ben hiç deli gözüyle bakmıyorum öyle insanları daha güvenilir buluyorum :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılergenlik, mallık diyenleri ozenti olarak görüyorum. ya da guvenmem diyenler var neden kardeşim? psikolojik bir sorun ve tedaviside var, genel olarak insanlar sinir patlamalrı yasayınca yapar bunları. kendinden çıkarır sinirini milletten değil. ya da cıkarmistır işte, nasıl kolu kırılmış biri hastaysa kolunu façalayan insanda hasta olmuştur, ruhumuzda hasta olabilir gayet normal bir durum. duzelmiştir ama artık o hastalığın izi kalmıştır, tıpki meme kanseri bir kadının memesinin alınıp izi kalması gibi, façalı insanlara öcü gozuyle bakmaktan vazgeçin artık! bizde insanız. onyargılı davranmayın, tanıyın. yaklaşmam diyenler var, katil miyiz biz? başkaları kırılmasın diye kendimizi kestik. her ne kadar yanlış olsada. at gozluklarıbizi çıkarıp bir hastalıktan kalan yaralar olduğunu fark edin şu façaların, ha hala façalamaya devam eden varsada hastadır, abartılcak bişey yok. ocu değiliz yani, insanlar kırılmasın diye ya da onlara laf soyleyemiyoruz diye kendimizi harcamışız yani size verdiğimiz değer egomuzdan buyuk ama hala anlamayan bir dolu insan var
21 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
haklısın
En İyi Cevaplar
+1 yılKendini kesince dertleri cozum bluor sanki. Can skintisindn hep bnlar. Rahat batiyo. İstisnalar dsinda bu tarz hareketlr yapan insanlar hakkindaki gorus, sorunlu, psikopat, ergen vs. Akli basnda olan biri yapmaz. Ve bunu genellkle ergenler yapiyo zaten.
01 Yorumla- +1 yıl
aynen haklısın :))
+1 yılAynen kanka. Öyle insanları bende daha delikanlı ya da dürüst buluyorum. Zamanında gelen ezilmişlik Müslüm Baba'yla dile gelen haykırış. Zamanı boşa geçirmeler hayal kurupta gerçekleşmemesi. Sırf dürüst oldukları için sırf gerçekten sevdikleri için hep kaybetmelerinin acısını gene kendi bedenlerini keserek çıkarıyorlar. Aslında suçlu onlara onu yaptıran.
52 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
Çok saçma faça atmak ne 12 yaşında ergenler gibi gelecekte izi kalınca iş yapamıyosun neymiş efendim sevgilim beni bıraktı başka insan mı yok, ailesel sorunlarmış psikologlar boşuna mı? Bir de yeni çıkanlar var depresyonda gibi göstermek havalı olmak için hayattan bıkmış havaları... Müslüm Baba'yle dile gelen haykırış ne ağlicam offf çok ergence ve saçma delikanlı ne ya al eline tesbihi at façanı of delikanlı düştüm bu ne şimdi hayal kuruyorsan da mantıklı kur. Okumuyorum derslerim kötü ama zengin olayım. Oksijen israfısınız faça atanlar.. Gidin psikologa kurtulun.
askerde deli gözüyle bakmayı bırak deliler gibi görürdüm o kadar çoktu ki bunlardan ve evet kışlanın %80'ini bu adamlar oluşturduğu için sanki normalmiş gibi görmeye başlamıştım bir yerden sonra, başlarda midem bulanırken..
05 Yorumla- +1 yıl
neden miden bulanıyorki :))
- +1 yıl
bilmem garip geldide bana :)
- +1 yıl
hahaha:))
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
13Cevap
Güvenilirmi? Bence güvenilir iyi bir tanım değil onlar için cesur diyelim biz ona :D Aslında haklılarda acı çekerken başka biryerin acırsa oraya yogunlaşırsın ve duygusal acını hafifletmiş olursun ama nerde bizdee onu atıcak yüreek bir keresinde açacak jileti çıkarıp deniyip demiştimde bir sıyrık attım 2güne geçti aman sizde uzak durun :D:D
01 Yorumla- +1 yıl
aynen uzak durun
duralım :)
+1 yılkendi canimi yakicagima baskasininkini yakarim daha iyi bir igneden korkan ben asla o jileti koluma degdiremem yapan insanlari da sacma buluyorum baskasinin acisini kendinden cikarmak boktan bir sey gidip tedavi olsunlar
11 Yorumla- +1 yıl
farklı bakış açısı :))
Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı. psikolojik sorunları olabilir kusura bakma. şimdi ben alayım elime jileti keseyim kendimi, kan aksın, canım yansın, hoşuma da gitsin...
öyle bir dünya yok bence.17 Yorumla- +1 yıl
hahah sen olayı yanlış anladın
kimsenin durduk yere kendini kestiği yokki böyle yapanların hep bir açıklaması vardır :)) - +1 yıl
şöyle düşün kişi çok seviyodur ama aldatılmıştır o an gözü düönmüştür başkasına zarar vermek yeine kendini kesmistir?
zaten geneli hep pişmandır o ayrı konu - +1 yıl
hahahha :)
o kişilerde can yakmamak için kendi canını yakıyor işte :) - +1 yıl
hahahha :) yürü bee kim tutar seni :)
+1 yılKendi bedeni değil mi isteyen istediğini yapsın. Ama sırf özentiden yapan ergen kardeşlerim mazoşizmden daha büyük bir komplikasyonla karşı karşıyalar.
11 Yorumla- +1 yıl
:)) görüşüne saygı duyarım :)
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılApaçi ve ergen olduklarını düşünüyorum. Kendisine faça atıp da varoşlardan çıkmamış olan bir kişi ile karşılaşmadım. Aklıma istemsizce Doğuş geliyor.
15 Yorumla- +1 yıl
:)) doğrudur ama ben o dediğini gördüm
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz be :/ Kola faça atmak da nedir :/
- +1 yıl
acıyı acıyla dindirmek demek :))
- +1 yıl
:)) felsefesi de varmış. ne güzel
- +1 yıl
hahahhah ::,)))))
- Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılKalıcı iz bırakmaya gerek yok. Ama genellikle duygusal insanlardır daha güvenilir bulman normal olabilir :)
21 Yorumla- +1 yıl
aynen olabilir :))
+1 yılbenim ıcın bırı bıleklerını kesmıstı bana soledıklerınde ıse gebersın salak dmıstım bence acizlik hıc bı sempatısı yok
01 Yorumla- +1 yıl
demekki o kadar değerliydin onun için
+1 yılErgenliğini dibine kadar yaşayan arkadaşlar, boş ve saçma...
19 Yorumla- +1 yıl
20 30 yaşında hala doğrayanlar var? :)
- +1 yıl
Ergen dememden rahatsız olmuşsun oya bakılırsa :)) onlar da gereksiz boş insanlar işte. Apaçi çoğu da. Amaçsız.
- +1 yıl
:))
o insanlar bir hata yağıyor ve böyle sizin gibiler yüzünden dışlanıyorlar ve çareyi tekara o işte arıyorlar - +1 yıl
Hiç zeki olup da bunu yapan görmedim ben. Çoğu da ergen sevdiğim kız bana abi deyince tribinde arsız bela arabesk dinleyip falçata çeken tipler. Bazıları da bir şey kanıtlamaya çalışıyorlar ooo sanki kendine zarar verince çok cesur oluyor da. Akıllı adamlar yapmaz bunu. Ayrıca dışlandıkları felan yok onlar birbirlerini bulup arkadaşlık yapıyorlar.
- +1 yıl
ben gördüm ama :))
dışlandıkalrı falan yok diyorsun ama öyle birini görsen manyak gözüyle bakarsın - +1 yıl
Evet manyak gözüyle bakıyorum çünkü manyaklar :)))) dışlanıyo olabilirler ama zaten falçata çekenler birbirleriyle arkadaşlık kuruyorlar. Ya Tamam anladım sen kendine jilet çekiyosun neyse benim görüşüm bu hoşlanmıyorum ve öyle biriyle arkadaşlık asla da kurmam bana göre değil böyle şeyler ergenlik diye yorumluyorum. Sonuçta fikrimi değiştiremezsin :)
- +1 yıl
bende yokkki hiç çekmedim sadece o insanlar dikkatimi çekti soru sormak istedim :))
onların böyle dışlandıklarını farkettim o yüzden açtım konuyu
görüşüne saygı duyarım
ve onların yaşam biçimlerinede saygı duymanı beklerim - +1 yıl
Saygı duyarım herkese elbet, ama kendilerine zarar veren birine saygı duymak da biraz garip geliyor :)
- +1 yıl
olsun sen genede saygı duy :)) nekadar garip olsada
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence çok güzel eğlenceli bir kere :D bende kestim sol kolum kesikler içindeydi. 3ü baya derin olmuş izi var :D hafif bir mazoşistlik var bende acıdan zevk alıyorum :D
01 Yorumla- +1 yıl
:)) doğrudur
bir ara çok moda oldugunu biliyorum kampanyaları bile varmış müslüm bileti alana jilet bedava denemedim ama keyiflidir heralde :D :D
03 Yorumla- +1 yıl
bir abiyle muhabbet geçmişti
çekince huzur oluyo acıyı acıyla dindiriyoz demişti kol mahvolmuştu :) - +1 yıl
hahahha :))))
Gizli Üye(36-45)+1 yıl25 yasindayim. Ergen falan degilim. Ben kendi canimi yakmaktan haz aliyorum. Sadistim. Can benim neremi niye kestim kimseyi ilgilendirmez. Yasadigimi hissediyorum boyle yaparken.
01 Yorumla- +1 yıl
saygı duyarız yaşam tarzına :)
Bende kesmistim sol kolumu 2 yerden ama noldu hic bisey gereksiz seyler
03 Yorumla- +1 yıl
doğrudur gereksiz ama o anlar için rahatlatıcı şeylermiş :)
- +1 yıl
doğrudur :)
+1 yıl2 tane öyle arkadaşım var. Biri kız diğeri erkek. dediğin gibi güvenilirler ama saçma bişi yaptıklarının farkında değilller
13 Yorumla- +1 yıl
malesef bir isyan bu kötü bişey ama :)
- +1 yıl
herkes kendine göre haklı ailesi ayrı baba alkolik kendi çalışıp kendi kendine bakıyor çekmiş jileti :)
- +1 yıl
aynen :)
- Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılOlm vücutta iz kalmıyor mu l*n sonradan? Anasını avradını ya ben hayatta yapmam lan, iz kalcaksa oooo hayatta yapmam :D
08 Yorumla- +1 yıl
kalıyor iz hemde ömür boyu
büyük konuşma hayatta yapmam dediğin başrolunde olabilirsin :) - +1 yıl
Yok hocam, öyle ergence şeylerde gözüm yok benim. Ha çok mu depresanlık oldum, Ata Demirer'in de dediği gibi bir doz Bülent Ortaçgil dinlerim, bişey kalmaz.
- +1 yıl
büyük konuşma derim kardeşim :))
belki dediklerin doğrudur ama :) - +1 yıl
İşte ben büyük konuşuyorum :D şu anda da pc'imde bulunan adını sen koy adlı şarkıyı açmış bulunmaktayım ama :D kardeş payı sağolsun.
- +1 yıl
hahahh :))
konuş bakalım kardeşim
bende o şarkının hastasıyım müslüm gürses*adını sen koyy :) - +1 yıl
Her türlü :D :D :D
- +1 yıl
hadi hayırlı geceler
- +1 yıl
Hayırlı geceler hocam eyvallah.
Kendilerini öldürünce rahat olucaklarını sanıyolar daha cehennemde yanacaklarını göze almıyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
haklısın :))
Bazılarının sorunlarını sen duysan daha beterini kendine yaparsın :D bir yerde şükretmek gerek :D
01 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
+1 yıldogru kardesım cevreye zarar verecene adamalr kendıne verıyor vede yuzde yuz haklılar cunku o kısısel bunalımı yasamııs bırı olarak hak verıyorum jılet olayına
01 Yorumla- +1 yıl
aslında bende bir yönden hak veriyor bir yönden vermiyorum
+1 yılaynen, bende daha guvenılır buluyorum lıse birdeyken koluma 8 tane attım o kadar.
01 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
Bende daha güvenilir bulurum.
Kendimden biliyorum yaptık zamanında öyle hatalar01 Yorumla- +1 yıl
:)) keşke yapmayaydın ama olmuş bir kere
+1 yılergenlik döneminde yaptıgı ergenlikler o zaman onlar modaydı günümüzde yapan yok eskidendi o
012 Yorumla- +1 yıl
günümüzde yok mu o. O :D
- +1 yıl
fazla görmüyom ben
- +1 yıl
ben görüyorum :)
- +1 yıl
bizim ilkokulda jiletsiz bıçaksız gezen yoktu keserlerdi kan kardes olurlardı
- +1 yıl
sn 2000 doğumlu olan kaç çocukta faça gördün
- +1 yıl
haha bizim okuldada camla keserlerdi
- +1 yıl
marifet değil bence façasız olmak marifet
- +1 yıl
daha geçen çorumdaydım ve 10 12 yaşındaki çocuğun kolunda faça vardı birde 14 15 yaşında gördüm sol kol doluydu :))
- +1 yıl
işte akıllı olması lazım çocukta bitiyo yengemimde faça hep kollar kardeşide öyle kuzenlerm façasız ama
- +1 yıl
aynen :)
- +1 yıl
doğrudur
+1 yılAkıl sağlığından şüphe duyduğum insanlardır.
13 Yorumla- +1 yıl
geneli zaeki olan
ihanet etmeyen ihanete uğramış insanlardır - +1 yıl
ne alakası var pisliğin içinde büyüdüm öyle tipleri çok gördüm alayı keş bağımlı ilerde düzelenide gördüm dövme yaptırıyolar ama bir boka benzemiyo sigara basarlar vs.
- +1 yıl
ben muhabbet edince öyle bir izlenim oluştu bende
senin anlattıklarında doğrudur.
+1 yılDikkat çekmek için bunlar
17 Yorumla- +1 yıl
bezıları değil
- +1 yıl
Allah aşkına ne gibi bir amacı var dalağını mı çıkarcak napcak amaç ne en sevmediğm şey yaa
- +1 yıl
acı çekerek acıyı dindirmeye çalışıyorlar :)
- +1 yıl
Çok saçma bişey kendine zarar verysn bn varya aşk acısından ölym gebereym ama yinede parmağımı bile çizmem
- +1 yıl
o senin görüşün yaşam biçimin:))
- +1 yıl
ee yani herkesn penceresi aaynı değil sonçta
- +1 yıl
aynen
- Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılErgence bir davranış.
01 Yorumla- +1 yıl
:)) senin bakış açın
Psikolojik sorunları var.
01 Yorumla- +1 yıl
olabilir :)
+1 yılOlayları fazla abartan tipler diye dusunuyorum
11 Yorumla- +1 yıl
doğrudur :)))))))))
Beyinleri olmadıgını dusunuyorum
21 Yorumla- +1 yıl
buda bir bakış açısı :)
+1 yılelinde jilet haklısın daha güvenilir (:
01 Yorumla- +1 yıl
hahahha :)
Mazoşist olduklarını düşünüyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
:) doğrudur
Agir ergen diyoruz biz.
11 Yorumla- +1 yıl
saçma buluyorum.
Kendilerinden başka zarar vereni görmedim
11 Yorumla- +1 yıl
aynen
ergenlik :D
11 Yorumla- +1 yıl
:))
ergenlik...
11 Yorumla- +1 yıl
:):))
+1 yılhiç sevmem :S
01 Yorumla- +1 yıl
:doğrudur
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kendini jiletleyenler kesenler faça atanlar falçatayla doğrayanlar hakkında ne düşüüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım