İşte çalışmak istiyorum ama babam istemiyor, ne yapabilirim?

Ben güvenlik oldum samsunluyum koyden merkeze sirketlere basvuru yapmak hemde iş bulmak icin geldim babama da soyledim 5 10 gün kalırım dayımda o arada da iş bakarim dedim ama gel gor ki part time is yok neyse daimi işler buluyorum hep ssk askeri ucret garson komilik işi anlattim babama olmaz sen koye gelicen erkek olsan neyse dedi ben evde kendim is yapicam sende orada garsonluk yapicaksin hee dedi dedim baba cevre kurmam lazim bi anda guvenlik isi bulamiyorum hem sigortam olur hem param olur yeticekmi sana asgeri ucret falan dedi ee güvenlik isi de asgeri ucret guvenlik isi bulana kadar evde mi bekliyim aktif olayim evde pasif olacagima diye dusunuyorum benim annem ben cocukken öldü babama da bu zamana kadar ablamlar bakti ev islwrini yemek falan hepsini onlar ustelendi sonra hepsi gelin oldu ben kuran kursu yurdundan babamin yanina geldim 19 yasimda Şu an 22 yaşımdayım artık çalışmak istiyorum babam sabah evden 7 de cikiyo en gec 8 ormaa gidiyo cok uzaklara aksama kadar gelmiyo ben evde tek kalıyorum yalnizliktan bunaliyorum diyorum evin yakinlarinda dolas diyorum durmuyo gidiyo ormanda arı arıyo benim günülerim bosa gecmis oluyo kendime bi katkim olmamış oluyo hatta bunalmaktan intihar etmeyi bile kafamda kurguluyodum benim olan bi hayatı yasiyamiyorum zaten mantığıyla hatta yataktan çıkmiyodum gel burada yasayalim diyorum ben gelmiycem sen gelcen buraya dedi ben ne yapicam bilmiyorum burada çalışmak istiyorum istedigim seyleri almak birikim yapmak istiyorum bu konuda bilginize fikrinize ihtiyacim var lutfen
Güncellemeler
+1 yıl
merhaba arkadaslar babam demis ki kurbandan sonra gitsin ne yapsam sizce
İşte çalışmak istiyorum ama babam istemiyor, ne yapabilirim?