İddaa para kaybetmek?

Öncelikle alaycı bir şekilde konuşacak olan varsa veya direk dalgaya alacak hiç cevap yazmasinlar çünkü bunalımdayım birde sizinle uğraşamam.
22 yaşındayım bundan yaklaşık 6 ay önce başladı daha önceleri ufak tefek iddaa oynuyordum ama 6 ay önce bu ızdırap başladı büyük basmaya karar verdim ve ilk kupon 50 tl bastım inanın o 50 tl yi bastığım da o kadar zor geldi ki çünkü benim 1 günlük kazandığım para 50 tl ve tek maçtan olmayan 1 golden yattım ve sonra hırs oldu 100-200 ... derken yaklaşık zarar 1000 tl oldu tabi bu parayı geri kurtarma çabası başladı bu sefer zarar 2000 oldu (inanın yatan kuponlarin %70 i tek maçtan ) arada bir 200-300 tutuyordu onuda geri kaybediyordum. Ben zaten aldığım maaş 1500 il dışında kendim yaşıyorum Birde bu kaybettiğim para çok koyuyor o yüzden zararı kurtaracam diye oynamaya devam ettim ve son olarak bankalara olan toplam borcum 3500 elimde olan para 0 acil ödemem gereken ihtiyaçlar en az 700-800 (kira - fatura -banka Vs.) Artık kafayı yiyecem inanın son oynadığım 10 kupona 7 kupon tek maç ve bunlar oranı 1.35-1.08-1.45 .. olmayan 1 gol veya 1 sayı ile yatan son 7 kupon en düşüğü 700 tl veriyordu yani tutsa borçtan kurtulacaktim her neyse olmadı işte hani ilk başta belirterek demiştim ya 50 tl işte o 50 tl artık 100-200 basıyorum hiç umrumda olmuyor. Artık kafayı yiyecem bunaldım oynamak istemiyorum ama düşününce o parayı ödemek için en az 3 ay çalışmam gerek ve benim iş sozlesmem 1 ay sonra bitiyor anlayacağınız 1 ay sonra işsizim ve en önemlisi ailemin haberi yok bu olanlardan ne yapmalıyım fikir verin evet çok aşırı büyük para değil ama şu an benim için büyük bu borcu ödemek için 3 ay asgari ücretle çalışmam gerekiyor ama asıl zor gelen 3 ay boyunca o kadar verdiğim emeğin boşa gidecek olması..
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında bana zor gelen şey zamandan kayıp yaşatıyor bana ben tam kendimi geliştirmek için yapmam gereken düşüncelerim varken şimdi beni çalışmaya mecbur ediyor.
İddaa para kaybetmek?