Ben aleyna tilkiyi televizyonlarda tanımadım bu sitede bahsedenler sayesinde tanıdım kızın bir proğramda egoistlik yaptığını öğrendim birine bu aleyna tilki kim dedim herkes ondan bahsediyor içimde herkez nefret ediyor kesin çirkin biridir diye düşündüm arkadaş bir klip video linkini gösterdi şaşırdım kız ne kadar güzel çıtı pıtı birşey kaç kez üst üste klibini izledim
Belki sen çirkinsin ben güzel buluyorum çıtı pıtı birşey bakıyorum doymuyorum bide resmine bakıyorum mıknatıs gibi çekiyor aleyna kaç kız senin güzeliğinden dolayı çıldırıyor üzülüyorlar tabi senin gibi güzel olamadıkları için huyunu sevmiyor ama doğruya doğru güzel o ki ben çogu kızı güzel bulmayan seçici biriyim seçici biri bunu güzel buluyor
Aynen öyle... Eksileyen acaba Tilkinin kendisi mi ya da 5 numara kalın camlı gözlük takan biri mi... :D :D :D :D... Eksilemeniz Tilkiyi güzelleştirmiyor... :D :D :D...
O konuda mutabıkız tabiki. Bu büyüdükçe dahada çirkinleşir. Benim bir kuzen var küçükken oda buna benziyordu sarışın diye kendini güzel sanıyordu büyüdü recep ivedik 1 deki varil kadına benzedi, canavar givi oldu
Dolgu olması ne ifade ediyor? Büyük kadınlar yapıyorsa o neden yapamasın? Dolgu yapmak demek ki birşey ifade ediyor ama biz erkekler söyleyince kızarsınız.
Ya öyle ama, etek giyene laf edip karışınca erkeklere saydırıyorlar, ama 18 yaşında kız giyince oww etek giymiş diyorlar kızlar bide yapıyo bunu ayıp falan ayıpsa büyük kadınlarda giymesin yanlış varsa ortada
En İyi Cevaplar