Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz, o göbek gidecek. Cevap veren herkese teşekkürler :)
Ekmek yemezsem göbeğim bana küsüp gider mi?
Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz, o göbek gidecek. Cevap veren herkese teşekkürler :)
şimdi dostum öncelikle çabasız ve mücadelesiz olmayacak bu iş bilmen gerek bunu peşinen söyledikten sonra piyada bulunan envai çeşidi tıraştan yağ yakıcı vb aptalca ürünlere sakın bulaşma..5 senlik bodybuilder ve kickboxerım..şimdi gelelim beslenme şekline; bildiğin herşeyi unut..internetten taş devri diyetini ( ketosis beslenme şekli) iyice araştır ve işin mantığını kavra..boy / kilo oranı tamamen uydurmaca bir kavramdır.şöyle ; 181 cm benim boyum..ama kilom 92..fakat vücudumda kas miktarı fazla ve ben gayet fit duruyorum..ona keza bir başka kişiyi ele alıyoruz..boyu yine benimle olsun 1.80 civarında. kilosu 80. ama kas oranı çok düşük ve yağ oranı fazla.işte o kişinin hem kilo vermesi gerekir hemde vücudunu düzene sokması gerekir.son olarak sporu devamlı yapacaksın ama tek kuralın şu olsun; at gibi çalışıp fare kadar yiyemezsin..elbetteki yiyeceksin.dediğim diyeti iyice araştır..spor konusunu şöyle yapacaksın..hiç üşenmeden haftanın 3 günü ağırlık çalışacaksın ve diğer 1-2 günü cardiovasküler( koşu,yüzme,bisiklet) yapacaksın.ağırlık antrenmanların antrenman başına en fazla 1 saat sürecek..cardiovasküler antrenmanların ise 35 dakikayı geçmeyecek..yani çok yürüdüm çok kilo veriyorum ohoo çok güzel diye bir olgu yok..vücudumuzunda sınırları var onu yıpratmak için değil zinde olmak için aktivite yapıyoruz..bundan hariç çözümleri;ya bunalıma girersin göbeği büyütmeye devam edersin yada yağlarını aldırırsın..ilk 3 haftadan sonra sporu bırakmak istemeyeceğine emin olabilirsin..kolay gelsin.
Teşekkür ederim cevap için peki kardiyo için eve bisiklet almak mı yoksa koşu bandı almak mı daha faydalı olur? Koşu bantları hem çok yer kaplıyor hem de iyileri pahalı. Ucuz bir bisiklet alabilirim hemen. Bir de şunu sorayım 2 gün kardiyo 3 gün ağırlık yerine 5 gün hem kardiyo hem de ağırlık çalışmak zararlı mı olur? Mesela yarım saat bisiklet sonra 45 dakika filan ağırlık olsa daha faydalı olmaz mı? Aslında onu kaldıracak bünyeye sahip değilim zaten şu an, ilerisi için diyorum :)
ne koşu bandına nede bisiklete ihtiyacın var..giyin güzelce..malum hava soğuk..ve ilk 1 hafta düzenli yürü.2. hafta bir spor salonuna yazıl.yazılamazsan sana programın kousunda yardım ederim yine.hergün koşmak elbetteki vücudundan yağ eksiltecek..fakat bununla beraber kas miktarında cardiovasküler sayesinde eksilmeye başlıyacak..unutma kaslarımız vücudun yağ yakma fabrikalarıdır..
1.91 - 115kg idim. Askere gittim geldim 92 ye düstüm. Simdi 95 falanim. Tek bir sey söylüycem, yakicagin kadar kalori alicaksin o kadar :D Yani spor yapmasan bile is güc bütün gün kosusturuyorsan abartmamak kaydiyla istedigini yemende sıkıntı olmaz. Ama isin masa basi veya hareketli bir sey degil ve bos zamaninda spor da yapmiyorsan o zaman en azindan yediklerine dikkat ediceksin. Azcik azcik yiyip sık yesen miden zamanla kücülmeye baslar, kilo vermeye baslarsin. Yemek yemek yerine yaninda bir sey olmadan veya cok az bir bisküvi vs ile kahve/cay soguk iceceklerden soda icebilirsin veya meyve yiyebilirsin aciktiginda. Seni asil ögününe kadar oyalar ve asil ögünde cok fazla yemezsin. Bütün gün evde pc basinda oturarak kilo verebiliyorum böylece :)
bence kilon cok iyi.. hic kilo vermeye calisma.. karin egzersizleri yap, göbegini öyle erit.. google'a bi yaz göbek icin ne tür spor yapabilirim diye.. sadece oraya calis.. ama kg vermek icin ugrasma bence.. 1.85'e o kg cok iyi bir erkek icin
Bisiklet alabilirsin .Tvnin karşısına geçersin veya balkona .. Bir de mekik çekersin. Göbekteki yağlanma şekerden oluyor benim bildiğim ,şekeri kıs...
Cevap
8Cevap
mekik tek başına göbek eritmez hatta alta kas yaparsın ama göbek kalır. Salona gitmen lazım diğer hareketleri de yapman lazım ki kalori yakasın bir zaman sonra göbek erirken diğer bölgeler de güzel görünmeye başlar evde göbeği zor eritirsin. Şişmesini engellemek içinse dediğin gibi ekmeği kesmeli akşam yemeklerinde de çok hafif yemelisin.
24.83 vücut kitle endeksin.Kilolu demek için üst sınır 25.Sınırdasın şu an.Tabiki sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsin.Tam buğday ya da çavdar ekmeği sağlık için yararlı.Onlardan tüketebilirsin.Kendi başına sabahları kültür-fizik hareketleri bile yapman yeterli.Bir de şunlara dikkat et. link
usa uzman tv ye gir orda evde yapılabilecek hareketler bulabilirsin.aşağı yukarı aynıyız senle.ben de 185 im 80 küsür kilom var arada oluyo göbek.az ama öz spor yaparsan hiç bir sorunun kalmaz yemekte sınırlama derdin de olmaz bana göre
hadi hayırlısı
aslında boy ve kilonuz orantılı gibi...göbek yakısıyor ise bırak kalsın.herşey ekmekte bitmiyor.spor için ise her gün aç karnına hafif ve daha sonra yüksek tempoda koşmanızı öneririm.
kendine moral bozucak uzun süre kederden sıkıntıdan stresten uzaklaşamayacak birşey bul spor yapmadan gider
boyuna göre kilon normal bir tek göbek var sanırım yemekle alakası yok yemesende o bölge yağlanmıştır kesin spor yapman lazım :(
boyun ve kilon orantılı aslında ama göbeğin inşallah gider :))
Ben de küsüp gitsin istiyorum ama ayrılamıyorum çok seviyorum onu :p
Öyle bir ekmekyeme ki daha geridönmesin.. :)
mekik çek. alkol içme. yağlı yeme
Tabi sporu da ihmal etmezseniz.
1.85 boya 75 kilo iyidir.
selam ben göbeğin.
sana çok kızgınıım !
Bnce midenle kus..gobeginde kuser sora
sabırla devam edersen olmayacak is degil
hahahahaha ne güldüm ya :)
Göbekli erkek iyidir.
günde 4 litre su iç az ye acı çek biraz
bira göbeğidir o :DD
insallah gıder