En yakın arkadaşınızın sevgilisi hafiften size yürüyorsa, bunu arkadaşınıza söyler misiniz?

Nedir bu aşk üçgeni? Biz diyelim bermuda şeytan üçgeni

Bir hikaye okudum bu gün. Yaşanmış

3.5 yaşındaki kızımın bugün "anne bir sorunum var" deyip anlattığı ilişki yumağıdır.

Kızım umut'u seçmiş, büyüyünce umut kızımın damadı (kocası) olacakmış. bunu söylediğinde şaşırmadım çünkü sınıf fotoğraflarında hep yanyanalar ve umay, umut'un elini tutmuş oluyor. umut, dünyadan bir haber gibi görünüyor hep. dans dersinde umut'la eşleşmeyince küstüğünü, yemekte ve diğer derslerde hep umut'un yanına oturmak için direndiğini duymuştum kreştekilerden. neyse efendim kızımın en sevdiği arkadaşı hatice de umut'u istediğini söylemiş. evet sorun bu. peki umut'a sordunuz mu dedim. "hayır anne, ooo piti piti diye saydık. neyse ki ben çıktım. umut, benim damadım artık."

umarım umut da istiyordur diye düşünürken kızımın sorun ettiği şey ne diye merak ettim. ooo piti pitide umut'u kaybeden hatice, ömer'e yönelmiş ama ömer'i de zaten bade seçmiş. o zaman zavallı hatice ne yapacakmış?

Bir kısmınız yaşamıştır bunu inanıyorum, bu da insanı gerçekte zor durumda bırakan bir durum. Arkadaşınıza söyleseniz inanmama ihtimali var, söylemeseniz ayrı dert. 😕

En yakın arkadaşınızın sevgilisi hafiften size yürüyorsa, bunu arkadaşınıza söyler misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok hızlı oldu 😃 🙏🏻💖Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler!