Millete artistlik yapan onları aşşağılayan kişiler aslında en korkaklarmı?

Arkadaşlar bugün kardeşimin okuluna gittim lise son sınıfda felan valeybol oynuyorlarmış öğle arası çoçuklar güzel güzel oynuyodu işte 9-10-11-12 felan karışık neyse sonra 10. sınıflardan bir ççuk geldi böyle geldiği gibi millete bağırığ çağırmaya başladı felan 12. sınıftakilere felan bağırıyor küfür ediyor gidin lan siz oynamayın felan dedi çoçuklarda gittiler felan böyle bir tanesi hariç o gitmedi bu çoçukta gitti buna ulan ben sana si*tir git demedimmi felan kolunu sıktı çoçuk güzel güzel konuşuyor en son çoçuk çıldırdı senin ananı avra*ını bilmemne ederim oro*bu evladı senmisin lan buranın ağası sen kimsin kahpe evladı felan bu ilk baş üzerine giden eleman korkusundan fıydı o ara bu çoçuğu tutarlarken felan sonra kardeşime sordum o çoçuk öyle herkese bulaşıyor çok belalı felan birde 12. sınıf olan çoçuğu sordum oda çok sakin sessiz felan kendi halinde bir çoçuk felan dedi yani böyle birkaç kavgaya daha denk geldim genelde artistlik yapan kişilere cevap verilirse genelde geri vites yapıyolar sizcede bu insanlar dahamı korkak?
Millete artistlik yapan onları aşşağılayan kişiler aslında en korkaklarmı?