Arkadaşlar iki yıllık üni sağlık mezunuyum benim bölümümde zaten atama 1-2 kişi açılıyor kpss puanımda yetmiyor eee özel hastanelerin neredeyse hepsine başvuru yaptım kimse tebrubem yok diye istemiyor babam dgs ile iki sene daha oku hemşire ol diyor ama puanlar aşırı yüksek bir de sayısal olduğu için o yüzden kazanamam bunu söylediğimde de gir yinede dene diyor geriye bir tek kendi mesleğim dışında iş bulmak kalıyor ama orada da yine işin içine tecrube giricek. Başka bir işte nasıl çalışabilirim ki? Belediyelere iş başvurusu yapsam onlar bana uygun iş çıkınca yönlendiriyorlar mı? Bu olaylarla ilgilenen varsa beni yönlendirir misiniz rica etsem çünkü evde huzurum kalmadı şöyle söyliyeyim bunu asla ama asla küçümsemek amaçlı söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın hani artık babam git bir markette kasiyer ol diyecek duruma kadar geldi evde o denli huzurum yok
3 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya biyerde işe girip çalışcan ya evlenip kurtulcan oyle aile mi olur
Evlenmekte artık çok zor düzgün insana denk gelmek samanlıkta iğne aramak gibi bir şey oldu. Göya babamın demesi o yaşarken sıkıntı değilmiş ama o öldüğünde ne olucakmış o öldüğünde bana iki ev bir araba birde emekli maaşı kalıyor en en en kötü evlerden birinde oturur diğerini kiraya verir birde emekli maaşınıda alır bir şekilde yaşamımı idame ederim ama bunu anlamıyor zaten şimdi bir işe girsem en yüksek asgari ücret vericekler evlerden birinin kirası zaten o para ediyor yani yarın bir gün o ölse yine bir şekilde yicek ekmek bulurum Allahın izniyle tabi
Öyle de sennhiç mi sevilmek çocuk büyütmek istemiyon
Evlenilecek adamı ben buldum da evlenmedim mi sanki bulamıyorum napıyım
Bide o var tabii
Ben bu babamın iş bul çalış baskısından nasıl kurtulucam ya gece gece o kadar moralimi bozdu ki uzun zamandır bir şey demiyordu bugün arkadaşlarının yanına gitti orada konusu açılmış bunu doldurmuşlar herhalde bu da geldi bana patladı
Bu insanların karşı tarafı düşünmeme konusu nasıl çözülcek acaba çok merak ediyom yaa
Böyle olmasını sen mi istedin 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Sorma ya benim cv bırakmadığım yer kalmadı hatta babamın kendisi bile arkadaşlarını aracı yaptı bir kaç yere o aracılar sayesinde başvuru yaptım ona rağmen yine olmadı bunları bildiği halede hala sanki ben keyifime oturuyurmuşum gibi konuşuyor kendi işini yapamıyorsan git başka iş bul diyor eee o başka işi yapmam içinde tecrube lazım bilmediğim bir işi nasıl yapıcam ki internette oyun ablaları diye iş ilanları var onlara mı başvursam acaba çocuklarla oyun falan oynuyorlar herhalde dimi
Bi bilgim yok oyun ablalarıyla ilgili nerde yaşıyon sen
İstanbul'da
E bühük şehir bi de bulursun ya aslında iş imkanı da çoktur orlarda
Ben bu durumlardan bir bok anlamıyorum nasıl bunlar evladına doluyor başkaları leş çocuklarına sahip çıkarken ben de benzer şeyleri yaşadım ama tek farkla istemediğim halde bölümü iş imkanı için yüksek lisans yaparken hiç sebepsiz bana köyü yola düşmüşüm gibi davranmalar mı sınava gireceğim gün beyin kanaması geçirdi dedirtmeler mi neler ararsın sebep yanına gidecem dediğin gibi garson olacam yanında olmasam da garson olacam ne tembellik kaldı ne bir şey işten önce de yüksek lisansı istemeyip yine evlen diye tutturduhalbu ki istemezdi meslek sahibi olmadan kime köpeklik ederse onun dolduruşuna geliyor annemde kendini köle gibi kullandırtıp üstüne kendi bebesine düşman oluyor. Bence sen o geçişi yap bir şekilde en fazla ne olabilir
Insanlar kötü maalesef
DGS de hemşirelik puanları yüksek değil sen tembelsin
Sayısal 300 küsür istiyorlar benim sayısalım o puanı yapacak kadar değil
Arkadaşım türkçe matematik çözecen; ben DGS ile yerleştim mesela
Türkçe tamam onu hallederim de matematik bende neredeyse hiç yok işte
Oturup çalışacan o zaman ona ben ne yapayım?
Evde erkek yok mu
Erkek kardeşim var ama üniversite sınavına hazırlanıyor
Merhaba istersen özelden yazabilirsin
Hangi şehirdesin