgün babanı kaybedince keşke babam olsaydı da hademe olsaydı çöpçü olsaydı dersin.
Baban varken halen kıymetini bil00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemin ederim şu sorunu okurken babana içim acıdı aglicam nerdese kendisinden utanan kızı olduğu için yazık ya senin gibi bir kızı olduğu için. kendimi senin yerine koyuyorum ve babamı hademe babamla gurur duyuyorum
00 YorumlaBabası olmayan, ya da olupta çocuğuna bakmayan ne yapsın? En azından bir babaya sahipsin ve o baba seni terketmemiş ve senin ihtiyaçlarını karşılıyor. Olmayanlarda var.
00 Yorumla
+1 yılBunda utanılacak bişey yok bunu düşündüğün için baban senden utanıyordur. Emek ile kazanılan paranın ayıbı yok babanla gurur duymalısın. Böyle düşinmek ve bunu dile getirmen bile çok büyük ayıp
00 YorumlaBu kibirinle Allah adını alma agzina. Git babanin ayagina kurban ol sen.
Baban pezo olsaydi cok parasi olsaydi ne olurdu?00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİş ne olursa olsun neden utaniyorsun adam ekmek parası kazanıyor baban hakkında böyle düşünmen çok ayıp çalmıyor çarpmıyor
00 Yorumla Afedersin ama saçma saçma konular açma baban olsaydı sen olmazdın ya da şöyle düşün cebine para giriyorsa evde rahat yemek yiyebiliyorsan baba sayesinde
00 Yorumla
+1 yılhaksızsın eve helal lokma sokan bir baban var buna dua edeceğine utanıyorsun ya bence babanın senden utanması lazım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 467 cevap paylaştı. haksızsın.. adam seni okutabilmek için ne çabalar harcıyor ne tuveletler temizliyor sense böyle bir babadan utanıyorsun bence sen aynaya bak ve kendinden utan...
10 Yorumla
+1 yılBenim babam vefat etti ve eksikliğini her zaman hissediyorum. Sizin sorunuza istinaden söylüyorum ki; babanızın iyi bir mesleğinin olmaması hiç babanız olmamasından iyidir. Hayatta ya buna şükret. Öldüğü zaman her şey çok geç olabilir
00 Yorumla
+1 yılinşallah babandan kötü duruma gelirsin senin evlatların senden utanır
20 Yorumla
+1 yılEsrar, karı satıp para getirse sende o parayla gezsen tozsan eminim utanmazsın
10 Yorumla
+1 yılHaksızsn adam çalmiyor cirpmiyor helal para kazaniyo biraz kendinj babanın yerine koy
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence çok yanlış yapıyorsun. Baban alnının yeri ile çalışıp evine ekmek getiriyor. Benim babam da çiftçi çok fakir bir insandı. Halen de fakir ama gurur duyuyorum onunla bizi okuttu adam etti. Helalinden kazandı çalmadı kul hakki yemedi havam yedirmedi bize
00 Yorumla
+1 yılYazık cidden yazık sen yat kalk o babana dua et boğazından helal lokma geçiyor baba parası yemek kolay tabi utanıyorsan git kendii paranı kendin çalış kazan babana muhtaç olma
00 Yorumlainsnların küçümsemesi önemli mi senin için yazıklar olsun sana yazık babana senin gibi evlat yetiştirmiş adam saatlerdir milletin pisliğini temizliyo sırf sizin rahatlığın için ama böyle babaların değerini bilmiyosunuz
00 Yorumla
+1 yılOysa sen doğduğunda babana dünyaları vermiştin. Şimdi ise dünyayı onun başına yıkıyorsun... Yazık!
20 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat