Ya hiçbişey alamıyorum ya cok bunaldım napmam lazım
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Bu bir geçiş süreci, herkesin imtihanı farklıdır ve bu duruma baban senden daha çok üzülüyodur inan. Kimse böyle olmayı istemez. Bu durum illaki geçecek, illaki sıkıntılarının çektiğin zorlukların karşılığını alacaksın ama biraz sabır gerek ve babana destek olmalısın. O iş bulamıyosa sen bul, sen destek çık ailene. 1 yıldır bu durumda olabilirsiniz ama inan her an herşey değişebilir. Yeter ki sabret ve ne olursa olsun şükret.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Çok üzüldüm bu mesajı görünce ama sana değil ailene dünya malı gelip geçici.. iki kuruşluk şeylere heves edip iç çekeceğine nasıl başarılı olurum aynı zamanda aileme nasıl destek olurum diye düşün bir zahmet
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya zaten ben başarılıyım ilkokıldan beri iyi bir lise bitirdim Şu an iyi bir üni deyim
- Cevap sahibi+1 yıl
Part time çalış hafta sonları çalış
- +1 yıl
Ohoo benim hayatım böyle geçti. Ama hiç şikayetim olmadı çok şükür beterin beteri var. Millet sömestır da yaz tatilinde gezerken ben 15 yaşımdan beri işlerde çalışıyorum. Lise bitince de işte artık iyice çalışma fırsatım oldu. Eğer kendine ayırabildiğin boş zamanların varsa bir işe başla. Ha yok benim boş zamanım diyorsan yapcak bişi de yok ozaman.
30 Yorumla
Baban bu duruma senden daha çok üzülüyordur emin ol. O yüzden sen herşeye rağmen mutlu görün babanın yanında. Herkesin zor zamanları var. Hepimizin oldu.
33 Yorumla- Soran+1 yıl
1 yıldır böyle ya
- +1 yıl
Benim bütün çocukluğumda yokluk içinde geçti. Kendimi bildiğim yaştan 15 yaşıma kadar istediğim hiçbir oyuncak vb. Hiçbirşey alınmadı. Hep nefret ederdim annem ve babamdan. Şimdi durumumuz çok iyi ama oyuncak veya artistik kıyafetleri kullanacak yaşı çoktan geçtim. Seninkisi bir yıl benimkisi 10 yıl bazılarının ise bir ömür yoklukla geçer.
- Soran+1 yıl
Haklısın ya almaya çalışıyo yine de şu an
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
13Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Babasi tarafından terk edilmiş annesi bebekken vefat etmis bir kiz olabilirdin benim gibi. Basit şeyleri dert etmeyin. Part time is bul ufak tefek islerini sen karşıla
30 Yorumla - +1 yıl
Kendin çalış her şeyi ailenden beklemek zorundamısın ben okuyup çalışıyorum aileme yük olmuyorum
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Ya oyle olmaz bizim
- +1 yıl
Ok..
- Soran+1 yıl
Ne iş yapıcam okulu aksatamam
- +1 yıl
Part-time
- Soran+1 yıl
Ne iş
- +1 yıl
Part-time bir sürü iş var kendine göre olanı seç
- +1 yıl
Baban belki eve ekmek getiremiyor senin düşündüğün şeye bak. Keşke korunsalarmış.
20 Yorumla - +1 yıl
Dolar 3.70 olursa beni bul 😃 benden sana hediye kıyafet
00 Yorumla Sende çalış iş bul bitane. Babanı sömürdün yıllarca azda faydan olsun
00 Yorumla- +1 yıl
Babanın morali daha bozuktur o yüzden fazla yüklenme adama..
17 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle midir
- +1 yıl
Yani..
Kaç yaşındasın sen? - Soran+1 yıl
19.
- +1 yıl
Okuyorsun?
- Soran+1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ayarlayabilirsen part time çalışıp babanın yükünü al biraz..
- SoranYeni +1 yıl
Part time ne is yapabilirim
Güzel kardeşim sen istediklerini alamiyorsun diye morelin bozuk. Ben babamı geçen yıl toprağa verdim kahroluyorum. Canı cehenneme dünyalık eşyaların. Baban var, yaninda diye mutlu ol bence... Part, full time iş istiyorsan hemen yardimci olayim.
00 Yorumlaİş bulamıyor mu bulmak mı istemiyor. Bulamıyorsa dert değil bulur elbet.
00 Yorumlayaz tatilinde çalisabilirdin paran yoksa
00 Yorumlasende yardım et ailene
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Babana yardimci ol calis biraz bisi olmaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı. Adamin durumu yoksa napsin sana?
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Haklsın
- +1 yıl
Millet et derdinde koyun can derdinde
10 Yorumla - +1 yıl
ne kadar süredir bulamıyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendin çalışabilirsin bulamiyorsa napsin adam
00 Yorumla- +1 yıl
sen calis
10 Yorumla Yarım gün çalış
10 Yorumla- +1 yıl
Kalk sen çalış
00 Yorumla sende çalış
00 Yorumla- +1 yıl
sen is bul
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
yaşın kaç canım?
12 Yorumla- Soran+1 yıl
20.
- Cevap sahibi+1 yıl
anladım. tatlım baban çalışamıyorsa sen çalışmak zorundasın. ben 16 yaşımda hem okudum hem çalıştım. isteyen başarıyor. bunlar geçici dönemler. bekleme adımını at. bak ben çalıştım sabrettim. babam eski işine geri döndü aradan 10 yıl geçti şimdi kendi şirketini bile kurdu. bizde destek çıkıyoruz.
Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. Bende
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. git kendin çalış
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Okuyorum
- Soran+1 yıl
Ne iş yapıcam
sen çalış
00 YorumlaSende çalış
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Babam iş bulamıyor istediğim şeyleri alamıyorum moralim bozuk napıcam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar