Uzun ama okur musunuz Ben 1 ayda 2 işten çıktım 3. İşimden de memnun değilim çıkmak istiyorum babam izin vermiyor ne yapmalıyım?

2 tane işe girdim ama deneme amaçlı son girdiğim iş sigortalı şu an devam ediyorum 4. Günüm ama asla kendi hayatım yok 11 den gece 10 a kadar full ayakta kasiyerlik yapıyorum eve sadece uyumaya geliyorum sürekli ağlıyorum 4 gündür calismak istedim ve hiç hakları sorgulamadan ne olursa olsun diye düşünüp girdim bu işe bayramda izin yok haftasonu izin yok resmi tatillerde izin yok sadece haftada 1 gün izin var haftaici o da ailemle geçireceğim en ufak bi vaktim bile yok üniversite mezunuyum hem çalışır hem kendimi geliştiririm dedim ama bu işte ona asla fırsat yok babama söyledim bugün önce olmaz çalışacaksın falan dedi sonra ne yaparsan yap dedi evde durup ne yapacaksın yaz boyu diyo ama ben daha düzgün kurallı bi iş istiyorum çok yoruldum bu işte 4 günde 6 7 ay çalışan herkes çıkıyor buradan onlarda zaten evli insanlar ben okumuş birisi olarak yapamıyorum bu işi sizce ne yapmalıyım

Uzun ama okur musunuz Ben 1 ayda 2 işten çıktım 3. İşimden de memnun değilim çıkmak istiyorum babam izin vermiyor ne yapmalıyım?