Babam bana iş aramayı bıraktı şimdi de koca aramaya başladı ben ne yapıcam vallahi çıldırmak üzereyim?

28 yaşındayım normal şartlarda çalışmaya ihtiyacım yok ailece durumumuz iyi kız kuzenim olsun gelinlerimiz olsun yani kısacası bizim ailede olan hiç bir kız üni mezunu olsa bile çalışmıyor ailedeki erkeklerimizin durumları iyi çok şükür bundan dolayı kızlar çalışmıyor ama babam bir ara bana çalış diyerek iş aramaya başlamıştı bir kaç iş görüşme ayarlamıştı ama olmamıştı neyse uzun bir zamandır iş konusunu kabattı ama bu akşam gelmiş bana diyor ki benim bir arkadaşımın oğlu var ünlü bir otelde şef aşçı maaşı iyi evi arabası var babası geldi benimle konuştu bende kızımla konuşurum kabul ederse bir yemeğe çıkarlar dedim çocukla yemeğe çık diyor. Baba istemiyorum diyorum hayır bir çık bak bakalım diyor ben vallahi çıldırıcam ya benim hayatım benim kararlarım ben evlenmek istemiyorum ki hem çocuk benden 3 yaş küçükmüş. Bu adam beni her gece strese sokacak sinir edecek bir konu illa ki buluyor

Babam bana iş aramayı bıraktı şimdi de koca aramaya başladı ben ne yapıcam vallahi çıldırmak üzereyim?