meraba arkadaşlar sabah sabah aklıma takıldı ben sivil polis olmak istiyorum biraz araştırdım akademiye girmek gerekiyormus mezun olunca hangi büroda boşluk varsa oraya komser yardımcısı olarak başlıyormuşuz ama sıkıntı var bir aralar aileden sabıkası olan varsa o aileden kimse savcı polis avukat hakim v.s olamıyormuş bu doğru mu ? babamın cinayetten var sabıkası
Cevabın nedir?
Sorun değil.
Tecavüz-taciz, gasp gibi yüz kızartıcı suç olmadığı sürece sorun yok.06 Yorumla
Soran+1 yılonlar yok şu liseyi bitirseydıkte hayırlısıyla :D
Soran+1 yılsolcuyum biliyorum polislerin neler yaptıgını ama ben onlardan olmayacağım sivil olucam herşey benim elimde sonuçta
Soran+1 yılonlara bişeyler öğretmek için olucam belkide
- +1 yıl
her şey senin elinde filam değil sivil olucam diye bir şey de yok polis halk düşmanı da değil böyle bı baltaya sap olamamıslar boş konuşur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılÖncelikle bir zamanlar bu engeldi polis okullarına alınmıyolardı ancak sonradan yasa deisti ve suçların şahsiliği ilkesi geldi şu an sadece sen ve varsa eşinin suçları önemli aile olarakta bazı suçlar sorun olabiyor cinayet deilde adam öldürme sorun değildir bir diğer konuda kaç sene önce yazmışsın belkide girdin akademiye girmen lazım (paem) ancak dışardan alım bitti (paem 5 son devre) meslek içine dönülecek birde sivil polis olucam diye bir şey yok şubeler sivil çalışır evet ancak resmi asayiş çevik karakol devriye ekipler vb. Daha var bunlar üniformalı çalışır yani bunlarada duşebilirsin ki okulda üstün başarın yoksa şubelere vermezler genelde o yüzden sivil polis olucam ben takilicam kafasıyla girmemeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılpolislerle ne alıp veremediginiz var bilmiyorum ama gözünüzle şahit olmayıp sadece sosyal platformlar üzerinden konuşuyorsunuz polis günah geçisi degildir devletimizin polisini size yediricegimizi düşünmeniz bile komik devlet bir yönetmelik ortaya koyuyor ve polislerde bunu uyguluyor her meslekten bir tane çürük elma çıkar ama bunu bütün polisimizin üstüne yıkamazsınız ne kadar sevmeseniz bile konuşma tarzınıza dikkat edip üslubunuzu biliceksiniz !
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler