Lütfen beni yargılamadan okuyun ve empati yapın. Ben ailenin tek çocuğuyum annem babam ve ben. Ailemin maddi durumu çok iyi. Ben okuldan mezun oldum işe girdim. Babam ve annem memur emeklisi. Evimiz de kendimize ait kira da ödemiyoruz. Neredeyse hiç masrafımız yok.
Benim ciddi düşündüğüm bir erkek arkadaşım var ailem de bunu biliyor. Aileleri tanıştırıp nişanlanmayı düşünüyoruz. Erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım, çok temiz çok medeni insanlar. Babam biraz yobaz biri ben mesela ayrı yaşamak istedim kendi paramı kazanıyorum diye ama onaylamadı. Buna saygı duyuyorum mecburen çünkü onun kafa yapısı böyle düşünceleri bu yönde ben değiştiremem. Ama sorun şu:
Babam çok kirli bir adam. Çok ama çok pis. Asla diş fırçalamaz, duş almaz, kendine yeni kıyafetler almaz. 5 yıl önce giydiği ne varsa giyer. Yırtık pırtık, kirli mirli umursamaz. Kokmasına rağmen duş asla almaz. Bu beni çok utandırıyor. Maddi durumumuz olmasa, çalışan bir adam olsa yorgunluktan ihmal etse alnının teri derim ama emekli bu adam ve memur emeklisi. Annem de tam tersi çok bakımlı bir kadındır o da çok rahatsız bana beni dinlemiyor sen konuş diyor. Burası küçük bir yer, ailelerin tanışma gününde duş alsa bile çarşıda, surada burada mutlaka nişanlım ve ailesiyle karşılaşacak. Bizim maddi durumumuz daha iyi olmasına rağmen sevgilimin babası daha temiz. Jilet gibi adam. Ben bunu babama nasıl iletebilirim? Utanıyorum, maalesef. Babama bunları oturup desem bile düzelir mi? Onu kırmak da istemiyorum ama düzelmesi lazım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer