Sevgilinizin arkadaşı size yürüse sevgilinize söyler misiniz?

Sevgilinizin arkadaşı size yürüse sevgilinize söyler misiniz?
Elbette söylerim. Yani böyle bir durumu bile bile saklayacak halim yok ya. Sevgilime söylerim öyle bir arkadaştan uzak durur. İnsan arkadaşının sevgilisine yan gözle bile bakmamalı ayıp ya. Sonuçta o senin arkadaşının sevgilisi ayıp denen bir şey var. Sevgilime söylerim arkadaşının gerçek yüzünü görür ve en azından birdaha iletişim halinde olmaz onunla.
Sevgilimin arkadaşını ve sevgilimi çağırır olayı hakim hanıma kanıtlarla beraber anlatır sonra da sevgilimden çıkacak kararı beklerim. HANIMCILIK KAZANACAK !!
(Okuyanı güldürmek, keyiflendirmek için mizahi bir dil ile yazılmıştır lütfen sövmeyin.)
Anında haberi olur, sevgilimiden hiçbir şey gizlemem psfipdüfpdğf diyelim ki sevgilimin ulaşamayacağı bir yerden yürüdü. Bunu sevgilime söylememe gerek duymam çünkü o an ben koyarım noktayı
Cevap
21Cevap
Evet söylerim ben direk.
Öyle arkadaşı olamaz.. Muhabbeti kesmesini söylerim..
Söylerim yarın bir gün sevgilim bunu öğrendiğin de güven sorunu yaşar. Hem söyleyip nasıl biriyle arkadaş olduğunu bilmesini isterim.
Hayır söylemem çünkü aramıza soğukluk girer illaki. O yüzden sevgilisiyle muhattap olmayı tamamen keser konuşmam gerekirse sosyal medyadan vs silerim. Arkadaşıma da yanlışlıkla silmişim vs. derim merhaba merhaba en fazla
Soruyu yanlış okumuşum muhattap olmam ama yine de siler geçerim yine en fazla merhaba merhaba
soylemem fakat biraz daha ileriye giderse sevgilime soyleyecegimi ve hayatinin alt ust olacagini derim 🙂
Valla net Bi cevabı yok ya bilemiyorum önce ben konuşurdum napmaya çalışıyosun diye. Baktım olmuyo belki o zaman
Mümkün değil söyleyemem, bakışlarından hoşlanmıyorum falan derim başka şekilde anlatmaya çalışırım sığır değilse anlar
Daha önce yaşadığım bir durumdu ve eski sevgilime biz ayrıldıktan uzun zaman sonra söylemiştim bunu ve sahte dost olduğunu geçte olsa anlamıştı.
Söylerim kesinlikle.. Önce ben hallederim sonra da hayatımdaki insana söylerim..
Söylerim ve arkama yaslanır keyifle izlerim olanları
Önce sert bir dille uyarırım baktım anlamıyor mecbur söylemek zorunda kalırım.
Söylerim tabi ki. Nasıl arkadaşlar tercih ettiğini görsün utansın kendinden
Söylerim ortalığı karıştırmak için azcukda abartı katardım 😂😂
İlk etapta söylemem. Sert dille uyarırım.
Baktım vazgeçmiyor onunla paylaşırım
Yanımda o kadar kör birini taşımam herhalde 🙄
Uygun bil dille söylerim söylemezsem benden arkadaş olmaz zaten
Hayır söylemem. Bir şekilde de iletişimlerini keserim ikisinin.
Ebet, bilmesi gerekir ki hayatından çıkarsın.
arkadaşı da güzelse ve sevgilime de aşk duymuyorsam söylemem onuda götürürüm...
Soylerim hemen. Oyle biri benim ustume iftira bile alabilir. Nasil biri oldugunu ortaya cikaririm
Hayır kesinlikle soylemem onun olduğu yere gitmeyi tercih eder onda. uzak olabilmek için tüm imkanlarimi sağlarım huzur kavurmaya gerek yok kinsenin duygularına saygısızlık edemem anlayışlı karşılar ondan uzak dururum.
Ben derim diye düşünüyorum ama kavga da olur diye korkarım ya da bilmem bişey yapar diye sonuçta ne olacağı belli olmaz
Sevgilimin kız arkadasi bana yürüdü gittim bana açıldığını sevgilime söyledim
Kesinlikle söylerim sevgilim arkadaşı ile bidaha konuşmaz eğer çok ileri giderse
Ama sevgilim bana kızmaz
Hemen anında söylerim yeter ki araları kötü olsun 😂😂
Söylemem belki ben yanlış anlamisimdir
Soylemek nedir agzina s. carim ve evet sylerim
Demem kendim halletmeye çalışırım.
Sevgilim olan birinden gizlim saklım olmaz
Evet söylerim.
Söylerim bilsin arkadasının ne mal oldugunu
Söylerim
Söylemem onunla da takılırım 😂😂
Soylerim tabiki.
Yorumlardan gordugum genelde erkekler soylerim demis kizlar soylemem , soyleyemem iletisimi keserim sunu yaparim bunu yaparim demis... Gel de bu kizlara guven.
Hissettiririm ama direkt söylemem
Evet, söylerim.
Hayir demem ama ileri giderse evet
Söylerim ve söyledim de.
söylerim tanısın arkadaşını
Söylerim birbirlerini yesinler 🤪🤪
Yani ama kanıtlarla.
Söylerim tabiki bu ne rahatlık 🤨
Söylerim direk saklamak büyük hata.
Söylemem ama iletişimi sona erdiririm.
Söylerim.
Dakikasında hem de