Kendi ülkenizin şarkıcılarını ünlülerini neden bir başkasıyla karşılaştırıyorsunuz? Kız gayette işini yapıyor. Siz sadece kıskanmakla kalıyorsunuz hiç kusura bakmayın. Kız 17 yaşında şarkıcı oldu lan bu her yiğidin harcı değil belki şımarık yaşına ver onuda. Yine de bu sesinin güzel olduğunu ve başarılı olduğunu çok dinlendiğini değiştirmiyor. Kız başarılı mı? Evet, başarılı.
2
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başarılı olsaydı en azından MTV alırdı ama sadece altın kelebeği var o da zaten uluslararası bir ödül değil başarı ne demek bilmiyorsun ki
Kaç hafta 1. sıradan düşmedi top listelerinde ve kız yeni yeni öğreniyor bir şeyleri en son çıkardığı şarkıda gerçekten artık büyümeye başladığının resmiyeti o kızı sevmeyenler bile o şarkıdan sonra kıza saygı duymaya başladı. Yıldız Tilbe bile kızın söyleyişini beğendi her şekilde. Böylelikle Yıldız Tilbe fanlarıda Aleyna Tilki'yi sevdi kız git gide büyüyor ödül almazsa almasın onunda çok umurunda olduğunu sanmıyorum kız dinlenmelerine bakıyor yinede şöyle diyeyim de BÜYÜKLÜK bende kalsın. ''Tabi canım yani herkes sevmek zorunda değil, herkesin kendi görüşü. Fazla lafa gerek yok diyeceğimi dedim benden bu kadar.''
saf bir insansın belli aleyna nın o fotosu modellik fotosu bu bir ikinci olarak sen kristina pimenova nın diğer fotolarına bak modellik fotolarına aklın durur o kadar güzel ki kız melek gibi yaa insan olamaz
Teşekkür ederim ya 🙈 benim için güzellik kavramı kalp güzelliğine bağlıdır. Soldakinin kalbi resmen yüzüne vurmuş. Sağdaki? Onun kalbi olduğundan bile emin değilim. Aleynayı destekleyen bir hemcinsim var. Onu kınardım ama kınarsam aleynadan farkım kalmaz. Soldaki daha güzel. Çünkü kalbi de güzel gibi.
Soldaki kızı hiç tanımadığım halde dediklerinin aynısını hissettim önceden. Söylemene gerek yoktu yani 😅 soldakini tanımak isterdim. Lütfen cadılara hakaret etme. 😅
Bu fotoğrafta kötü çıkmış. Yüzü etraftaki birçok kızdan daha güzel. Ha soldaki kız tabiki daha güzel ama Aleyna egolu diye bu kadar alay konusu etmeye gerek yok.
sana göre güzel olabiir ama çoğu erkek ortalam diyor bu site den tut benim etrafımdakilere kadar biz kıskanmıyoruz sadece sizinz evkiniz yok o yüzden güzel buluyorsunuz bizi eziklemeye çalışma kendin eziksin farkına var
En İyi Cevaplar