Bir kısmınız yaşamıştır bunu inanıyorum, bu da insanı gerçekte zor durumda bırakan bir durum. Arkadaşınıza söyleseniz inanmama ihtimali var, söylemeseniz ayrı dert. :/
En yakın arkadaşınızın sevgilisi hafiften size yürüyorsa, bunu arkadaşınıza söyler misiniz?
Söylemem hatta dediğin şey oldu. Çocukluğmun arkadaşının sevgilisi vardı zaman zaman bana yürüyordu yani ben öyle düşünüyordum hareketleri falan yüzünden. Birgün elimi tuttu ve seni çekici buluyorum dedi (Onların evinde dedi). Bende seni çekici buluyorum ama arkadaşımın sevgilisin yakışmaz falan dedim. O da canım dedi gitti. 2 gün sonra geri karşılaştık ve tamam Özür dilerim dedim ama yakışmaz bize ben seni gerçekten çok seviyorum hatta senin o güzel dudaklarını öpmek istiyorum ama olmaz dedim. Ben orda onların evindeydim yine arkadaşımla işimiz vardı onu hallettik. Sonra arkadaşım benim dışarda küçük işim var gidip geleceğim dedi. Bizde tamam bende birazdan çıkarım dedim. O da yok keyfine bak birazdan gelirim dedi. Sevgilisi ve ben yanlız kaldık ve öpüştük ve ilişkiye girdik. Sonra arkadaşım geldi sesler falan duydu. Iceriye girdi ve bağırdı çağırdı ve birdaha onun yüzünü görmedim ve arkadaşlığımız bitti.
Bu durumu kesinlikle söylemelisin neden mi? zaten arkadaşın seni seviyor ve sana güveniyorsa zaten çocuğu hayuatından çıkarır gelir senin yanında ağlar bu güzel bir durum kötü ise eğer arkadaşın ikinizde hayatından çıkarırsa ya da teşebbüs ederse ya da ağzına gelirse sayarsa sana güvenmemiş demektir en güzeli özel konuların dışında bu hayatta hiç bir şeyi saklama saklarsan her gün saklamazsan bir sefer yorulursun umarım güzel olur her şey kendini sev :)
arkadasina soleme bence çocukdan hoşlanmoyosan sen tersle yani surekli laf sok uzak dursun senden gerekirse arladasinin yaninda bile tersle ki adam olsun akıllı olsun ama zaten bu gun sana yüruyen yarin baskasia üurür kendininolaya katmadan arkadasinino cocukdan sogutabilirsin cocu kötuleyerek
Ciddiye aldığı biri ise söylemem, önemsiz bir ilişki içindeyse söylerim.
Normalde tam tersi olması gerekiyor diye düşünmek mantıklı fakat kimsenin kıskançlıklarla dolu leş ilişkisinin içinde günah keçisi olamam. Ne halt ederlerse etsinler.
Söylerim Sevgilinin bana karşı hareketleri hoşuma gitmiyo bidaha biraz dikkatle incele şunu sende farkedersin filan diye ima ederim başlarda ama yürüdüğünden emin olursam direk söylerim kankama bana güvenmiyosa beni silebilir sıkıntı yok bana güvenmeyen birini hayatımda tutmam zaten
ya öyle bir durum var yakın arkadaşım sevgilisiyle buluşacağı zaman gitmem ama kız bana ulaşırsa face gibi tel gibi anlatırım arkadaşıma bak kız bana bakıp duruyordu ben gelmedim senle bu seferde face veya telden ulaşıyor haberin olsun gardaş derim yani
soylemem cunkı basıma geldı bırkez agzımı acıya surerım kız bana yurudu ondan hoslanmıyomus cok cocuksuymus, bırkackez bılrıkte dolasırken bayagı yakınlastı hemde , aklıma tukureyım soyledım ınanmadıgı gıbı benlede kotu oldu, ben ayartıyorum kızı sanıyo ınanmazlar , ayrıldılar sonra 2 ay kadar daha surdu ılıskılerı arkadasla konustuk yıne aynı konuyı bakdedım bana yazacak kabul etcek teklıf etcem sahıt olucaksın dedım , olduda sonradan ınandı ama , Dırekt tepkısı gotur olum acıma dedı :)
Allah korusun ya. Ama kuzenime cikma teklifi eden cocuk bana da etmisti. Ben hayir demistim. Kuzenim evet demisti. Bildigin ayni anda ikimize de teklif etmisti😂 sonradan kuzenim ogrendiginde benle tartisti senin yuzunden beni terketti diye😕
hafiften yürürse kimseye söylemem ama bana yürüdüğünden kesin eminsem önce kıza söylerim. yani bu konu da onu uyarırım. dinlemezse en yakın arkadaşıma söylerim. o da inanmazsa kendi bilir. artık benim yapacağım pek bir şey kalmaz.
Direk söylerim. Diyelim ben söylemedim uzak durdum ne değişecek kanında şerefsizlik var gidip başkasına sulancak. Ben olmazsam baskasi. En iyi arkadaşım diyorum madem sevgilisinin ne mal olduğunu bilmesi lazım.
Açık açık bir ifadesi ya da hareketi olmadığı sürece söylemem, ispatlayabileceğim bir delil olmalı elimde. Çünkü diğer türlü bana inanmayabilir, hatta beni suçlayabilir. Bu gibi durumlarda genelde sevgililerine inanmayı seçiyorlar.
ben arkadaşımla arama mesafe koyardım. sevgilisiyle bir araya gelmemek için arkadaşımla konuşmazdım bir süre. işe yaramıyosa çocuğun açığını bulup arkadaşımın yanında söylemesini sağlar bir güzel o çocuğu pataklardım orda.
Canım arkadaşın seni yanlışta anlayabilir bu ihtimalide düşün söylemeye gerek Yok en iyisi o arkadaşınla araya biraz mesafe koy Koymalısında bu senin iyiliğin için
En başından söyle bence çünki sonra orenrrse arkadaşlığın biter söyliyim sana inanmassa eğer boşver o çocuk başkasına da yapar yürür o kız anlar senden Özür diler tabi kız sa eger
Evet zor bir durum ve dediğin gibi söylesen ayrı dert söylemesen ayrı dert. Ben kesin emin olmadan bir hamle yapmam ama kesin eminsemde böyle bir şeye müsade etmem.
Soylesen kesinliği olmadığı için haksızlık yapma durumun var çünkü bunu sen hissediyorsun... Bence mantıklı olan mesafeli davranmak baktın devam ediyor o zaman alsın dersini...
Boyle bisheyi soylemek mumkun degildir ! chunku karshi taraf buna asla inanmaz , kim olursa olsun. siz suclu duruma dushersiniz, ve yalanci ! :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
uzak durup size yürüyecek yolları kapatmanızı tavsiye ederim. Söylemek aralarını bozacağı gibi sizi de kötü duruma düşürebilir. Üstelik ispatlamanız gerekebilir. Öncelikle sen geri dur. Ve sana yürüyeceği yolları kapat...
Önce uyaririm kadini olmayacaģini sonra baktim anlamiyor arkadasima ufak ufak veririm ayari
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Arkadaşımla aramızda açarım ikisinden de uzak dururum. Ve dua ederim inşallah o bana yürümeye kalkan düzelir de arkadaşımın hak ettiği hanım hanım biri olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Söyleme bence arada kaynarsin sevgilisi bir yalan atar kiskaniyo bizi arayı bozmak için söylediğini ima eder bence tamamen emin olunmalı kanıt sunulmalı
Hafiften değil resmen asıldı ama kanıtlarıyla birlikte göstermeme rağmen ben suçlu oldum ve hala birlikteler ben arkadaşımla konuşmuyorum. Bundan sonra babamın oğlu olsa karışmam.
En İyi Cevaplar