Bir taraftan açıköğretim sınavlarım yaklaşıyor ne yapacağım ben ya ? Çok bunaldım hep evdeyim :(( Dışarı çıkıncada sevgilinle mi buluşacaksın diyor ne alakaysa :/ Psikolojisi bozuk herkes öyle diyor evde huzurum kalmadı kaçıp gitmek istiyorum ama anneme kıyamıyorum :(
Cevabın nedir?
- +1 yıl
babdır omzunda ki yükün farkına varmalısın...bakması gereken bir ailesi,okutması gereken çocugu var ve işten ayrılmış..bi süre tolerans gösterebilirsin...şiddet boyutu yoksa eğer ortada anlayışlı davranmalısın babana
112 Yorumla- +1 yıl
Emekli ama gerçekten üstüme geliyor 4 duvar arasında kendimi yiyip bitiriyorum :(
- +1 yıl
biraz daha sabretsen keşke :( derslerine odaklan,burdaki arkadaşlarınla dertleş sohbet et...emin ol başarın için mücadele ediyordur baban..ve başarına sevinecek ilk insanda odur..baba olsun taştan olsun..değerini bil bence..sıkma canını mutluluk her zaman senin elinde bunu unutma
- +1 yıl
Olmuyor hep evdeyim o kadar bunaldım ki arkadaşım bile yok çıkıp gezeceğim ...
Komşumuz vardı gzdiğim onada laf etti kaçıp gitmek geliyor bazen içimden :( - +1 yıl
aaaaa bak aslında birşey yapabiliriz..babanıza bir kaç akşam birlikte yürüyelim mi deyin yürüyüşe çıkartın onu..o esnada yolda bir kaç arkadaşınıza denk gelmiş gibi bir organizasyon yapın..böylelikle babanız o arkadaşınızı tanıyacaktır..ve eger yürüyüş esnasında arkadaşınız kendini babanıza sevdirebilirse,'baba ben onunla dışarı çıkabilirmiyim bu arada sana çok selamı varmış'' deyin..bence iizn verecektir...deneyin olmazsa başka taktiklere yöneliriz :(
- +1 yıl
arkadaşlarım yok ki hiç
- +1 yıl
merak etme bende fazlasıyla var ama çok bir işe yaradıkları söylenemez..o yüzden dert etmemelisin dogarkende yalnızdık nasıl olsa...bilmiyorum bir anda mutlu olmanı çok istedm saçmalıyorda olabilirim
- +1 yıl
:( olsun en azından mutlu etmek için bir çaban var :( sağol
- +1 yıl
mutlulugu çevrendekilerde değil,kendinden bekle..bir diziyi izlerkende,bir müziktede,odanda şarkı söylerkende,resim yaparkende mutlu olabilirsin..mutlulugu kovala arkadaşım asla pes etme...
- +1 yıl
şuan hiç bir şey beni mutlu edemez
- +1 yıl
babanın varlıgı..bak senin yakındıgın kişi ,bir çok kişinin hiç sahip olmadıgı bir duygu...değerini bil
- +1 yıl
:( neyse ben biraz tek başıma almaya gideceğim saol yardımları için
- +1 yıl
slov ya da arabeks şarkı dinleme, armi van buuner dinle güzel parçaları var...kendine dikkat et
En İyi Cevaplar
- u+1 yıl
az sabret kız o adam sana yıllarca sabretti bu kadarcık hoş görülmeyi hakediyor
14 Yorumla- +1 yıl
Duvarlar üstüme geliyor ne yapsam lafları yüzüme vuruyor :( yoruldum
- +1 yıl
seni anlıyorum çok da haklısın ama biraz idare et.biraz sabret.hiç bir baba kızı çalışsın eve para getirsin diye kalp kırmaz başka bir sorunu vardır.birazda sen alınganlık yapıyorsun sanırım.bi süre sonra orta noktada buluşursunuz
- +1 yıl
herşeyin lafını yapıyor ama oda :(
- +1 yıl
e kız o baba.babalar hep konuşur:)
Neden mesleki açiköğretime kayit olmadin ? hem okula giderdin kafan da dagilirdi
02 Yorumla- +1 yıl
haklısın ama babam onada karşı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Kötü niyetli biri değilim, erdalcuneyd@gmail.com bna mail atar mısın? part time personel çok lazım oluyor organizasyon firmasıyız biz.. dilersen 05424914790..
02 Yorumla- +1 yıl
yeme bizi kardaaşşşşş
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Senin kadar olmasada 15 yıl sporculuk dönemim oldu çok basit kendi hatamdan dolayı bir sakatlık geçirdim sporu bıraktım öyle her işide yapamam napacam bilmiyorum
10 Yorumla - +1 yıl
hukuk okuyormuşsun boşver çalışmayı bulur baban iş al konuş karşına baba ben okucam de
11 Yorumla- +1 yıl
Evde kaldığı sürece kavga etmemek için en iyi yöntem
o bir erkek çalışmaya alışık ama yapmayınca enerjisini harcayamıyor benim babam da evde kaldığı zamanlar oyle yapıyor alttan almaya calıs
00 Yorumlagit kendine iş ara de evde benimle uğraşma de bakalım ne tepki verecek
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
şuan yapman gereken tek şey zaman tanımak, herşey düzelir.
00 Yorumla - +1 yıl
baba olda bir gün aileni al dolaş de sende
10 Yorumla - +1 yıl
Odandan dışarı çıkma
04 Yorumla- +1 yıl
bu ne biçim tavsiye
- +1 yıl
odam mı var sanki odamız felçli babaannemin odası oldu
- +1 yıl
Sıkıntılı ..Arkadaşında yokmuş ki iş bul taşın evden artık diyim :/
- +1 yıl
:( defolup gidesim var zaten
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Babam işi bıraktı bırakalı bana sataşıyor cinnet geçireceğim evde sabahtan beri part time iş arıyorum :/
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar