Babamla anlaşamıyorum burada Babam hakkında konuşuyoruz para vermiyor beni hep dışlıyor hiç bir zaman sarılmadı bile dışarı çıkacak arkadasim yok çalışmak istiyorum para vermiyor ama izin vermiyor bana bu konuda kim haklı lütfen?
Babam hem para vermiyor, hem de çalışmamı istemiyor. Bıktım, ne yapacağım?
Kaç yaşındasın? Sosyal hizmetlere başvur eğer tepen atar ve babamdan kurtulayım derken babanın dayağını mumla aratırlar. Hem dayak yersin hem çalıştırıp paranı elinden alırlar hemde daha aklına bile gelmeyecek pisliklere bulaşırsın 👍 Allah sabır versin ve iyi insanlarla karşılaştırsın.
Baban tabiki hatali ama iyi düsün bisey yapmadan o kadar cok genc kiz varki yagmurdan kacarken doluya tutulan kimseye hissettirme bu sorunlarini içindeki boslugu birisi doldurdu zannnederken tekrar hata yapma
yani ne bilim insan bi kızım nebiçim konuşuyon falan herşey düzelir falan bi bileyler der yani
sevgilisinden ayrılmış tribi atan sevgili gibi kosa kısa manasız sözler garip . kardeş Allah yardımcın olsun . hayır ölsen arkandan şey dicek heralde yazık oldu iyi kızdı
Ya Babam dedi ki bugün kadınla görüş dedi sonra gidersin çalışmaya dedi bende bugün gittim kadınla görüştüm yarin yani sabah başlayacaktım çalışmaya şimdi de diyormuş o paraya insan mı çalışır gidemez diyor kadına söyledim yarin geliyorum diye napacagimi bilmiyorum