Selamın aleyküm hayırlı günler birsey sormak istiyorum öncelikle her işin bi zor tarafı vardır , ben kolay bi iş ariyorum atıyorum BİM de çalışmak okul servis rehberliği gibi ama babam çalıştırmak istemiyor kaç defa diyorum olmaz diye 2 sene önce okulum bitti hayal babam iş yerine çalıştıracak beni oyalıyor ne yapmam lazım yardım edin ve kolay iş bulmama yardım eder misiniz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Aleyküm selam. Aradığın işi bulana kadar babana yardım et bence. BİM de çalışmak iş ama rahat bir iş değil.
Onla iyice konuş nedenlerini anlat ve bunu yapmaya hazır olduğunu falan söyle hem evin işlerine ek olarak daha iyi olacağını söyle
Yok bahaneler attı bugün konuştum istemediğini söyledi bende yarin babam çalıştırmıyorsa evden gitmek isteyeceğimi söyliycem
Ben bile düzgün bir iş bulamadım daha covidim evde dinleniyorum şu an
şu an evde dura dura çok sıkıldım nerden baksan 1 2 yıl sonra evleneceğim bizim maddi imkanımız var Allah’a şükür ama yine de yavaş yavaş eşya almak için ve gezme tozma için çalışmak istiyorum yoksa para vermiyor babam çalışmami da istemiyor
Düzgün iş varsa babana insan gibi açıkla işe gir boş oturmak insanı bitiriyor
Ayn ya , şu an iş ariyorum
Açıklıyorum hep senin işin olmaz sen yapamazsın diyor hep hayal istediğimi söylüyorum bakarız diyor ama iş giydirmiyor
Facebooktan iş ilanlarına bakabilirsin orada oluyor veya işin olsun
Tm bakayım teşekkür ederim
Kanka bimde çalışacağına git kafana sık yani şey demek istedim git oku adam gibi bir meslek edin
Ozaman bana asgari ücret ver de
yaşın kücük daha normal calısmanı ıstememesi
Çalışın