+1 yılÇünkü bu genç yaşta bu kadar ünlü olması ve gerektiğinden fazla ilgi görmesinin balon olduğunu düşünüyorum.
Bunun da günü geçecek ve hatta genç yaşta ölüp gideceğini düşünüyorum.
Ayrıca güzel falan değil, beyaz tenli ve teşhiri seven bir yanı var. Zerre kadar güzel bulmuyorum kendisini ve şarkılarını.
Zeka konusuna hiç girmeyelim...
Ana okulunda bile kıyafetleri ile ön plana çıktığını sanan ve bunu konser ortamında anlatmayı kendine uygun gören bir canım daha yok bu dünyada.
Yazık gerçekten çok yazık.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAleynayı çok ama çok seviyorum. Canımız o bizim.
Aslan kral Gomis bile onun şarkılarını dinliyor, 50 bin kişilik statımızda Aleynanın "Sen olsan bari" şarkısı çalınıyor.
Birde Aleyna açıklama yaptı, artık Galatasaraylı bir renktaşımız oldu o.
Başka bir çocuk olsa, bu yaşta bu kadar ünlü olduğunda nasıl şımarır neler neler yapardı, Aleyna herşeye rağmen çizgisini bozmadı bence.
Hem çok güzel hemde çok başarılı ve bana göre çokta düzgün bir kız.
ALEYNA TİLKİ'Yİ ÇOK SEVİYORUM. İyi ki var.11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu kızın kıskanılacak bir tarafı yok ki nesini kıskanıcaklar ben onu anlamadım. Güzel bir kız değil, bildiğin şımarığın önde gideni. Çok düzgün bir aile terbiyesi aldığını da düşünmüyorum. Yaşının gerektiği gibi davranmıyor. Ve ben reşit olmayan bir kızın ondan 10 yaş büyük bir sevgilisi olmasına karşıyım. Ailesi böyle bir şeye olumlu bakıyor hatta sahnede olmasına bile. O yüzden balık baştan kokar ailesi ne ki kızı ne olsun.
417 Yorumla
Soran+1 yılKıskanacak tarafı yok mu?
Güzellik onda, fizik onda, ün, şan, şöhret, para onda...
Daha ne olsun ki...- +1 yıl
Olay sadece fizikle bitiyor mu?
Bir insanda beyin olmadıktan sonra alsın o fiziği uygun bir tarafına yama yapsın bence.
Ayrıca bana göre güzel bir kız değil, çok soğuk, ukala, dan dun konuşuyor.
Para, şan, şöhret insan olma özelliklerini alıyor ise bir insanın mümkün ise şu anki hali ile kalsın herkes.
Soran+1 yılBir kız henüz 14 yaşında ünlü olup ülke gündemine gelebiliyorsa, 17 yaşına geldiğinde dünya çapında tanınmaya başlıyorsa, bu kadar başarılar elde edebiliyorsa ona ve onun zekasına çok büyük saygı duyup takdir etmek gerekir.
- +1 yıl
Valla kusara bakmayın ben edemeyeceğim. Buyrun siz etmeye devam edin. Ayrıca siz beğeniyorsunuz diye herkesinde beğenmesi gerekmiyor dimi. Ayrıca sadece bir iki kere mağazin haberlerinde gördüğün bir kız. Dinlemem bile sesi nasıl onu bile bilmem. Ama gündemde şarkıları ile olmuş olsa idi eyvallah derdim. Ama kız tamamen sansasyonel. Gereksiz tavırları, şımarlıkları ile gündemde.
Soran+1 yılBen herkesin beğenmesi gerekir demedim ve sorumda da öyle bir şey sormadım. Çok kıskanıldığı için neredeyse tüm kızlar tarafından kötülendiğini farkettiğim için bunu sordum.
Bazıları dürüstçe "evet çok kıskanıyorum ve ondan dolayı sürekli sallıyorum Aleynaya" diye itiraf etti.- +1 yıl
Tabi ki kıskanan kesimde olacaktır. Kıskanmayan kesimde. Çoğu da şan ve şöhreti kıskanıyor ne yazık ki.
Soran+1 yılŞan, şöhret, para... hemde daha bu yaşta.
Şahsen ben bile kıskanırım, bırak kızları- +1 yıl
Siz yaşlarda bu çok normal. Ben yaşlarda kıskanmıyorsun ve daha mantık çerçevesinde bakıyorsun olaylara.
Soran+1 yılSiz yaşlarda dedin ama ben 24 yaşında, tıp fakültesinde okuyan biriyim. Ergen falan değilim yani
- +1 yıl
Benle seni mükayese edersem çocuğum yaşındasın bunu tıp okuyor olman değiştirmez. Ayrıca ben orada ergensin gibi bir kelimede söylemedim zaten.
Soran+1 yılSaygı duyuyorum.
Evet demediniz, ben genel bir ifade kullandım.
Bu arada profilde ki kızınız mı yoksa?- +1 yıl
Profil fotoğrafları bana aittir.
Soran+1 yılŞaka yapıyorsun.
Profilinde ki kız olsa olsa 20-22 yaş civarı- +1 yıl
Genç gösteriyorum ne yapayım :)
Soran+1 yılGenç göstermekten çok daha öte bir durum bu.
Yaş 30 olur da 22 gösterirsin o olabilir ama 45 kez 22 göstermek olur şey değil- +1 yıl
O kadarını ben bilemiyorum. Profildeki 1 sene önceki çekilmiş olan fotoğraf eski değil yani.
Soran+1 yılOlağanüstü bir durum bu.
Resmen yıllara meydan okumuşsun :)
+1 yılDış görünüş olarak güzel bir kız ama başarılı değil şarkıları klipleri ve fon müzikleri alıntı eğer bu şekilde konuşmalar yapmasaydi bu kadar ünlenmezdi her sevmeyen sevmiyorum diyen şarkılarını dinleyip yıllarda şunu şunu demiş diye ona buna gösterip yayınlarda tabiki bu kadar ünlü olur çoğu kişi kıskanıyor ama bunları yaparak daha da yuceltiyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılKıskanmıyorum.
Açıkçası bir yarışmada çok güzel bir sesle şarkı söylemişti. Orada çok hoşuma gitmişti. Ama şu pop şarkıları beni kanser ediyor. Çok sığ, çok yavan.
Kendini harcıyor. Genç yaşta kötü yönlere yöneleceğini hissediyorum.25 Yorumla
Soran+1 yılAma fark var. O zamanlarda neden kıskanılsın ki, sadece bir yarışmadaki kızdı.
Ama şu an ün, şan, şöhret, para... herşeyi var. Ve işte bu yüzden artık kıskanılıyor ve yaptığı herşey yavan geliyor insanlara- +1 yıl
Haklısınız ama genel olarak pop şarkısından tiksindiğim ve sığ bulduğum için Aleyna Tilki'yi kıskandığım anlamına gelmez.
Haklısınız da.
Soran+1 yılSizi hiç tanımıyorum ama bu son verdiğiniz cevap sizi sevmeme ve hakkınızda çok olumlu düşünmeme sebep oldu.
Dürüst ve karşınızda ki mantığınıza yatan bir şey dediğinde bunu kabul eden, körü körüne başta illa kendi dediğini empoze etmeye çalışan biri değil tam tersine gerçekçi ve entellektüel yönlü bir insansınız.
İşte bundan dolayı sizin "onu kıskanmıyorum" demenize en ufak bir şüphe dahi duymadan inanıyorum arkadaşım.- +1 yıl
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.
Soran+1 yılRica ederim arkadaşım.
Sen insan kalitenle bu sözleri hakkediyorsun.
+1 yılOnu hep savundum her daim reklam yaptığını söyledim ama dondurmayı yere firlatmasi ucakta telefonunu açması reklam olsa bile yapilmayacak şeylerdir. Sanki o bunu kendisi akıl ediyor ona akıl verenler var. Ama Bu yaşta bu kadar simartilmasi onun için zarar o daha ergen.
20 Yorumla
+1 yıltaaa mk :D kıskançlıkla ilgisi yok saygısız ve kendini beğenmiş gündem yaratmak için sürekli egosuyla öne çıkmaya çalışıyor, ha tabi sesine diyecek bişey yok ayrıca o kız saf görünüyor ama parmak atmadığı delik kalmamış, dünyaları yemiş gözleri fıldır fıldır
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bir şekilde kıskanıyor onu.
Daha ne olsun ki...- +1 yıl
ün fizik güzellik insanda karekter samimiyet saygı olmadıktan sonra hiç bir b*ka yaramaz :)
+1 yılİlk olarak ona saldırmak kıskanmak anlamına gelmez. O sayesinde aynı yaş olanlara da önyargı olanlar gördüm. Herkes bir olmak zorunda değil. O yaşı 17 olmasına rağmen ergen bebesi gibi davranıyorsa benim sorunum değil evet ondan nefret ediyorum ama bu benim onu kıskandığım anlamına gelmez. O olmasada hayat sürer. Olcaksa da aklını başına almalı. Zamanı gelcek fıs edecek o kim ki? Tanımıyorum.
110 Yorumla
Soran+1 yılBir kız henüz 14 yaşında ünlü olup ülke gündemine gelebiliyorsa, 17 yaşına geldiğinde dünya çapında tanınmaya başlıyorsa, bu kadar başarılar elde edebiliyorsa ona çok büyük saygı duyup takdir etmek gerekir.
Tabiki gündeme gelir tabiki konuşulur ve tabiki kıskanılır.
Saldırmakta, kıskanmaktan kaynaklanıyor bence. Çünkü bilinç altına yerleşmiştir bu duygu- +1 yıl
1. O kişinin gündeme gelmesi egosudur.
2. O kişinin gündeme gelmesi hal hareketlerin yaşından küçük olması
3. Kimi ona sevgi besler kimi sevmez ben sevmeyen içerisindeyim. Çocuk çocuk hareket olanları sevmem.
4. Ben buraya daha fazla laf yazmama gerek yok. Umrumda değil. Herkes kendine eder. Sadece fikirlerimi özgürce ifade etmek özgürlüğüm. Cohta tın.. - +1 yıl
Şu da var fikirleriniz kendinize daracık siz at gözlüğünüzü takmaya devam ediniz.👍
Soran+1 yılİyide zaten yaşı küçük onun :)
- +1 yıl
Ah ah ne diyeyim ki sanırsın 5 de bunlar konuşuluyor. Onun ifade edebilme ya da anlayabilme yetisi gelişememişse benim sorunum değil. Aman be Allahından görsün. Sende Aleyna fancılığına devam et onun boyu, fiziği, parası, şöhretinden banane.
Akıl diyorum akıl olmadıktan sonra ne olursa olsun. İster doktor olsun. Hahayqfshag Boşver. Sende kendi çapında eğlen bende gizli şahıs. 😏😏
Soran+1 yılKıyamam ya.
Tamam kızma bana. :)
Allah bilir sende en az onun kadar güzel ve tatlısındır- +1 yıl
Kendi çapına kardeşim. Önemli olan gönül zenginliği temizliğidir. 👍🙋
Soran+1 yılGönül zenginliğin daim olsun. Allah her zaman gönlüne göre versin kardeşim.
Tatlı bir insansın :)- +1 yıl
Dua almama gerek. Yine de teşekkürler. Hayırlı günler. Seninde herşey gönlünce olsun inşallah.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
İyi günler
+1 yılAleyna çok çirkin yaa 😂 bu kızın yanında bir hiç! scontent-sea1-1.cdninstagram.com/.../...4560_n.jpg
10 Yorumla
+1 yılYazık. Aslında yetenekli bir kız. Ama kızı ünlü yapmak için saçma sapan durumlara soktular. Keşke karakteri oturana kadar geri planda kalsaydı
11 Yorumla
Soran+1 yılZamanla oturur, henüz yaşı küçük
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet çok kıskanıyorum ve bu yüzden her fırsatta sallıyorum ona.
Daha 14 yaşındayken ünlü oldu. şu an 17 yaşında ve neredeyse dünya çapında tanınır oldu.
Biz 23-24 yaşına geldik yerimizde sayıyoruz, bu şımarık ergen ünlü oldu para şan, şöhret herşeye kavuştu.
Daha liseye gidiyor 11 sınıf ya da belki 10. sınıfta.
Kimbilir ne hava basıyordur şimdi okulda arkadaşlarına, öğretmenlerine falan10 Yorumla
+1 yılÇok ciddiyim, bu sarı çiyan kıskanacağım son kişi bile olamaz
18 Yorumla
Soran+1 yılSarı çiyan demen zaten kıskançlıktan bence
- +1 yıl
Tabi, aynen
Soran+1 yıl@maymuncu
Yinemi sen?
Bırak o lafı söyleyen cevap versin, sen her yere cevap yetiştirme ve Aleynayı kıskanmak yerine çalış, uğraş sende hayatta bir şeyde başarıyı yakala
Soran+1 yıl@maymuncu
Kraliçe değil, prenses desek daha doğru olur onun için
Soran+1 yıl@maymuncu
Şarkılarını, kendisini, tarzını ve güzelliğini çok beğeniyorum.
Ayrıca bu yaşta bunca şeyi başarabilmiş olmasına da çok büyük saygı ve hayranlık duyuyorum.
+1 yılKıskanmıyorum. Çünkü başarılı bir kız. Müzikle uğraşıyorum ve onu sadece yaptığı müzikle eleştiririm, haraket ve tavırlarıyla değil.
20 Yorumla
+1 yılne kıskancam lan onu m-k- kezbanı yaşı kaç başı kaç sahneye çıkmş göt gösteryr millet vücuduna bakıyr hatunda erik gibi kütür kütür diyor aleyna da sevildiğini sanıp ego basıyor
30 YorumlaKim ne derse desin kızın hem kendisi güzel hemde sesi ama tabi henüz karakterin oturmasında problem yaşadığı için o güzellikleri insanın gözünde hiç oluyo maalesef
10 Yorumla
+1 yılaynen çok kıskanıyorum :D zeki olmayan biri hakkında tartışmaya girmeye gerek bile duymam aleyna gibi
14 Yorumla- +1 yıl
@bastien99 bunun için söylemedim ama sende daha çok aleynafanforever tipi var bak savunmaya geçmişsin :)
- +1 yıl
@bastien99 :D tamam
Ya pardon da boyle bir kizin neyini kiskancaz? Erkekler onunde clublerde ciplak ciplak giyip kic danslari yapanin neyini kiskancaz? Kucuk kiz gibi cantalarla gezen sacma sapan hareketler yapanin neyini kiskancaz yani
011 Yorumla
Soran+1 yılİftira atma kıza.
Hem o daha çocuk yaşta
Soran+1 yılKoyduğum resim zaten o bahsettiğin video klipten alınma.
Ne var ki bunda, yarım tişört giymiş hepsi bu
Soran+1 yılKısa kot şort ve yarım askılı tişört giymiş. üstelik dikkat ettiysen orası plaj gibi bir yer.
Yani insanların bikiniyle güneşlendiği, denize girdiği yer.
Biraz kısa olabilir ama öyle çokta abartılacak bir şey yok bence.
Hem ayrıca kızın vücudu pek çok mankenden bile daha güzel, bu yüzden ne giyse yakışıyor, aykırı durmuyor onda- +1 yıl
Boyle dusunme seklinde haklisin ama dedigin gibi cocuk degil mi? Kendin dedin daha cocuk diye ve adamlar onunde bunlari yapmasi bence cok kotu herneyse soruna gelirsek iste bu yuzden de ben onu asla kiskanmsm ve sen oyle poposunu yarisi gozuktugu sortu artik duzgun buluosan ya isine gelio ya da cidden farkli dusuncen var
Soran+1 yılGerçekten çok farklı dünyaların insanlarıyız biz senle.
O yüzden seni eleştirmiyorum.
Sen kendi dünyana göre haklısın ve tutarlısın
Soran+1 yılİyi günler arkadaşım
+1 yılyahu kızı beğeniyorum ama yanlış hareketlerini eleştirmeyelim mi sütyensiz geziyor bunun neresini kıskanayım dur -keşke ben de sütyensiz gezebilsem...
17 Yorumla- +1 yıl
şahsi fikrim bana göre yanlış
Soran+1 yılSütyensiz gezmekle bitmiyor iş.
Daha ne olsun ki- +1 yıl
daha güzel ünlüler var benim fikrim bu kardeşim çok y'arrak kafalı birisin...
Soran+1 yılBence sen bu küfürbaz pis ağzınla hiç bir erkek tarafından tercih edilmezsin. Seni tercih eden de sadece şaapmak için tercih eder.
Sana tavsiyem ağzını temizle ve hanım bir kız ol- +1 yıl
sanane sanane banane banane hahahaha
Soran+1 yılSık sık ağzına y'arrak kelimesini alırmısın?
Tamam belki onu ağzına almayı çok seviyor olabilirsin ama burası hiç yeri değil.
Çok ayıp. Seni şiddetle kınıyorum ve ayıplıyorum.
Kıskanmıyorum başarılı ve güzel olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılKıskanmak değil kız sinir tip ego yığını kıskanılacak bir yanı olsa bari.😒
#🌅10 Yorumla
+1 yılAhlaksız kızlarının kıskanılacak bir tarafı yoktur anca alay edilecek suratları vardır.
22 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik onda, fizik onda, ün, şan, şöhret, para onda...
Daha ne olsun ki- +1 yıl
Ahlak ile bu kıyas dahi edilemez. Inşallah böyle bir kızla evlenirsinde neddemek istediğimi anlarsın. Şöhret in fizik insanı kurtarmıyor.
+1 yılÇoluk çocukla mı uğraşcaz allah aşkına ülkenin bu kadar derdi içinde..
10 Yorumlakıskanıyorum çünkü benden küçük ama bütün ülke tarafından tanınıyor. sesim güzel olaydı iyiydi,
10 Yorumla
+1 yılGüzellik görecelidir ama bu yaşta bu başarısından dolayı kutluyorum 👏🏼👏🏼👏🏼 Kendinden nasıl söz ettireceğini biliyor çok zeki.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye kıskanayım küçük yaşında büyük yerlere geldi ülkemizden bir dünya starı çıkarsa gurur duyarım bence Aleyna bu nitelikte yolu açık ol
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 612 cevap paylaştı. benim kotuledigim erkekler de var
onlari da mi kiskaniyorum sayiliyo?10 YorumlaKıskanıyor dediklerin belki de benim gibi son derece itici buluyorlardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOndan cok daha guzelleri var bu sitede.. aleyna cirkin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin gibi andavalalr olduğu sürece bu mallar daha çok ün yapar
13 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş !
Böyle hakaret etmenden belli işte onu ne kadar kıskandığın
Cevap sahibi+1 yılOnun bunun altına yatıp kendinden büyüklerle takılıp ün yapan birini ne diye kıskanayım
Soran+1 yılKızın başınımı tuttun?
Yanındamıydın gördünmü?
Allah dersin işine gelince ama iftira atarken hiç Allahtan korkmazsın.
Tam olarak bu ülkenin yobazlarını temsil ediyorsun işte
+1 yılyapma ama nesini kıskanacaksın ergen çocuk lan o :D :D hiç te güzel değil
10 Yorumla
+1 yılKıskanmıyorum aksine destekliyorum.
10 Yorumlakıskanılcak biri olmadıgını düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılGenelde 21 22 23 yaş gurubu kizlar kıskanırlar😂
10 Yorumlaneyini kıskanalım ergen miyiz asdf
11 Yorumla
Soran+1 yılNeyini kıskanmayasın ki?
Güzellik onda, fizik onda, başarı onda, şan şöhret ve para onda...
Bence kendisi çok itici.
20 YorumlaNeresini kiskaniyim allah aşkına
03 Yorumla
Soran+1 yılNeresini kıskanmayasın ki?
Soran+1 yılİşte bu sözler zaten kıskançlık
Kızın yüzü güzeli fiziği tam bir dişi ve mükemmel, karakteri ise yaşına uygun çünkü henüz 17 yaşında bir liseli
+1 yılKıskanılacak bişi yok
10 Yorumla
+1 yılAllahim soruya bak😂😂😂😂😂
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskanmıyorum dersem yalan olur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılKıskanç insan değilim.
20 Yorumla
+1 yılKiskanmiyorum ama sesini ve fizigini begeniyorum
10 Yorumla
+1 yılKıskanmıyorum hatta destekliyorum :))
00 Yorumla
+1 yılKiskanan var mi deseydin tam olurdu😁
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kıskanıyor onu.
+1 yılUmrumda bile değil ne yapiyorsa yapsin 😎
00 Yorumla
+1 yılbana dokunmayan yılan bin yasasin
00 Yorumla
+1 yılÇocuk o. Neyini kıskanalım😃
10 Yorumla
+1 yılo kızı kıskanacak kadar düşmedim
20 Yorumla
+1 yılHer şey bitti bu kız kaldı yahu
08 Yorumla
Daha ne olsun ki- +1 yıl
hakediyor demek oturalp bu kızı mı tartslm yani
Soran+1 yılBir kız henüz 14 yaşında ünlü olup ülke gündemine gelebiliyorsa, 17 yaşına geldiğinde dünya çapında tanınmaya başlıyorsa, bu kadar başarılar elde edebiliyorsa ona çok büyük saygı duyup takdir etmek gerekir.
Tabiki gündeme gelir tabiki konuşulur- +1 yıl
başarılı insanlar gündeme elbet getirilir ama bu kzn neye faydası var da saygı duymak zorndyz ki daha önemli şeyler var haytta bu kdr takma derm
Soran+1 yılDaha önemli şeylere bir kaç örnek vermeni beklerim.
Bu arada eğer profilde ki sensen, fizik olarak Aleynadan daha aşağı değilsin hatta belki ondan daha iyisin. Peki sen neden onun başardıklarını başaramadın?
İşte bunu demek istiyorum. Kız çok başarılı- +1 yıl
aleyna fanı veln msn?
Soran+1 yılKesinlikle hayır.
"Sen olsan bari" dışında şarkılarını bile bilmem.
Ama dediğim gibi bir kız henüz 14 yaşında ünlü olup ülke gündemine gelebiliyorsa, 17 yaşına geldiğinde dünya çapında tanınmaya başlaması ve daha 14 yaşından başlayarak erkekler üstünde bu denli etkileyici olması oldukça dikkat çekici ve oldukça takdir edilesi bir durum- +1 yıl
olabilir dedgm gibi beş parmak birmidr hyr herkes farkldr herkes doktor olablr mi olamaz zeka lazm bu kzdada yetenek var ee ünlü olması normal para olması normal yani emegyle calsn caba sarfeden iyi yere gelr bunda anormal bir sey yok
+1 yılNeyini kıskanalım egosunu mu
11 Yorumla
Daha ne olsun ki
Aleyna tilki kız değilki çoçuklan :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ne çocuğu yetişkin sayılır artık 12 yaşında değil 18 yaşında
Soran+1 yıl@hezar_1996
Kesinlikle haklısın
+1 yılÇünkü seviyorum ama ben ondan daha güzelim
20 YorumlaKıskançlığımızdan çatlıyoruz
00 Yorumla
+1 yıldimi.
10 Yorumla
+1 yılKıskanmıyorum başarılı ama olgunlaşması gerek
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. onun neyine kıskanacaksın ya :D
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi kıskanıyor
10 Yorumla Onun neyini kiskanim ya
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyini kıskanmayasın ki?
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü neden kıskanayım?
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVay anasini be, 1 yil ne demek
Soran+1 yılZaman su gibi akıyor maalesef :(
Aslında 1 yıl değil, 3 yıl oldu bu soruma.
Bafetimbi Gomis'in Galatasaraya transfer olduğu yıldı yani 2017.
Cevap sahibi+1 yılHey gidi gunler..
Soran+1 yılHızla yaş alıyoruz işte :(
Cevap sahibi+1 yılOrasi oyle de Aleyna konusunda hala oyle mi dusunuyorsun, onu merak ettim😄
Soran+1 yılAslında Aleynayı çokta güzel bulmuyorum.
Ha eğer kızların onu kıskanması konusunda ki fikrimi soruyorsan evet hala öyle düşünüyorum.
Özellikle ergen kızlar Aleynayı çok kıskandılar.
Gerçi bu bir yorum da değil, gözlemlediğim bir gerçek sadece
Cevap sahibi+1 yılPekala
Soran+1 yılSenin hiç kıskandığın oldu mu peki?
Şu velede bak daha ergen yaşta hem ünlendi hemde parayı götürdü diye
Cevap sahibi+1 yılFizigi aman aman diyecek kadar iyi degil, cok daha iyileri var ama daha cocuk sayilir zaten o. Parasini da kiskanmadim sonucta ses sanatcisi, parasi da ona gore yani genel olarak bana ne
Aleyna kiskanacagim son insan bile degil kisaca, allah yolunu acik etsin
Soran+1 yılFizik olarak iyi bence,
özellikle kalçası çok beğeniliyor ve birde ten rengi.
Cevap sahibi+1 yılTamam
Soran+1 yılBu arada soruma gösterdiğin alakadan dolayı teşekkür ederim arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
+1 yılHiç kıskanmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVaaar
10 Yorumla
+1 yılpardon kim dediniz?
14 Yorumla
Soran+1 yılHani şu güzellik onda, fizik onda, ün, şan, şöhret, para onda olan kız
- +1 yıl
Rihanna Kım kardashian kylie jenner beyonce jlo mu?
Hangisi?
Soran+1 yılAleyna o saydıklarından daha iyi
- +1 yıl
Hagshav
+1 yılgüzel kız
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem