Birisi twitter da 22 yaşında ki şarkıcı Aleyna için o daha bir çocuk sapık yorumlar yapmayın yazmış sizce haklı mı? 22 yaşında ki bir kadın çocuk mudur?
Aleyna daha bir çocuk ona bakan erkek pedofilidir
Çocuk felan değil artık büyüdü, küçülsünde cebime girsin
Bu kız baştan beri pedofiliyi kullandı hem kadın gibi giyinip çoğu zaman çocuksu giyinmeye çalıştı kasitliydi bana göre her şey zaten ilimünatinin içinde bir türlü sevemedim hep itici gelmiştir şimdide gündemde kalmak için bedeniyle yol alıyor daha çok ama artık şarkıları ne yapsa dinlenmeyecek çünkü starlik çok başka bir şey her şeyle var olmadı gündem kaygısı taşımaz
Çocukluk dönemini geçti geçmesine de kafası ve yaptıkları çocukça bana göre. O yüzden hala çocuk benim gözümde.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama bir pedofili çocuk vücuduna cinsel çekim duyar çocuk aklına davranışlarına değil. Aleyna yetişkin bir bayan ve aklı ne kadar çocuk olursa olsun o bir kadın! Kız çocuğu değil.
aleynanın pedofiliden zevk alır gibi bir hali var sürekli çocuk gibi giyinip bebek emojisi kullanıyor artık kasıtlı yaptığını düşünüyorum ve çocuk değil 22 yaşında
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğru belki kendisinde pedofilik bir eğilim vardır
Eğilimi yok soran ilimünatinin içinde bu şekilde zaten öne çıktı artık büyüdüğü için bu imanda kurtarmıyor onu artık dinlenmiyor bu pozlarla gündemde kalmaya çalışıyor
22 Yaşındaki bir insan kadın değil, Kız oluyor. Yaşı 22 olan her bireyde yetişkin olmuyor. Akıl yaşta değil, baştadır. 30 Yaşında olup da hâlen çocuk gibi davranan insanlar var.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen olayı yanlış anlamışsın! 18 yaş ve sonrası kadın olabilir çünkü reşittir. ABD de ve Avrupa da haberlerde bahsederken genç kadın diye bahsedilir. İstersen birçok kanıt atarım. 30 yaşında olup çocuk gibi davranan bireylerden hoşlanan kişiler pedofili midir sizce? Aklınız bunu alıyor mu, mantıklı buluyor mu cidden? 22 yaşında ki bir kadından bahsediyoruz, 2 yaşında bir bebekten veya 12 yaşında ki bir çocuktan değil.
@Berivann6 bu tarz müzik dinlemediğim için kadını tanımıyorum, sadece ismini duydum o kadar. Yorumum da onunla ilgili değil, detaydaki kadın çocuk mu kısmı için yorum yaptım.