Bizim komsu var burada kac senelik komsu yeni yeni nasil insan olduklarini taniyorum millete gidiyorlar yardima gozumuzun onunde bize geliyorlar parayla 2 saat calisalar bile para aliyorlar bide utanmadan bize oturmaya geliyorlar 8 kisi silip supuruyorlar yiyip iciyorlar gidiyorlar 5 aydir gitmiyoruz gelmesinler diye hala utanmiyoralar geliyorlar millete bedava yardim bize gelince yemek yemeye geliyorlar yemek yemek deyil meseala bizi canım yerine koymak bu milet ne kadar adi kovucam kovamiyorum derdimi paylasmak istedim cok doluyun bizi resmen g... tlen dövuyorlar
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Davet etmeden geliyorsalar yuh derim geldiklerinde 1 kere kapidan cevirin gelmezler sanrm
8 kisi geliyoelar bide
Ohaaa yuhh bu ne be siz bunlari kapidan çevirin bak 1 2 kere kapidan çevirirseniz gelmezler tam cingene bunlar
Hic sorma piskolajim bozuldu kendi kardesinun oglu var doktor bana demiyor insaat ustasi varmis evlerini yapan utanmadan onu bana diyor yoksa kendi kizi okumus bekliyor evde 50 yasina girdi hala bekliyor
garip bi aile imiş
Ya
allah kurtarsın
Amin insallah
Haklısın da bir şey diyeceğim sizin aileden birisi bunu yüzlerine söylesin
Saol hakli buldugun icin sanki kac senelik komsu diye susuyoruz
Ama yaptıkları çok kötü biriniz söylemeli buraya yazmakla değişmez bir icraat olmalı
Bu nasıl yuzsuzluk resmen orspu çocuğu bunlar
Aynn oyle ama işte susuyoruz millete cekiniyorz
Annen baban çekingen ve onlar çekingen diye siz çocuklar da mağdur oluyorsunuz annen baban suçlu haberin olsun bu kadar çekingenlik suç çünkü anne baba dediğin ailesini çocuklarını milletten koruyacak
Babam yok annem cekingen evt
Yemin ederim sizi yüz yüze tanışam onlara bir şekilde söylerdim şimdi bile söylerim de sen yanlış anlarsın diye demedim söylerim diye benim de annem ben 9 yaşındaykenden beri yok vefat etti
Allah rahmet eylesim
Ya gitmiyorum gelme sende niye geliyorsun
Valla haklısın ne diyeyim ki ayrıca senin baban yokmuş nasıl hem ufak işler için para alırlar bir de üstüne size gelip sürekli yemek yerler maddi olarak zorlanıyorsunuzdur zaten
Ya bide kendi doktor akrabasi varken isciyi bana siyie
Son mesajı anlamadım son kelime yanlış yazılmış
Ya bide bana kismet buluyorlar isci dedim
Kendi doktor akrabasi var bana isçiyi diyor dedim
Sen doktorla mi evlenmek istiyorsun?
Ya tabi durumu iyi olan biriyle ila doktor diyemem
Bana gelip yemegimi yiyip beni kotu insanlara layik gormelerine sinir oluyorum
Cidden nankör orspu çocuğu bunlar
Sen ev kızı mısın çalışıyor musun neler yapıyorsun ben mühendisim çalışıyorum
Ben ev kiziyim evet
Kaç yaşındasın
Neypcan
Napilir yaş? Yaş denen şey saklanacak kadar önemli bir şey değil, üstünden kimseye zarar verilemez. Sen de sizin komşularla aynı zeka seviyesindesin çünkü birine yaş sorulduğunda çok yaşlı olmadığı hâlde napacan diyorsa kafası basmiyordur nerede ne konuşacağını bilmiyordur
He he sensin
Sahte mühendis
Yazma birdaha
Sahte mi o kadar dipte bir hayatın var ki gözde çok buyutulmeyecek şeyler bile gözüne yalan gibi geliyor o kadar ufkun dar öyle bir cehaletin öncesi dedim başına gelen her şeyi de hak ediyorsun insan sandık üzüldük 2 şey yazdık
Ufku o kadar dar ki o kadar cahil ki mühendislik yalan gibi geliyor sanki cumhurbaşkanlığı
Zaten burada herkes muhendus
Cahil olan sensin ben derdimi yazdim sana kimse yorup yapmi dedi konusmandan belli oluyor muhendis olup olmadigin
İnanma tamam sen inansan elime ne geçecek inanmasan elime ne geçecek tamam inanma yalan olsun sorun yok sen inansan ya da inanmasan hiçbir gerçek değişmez ki arkadaşım ayrıca buraya soru soruyorsan yorum yapılsın cevap verilsin diye yazıyorsundur ve ben de çok düzgün ve ilgili cevaplar verdim hatta sen teşekkür ettin sen sonunda tuhaf bir şey yazdın konuşmayı gerdin
Ben yasimi neyapcan dedim ne var bunda alincak ben anlamdim kufurmu ettim hakaretmj
Sen konuyu gerdin ben deyil sen hakaret ettin bide
Sen birine yaşını sorduğunda sana yaşımı napacan dese sana ters gelmez mi?
Yoo noye gelsin merak ettim der
Bana o an ne yapacan demen ters geldi
Yoksa tartışma meraklısı bir insan değilim
Iyi
Peki kaç yaşındasın meraktan soruyorum büyükse veya küçükse ona göre yargılamam
36
Sen ben8 niye yargiliycanki o nedemek oyle
Bazı insanlar yaşı küçük veya büyükse söylemeye çekiniyor çekinme diye söyledim onu zaten yargılamam ben 29 yaşındayım
Yok ya niye crkineyim yasli deyilmki
Evet değilsin mesaj atar mısın oradan devam edelim
Ok
Açmayın kapıyı
Millete karsi ayip olur evdeyiz biliyorlar
Kovucam kovamiyorum dedin. Bu kibar hali..
Oyke ama iste cekiniyirz
Kapıyı açıp müsait değiliz iyi günler demek zor olmamali
Annen kizar ben derimde🤣
Annen şikayetçi degil o halde
Yok sikayetci ama cekiniyor
Üzmek kırmak istemiyor da aş evi değil sizin evde
Aş evi
Tanrı misafiri kabul ederseniz geçerken bende uğrayayım 😅
Ugra hakindan gel bunlarin🤣
Korkuyorum o konuda beni de yerler diye
Sende inlari yersin
Şimdiden doydum 😅