Bana "sana yakıştıramadım" dedikleri zaman "sana ne?" diyorum, çünkü senin yakıştırıp yakıştırmamana göre iş yapacak halim yok gibi bir cevap verdi, çok hoşuma gitti. :) Çok haklı değil mi? Sana yakıştıramadım deyince davranış değiştiriyoruz falan.
Başkalarının "bunu sana yakıştıramadım" lafına nasıl karşılık verirsiniz?
-Gerçekten yakışmayacak bir şey yaptıysam:"Haklısın. Ben de yakıştıramadım, zaten."derim. -Eğer yakışacak bir şey yaptığımı düşünüyorsam:"Ben yakıştırdım."derim. -Eğer gerçekten yakışacak bir şey yaptığımı biliyorsam da onların bunun farkında olmadığını düşünüyorsam da: "Demek ki ya beni yanlış tanıyorsun ya da yaptığımı yanlış değerlendiriyorsun."derim. *Gecen bol olsun.*
Sanane de cok sacma. Tamam anliyorum ama, daha akilli bir argüman getirmek iletisimi acik tutumaktir. Böyle diyenler o zaman Aso9syal sinifina giriyor ve ben hic kimse olmadan da yasarim... o zaman be salak zaten sen benim icin okuyup kendini egitmis psikolog olmussun demezlermi... ben gereksiz ve primitif buluyorum her ikisinide
sormadımki derim sana fikrini soran olmadı derim bozarım ama ince bir çizgi var eğer yaptıgım bir hareketi ya da gerçekten saçma ya da kararsız kalmış oldugun birşeyi yorumlarlar ise düşüncelrine saygı duyar ve ciddiye alırım zatn beni seven bana bu yorumu yapma hakkını kendinde bulur
Yakistiramamak adamin gozundeki durusumu gormek... direk ahmak gozuyle bakarim sizofren oldugunun bir kaniti demekki olmayan bir seyi goruyor. Hic davranis degisir mi bir ahmak icin.
En İyi Cevaplar