PARA ÇALDIM ÇOK PİŞMANIM LÜTFEN YARDIM EDİN?

merhabalar iyi günler yaş vermek istemiyorum şuana kadar yuvarlasam 600tl filan toplamda para çaldım ve şu an çok pişmanım geceleri uyuyamıyorum içimi kemiriyorum artık fobim oluşcak artık kafayı yicem internete çok baktım ve helal istemelisin diyorlar ama ben hızrsızlık yaptığımı söylersem çok kötü olur hem aileme bide sınıfıma rezil olurum zaten çok aşırı utangaç bir yapım ellerimi açtım allah ın beni affetmesi için dua ettim af diledim pişman olduğumu söyledim inşallah allah affeder ama ben geleceğe kendi alın terimle devam etmek istiyorum anlamadığımı şeyde nedene elim kendiliğinden gidiyor hep hep şeytana uyuyorum ama artık her an aklımda yardım istiyorum ne yapmalıyım allah a da söz verdim birdaha yapmayacağım lütfen bilgi verin teşekkür ederim ve helalleşmek gerekirse çaldığımızı söylemek gerekir mi iyi günler.
Güncellemeler
+1 yıl
Söyledikleriniz İçin Teşekkür ederim peki bu 600tlyi bir yere bağışlasam olur mu
Güncellemeler
+1 yıl
şu an para yok daha sonra çalışıp 600tlyi bir yardım kuruluşuna bağışlasam ve çaldığımı söylemden helalleşsem olur mu
PARA ÇALDIM ÇOK PİŞMANIM LÜTFEN YARDIM EDİN?