merhaba arkadaşlar ben iri kıyım geniş omuzlu güçlü biriyim lakin kavga etmekten hep korkarım korkmak derken karşımdakini incitmekten değil ailesinin üzüleceğini düşünürüm ve vuramam bu histen nasıl kurtulabilirim mesela kavga ediyorum yumruk attığı zaman bende vuruyorum ama 2.yi vuramıyorum elim öyle havada kalıyor çocukta gözümün içine böyle acındırıcı gibi bakıyor bende çok yufka yürekliyim bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Cevabın nedir?
Kavga çıkarmayın.Bak bende bazen bana okulda bazıları çarpıyor arkadaşlarım bana karışıyor.Bazen ben şimdi 16 yaşındayım 10 yaşındaki biri bana çarpsa ben özür dilerim.Efendi olmak en iyisi.Ama senin yaşlarında olursa eğer sınırı aşarsa ağzını burnunu dağıt eğer haklıysan hiç kimse bişey yapamaz emin ol
10 Yorumla
+1 yılBence oldukça insani bir durum ve seni tebrik ediyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Onların bunu demesi aslında onların zayıflıkları bence. Ben kardeşim olayı nasıl görüyorum biliyormusun. Sokakda kedi köpek gibi dövüşmeyen erkek ileride evinde karısınada kötü söz söylemez çocuğunada el kaldırmaz ailesine laf söyletmez. Dikkat ediyorum da ailesine en çok laf söyletenler genelde sokaklarda bu kavga dövüş bitirim bıçkın model takılanlar. Sanki onlara göre onlara küfür edilmesi çok normal. Bence merhamet kavga edebilmekden daha değerlidir.
+1 yılBende öyleyim gibi.. Bende iri yapılıyım (fiziğim zaten beğenilir) çok güçlü olduğumu söylüyorlar ama bende bazen kavgalara katılamıyorum. Sanki karşımdakine vurursam ikimizde zararlı çıkıcaz ayrıca o çok fazla..tabi sinirlenince gözüm dönüyor o ayrı konu..
02 Yorumla- +1 yıl
Yok öfke kontrolüm yok benim...eğer bana herhangi bir şiddette bulunduysa acımıyorum. Eğer haklı sebeplerin varsa ve tam vurma eşiğindeysen hırslandır kendini bence. Tabii çokta zarar verme. Açık ve net söyledim..
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4b cevap paylaştı. Bende öyleyim; kimseyle tekme tokat kavga edemem zira yüzüne gözüne vururum, dişi kırılır v.s. diye o an aklımdan bu düşünceleri atamıyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
+1 yılniye kavga etmek istiyorsun ki ben çok gavga ettim ve iyi bişi değil gerçekten uzak durmak en iyisi
01 Yorumla
+1 yılbu durum ne güzel zaten gerçek güç bu işte.yufka yürekli insanlar çok az bulunuyor.
02 Yorumla- +1 yıl
evet bazı durumlardaki sözcüğünde kesinlikle haklısın bazen insanları dövmen acımaman gerekir.yoksa bu daha kötü sonuçlara yol açar.ama biz saf yürekliler dövmediğimiz gibi bide eziyetini çekiyoruz.allah yardım etsin hepimize.iyi geceler
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 398 cevap paylaştı. Yürü be rocky bide bana gel dişlerini vereyim eline :)
04 Yorumla
+1 yılha ha :D tatar ramazannn :D :D :D koçum benim :D
04 Yorumla- +1 yıl
dalga geçmedim valla :D seviyorum o adamın bu halini adam onun ağzına sıçıyo sırf belki onunda seveni vardır diye öldürmüyor :D
- +1 yıl
aynen :D
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,4b cevap paylaştı. olgunluğunu koru
06 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem