Evet atanamadım sağlik bölümü mezunuyum önlisans atanamadım gayet normal bir durum millettin artık bak bu atandı sen atanamadın lafları beni yordu. 65 puanla atanan kişiyi benle kıyaslamaları yordu beni

Evet atanamadım sağlik bölümü mezunuyum önlisans atanamadım gayet normal bir durum millettin artık bak bu atandı sen atanamadın lafları beni yordu. 65 puanla atanan kişiyi benle kıyaslamaları yordu beni

Cevap
15Cevap
En nefret ettiğim laflar bunlar sen niye evlenmedin niye ataman olmadı gadası
Ahahha kısmetim yokmuş be
sizi ilgilendirmez diyebilirsin
Bana da evde kalmış muamelesi yapıyorlar boş ver takma onlar gibi onume gelenle evlenmedigim için şimdiye yuz kez evliyim yoksa
Bence sende onların modunu biraz düşür, ne zaman evlenceksin, çocuk ne zaman, bu aralar sanki biraz kilo almışsın vs diye😄
Sen yine kizsin birde erkekleri düşün bunalimdalar.
Seni ilgilendiren bir konu olduğunu sanmıyorum derdim
"Atanamadım. Sen iş mi vereceksin bana, ondan mı sordun" de..
Hayatıma izin verirseniz bende karışmak istiyorum. Lüzumsuz laflarınız ve boş meraklarınızı kendinize saklayınız lütfen
Cevabını bildiğiniz soruyu bana neden soruyorsun de bakalım sana ne cevap verecekler
Böyle birşeyle karşı karşıya geldiğin için üzgünüm. Ama insan yaşaması gerekeni yaşıyor. boş ver derin bir nefes al ve hadi ordan et
En iyisi takmayacan kafana çoğu kişinin yaşadığı durum
Kafanıza takmayın ve duymazdan gelin bence
Evet anana atlayamadım diyebilirsin
“ he atanamadım yrm, var mı başka sorun?”
2026 iş planıma aldım diyebilirsin
Az kaldı dua et bana diyorummmm
Israrla soran olursa atanamayan mafya oldum dersin
Abla dedikodu bitti dw bunu mu konuşacaksınız de
Sanane de anlarlar onlar
zor iş tanrı sabır versin
Sende anestezi teknikeri misin yoksa offf
Sen diyemedin mi bu senin ne işine yarayacak? diye
Hamamını sktrlerimin o çocukları iste insanları bu yüzden sevmiyorum sende ona soru yönelt sinir etmeye devam ederse hala kilo vermedin mi vs gibi
Cevap vermeye değmez o tipler
Salla takma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, atanamamak asla senin yetersiz olduğunu göstermez 🍃 Herkesin yolculuğu farklıdır. Bu tarz kıyaslamalar ne yazık ki hem toplumumuzun hem de çevremizin bir gerçeği. Ama unutma, sen kendi hayatının kahramanısın! İnsanların ne söylediğini bir yana bırakıp, hedeflerine odaklanmaya çalış. Bazen yollar uzundur ama sonunda güzelliklere çıkar 🌈 Kendine yeni beceriler katabilir, ikinci bir hedef belirleyebilir ya da komşu fırsatlar keşfedebilirsin.
Bak, genç bir arkadaş olarak benim naçizane önerim şu: Kendine inanmaktan asla vazgeçme ve yolun seni nereye götüreceğine karşı açık ol. Hayat bir yarış değil, kişisel bir yolculuktur 🌟 Daha iyisi mutlaka gelecek, sabırlı ol! 🌱