AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
son derece doğal ve normal, konuşulmaması bence anormal olur
Bunlar zamanla konisulabilevek normal seyler ama herseyin bir zamani var
Bir kız kendini emanet edeceği birine öncelikli davranmalı elbette durumu iyi olan biriyle birlikte olmalı. Ama bazılar para der susar işte öyleleri kendi tiplerini hayatlarına baksınlar sonra durumu iyi olan bir erkek istesinler.
kadınlar para için evlenir bu soru en güzel kanıtı. Biriside dinine olan bağlılığını namazını felan sormaz. Sonrada bu kafalardan sağlam nesil bekle
yoo benim için dini bütünlük ön planda.
@Heycuud ne mutlu sana inşallah karşıma senin gibi düşünen biri çıkar.
ben evimde bekliyorum beklediğim gibisini. adam gibi adam olsun yeter ki
@Heycuud en güzelini yapıyorsun inş hakkında hayırlı olan biri karşına çıar
sanmıyorum görücülük arabuluculuk ölmüş gitmiş. hayırlısı diyelim ☺
@Heycuud Allahtan ümit kesilmez belki bir gün karşna kendisi çıkar. Nasip :)
belki hastanede biri beğenir kimbilir😏
@Heycuud o niye hastanede niye beğensinler ki
hemşire olarak çalışacağım.
@Heycuud o zaman kesin bulursun merak etme , bu arada nerelisinki
ama benim istediğim gibi yoktur. sorsan herkes müslüman ama münafık aslında çoğu insan. parasında değilim çalışkan olsun güvenilir olsun geçmişi temiz olsun. ama bilmem var mıdır? onun için ben ümidimi kestim. çanakkaleliyim bu arada
@Heycuud desene sende benim gibi ümidini açıp denize yelken salmışsın. Gerçekten de zor ben de baya uğraştım adam akıllı bulayım arkamı döndüğümde rahatlıkla bırakabileceim biri olsun ama maalesef ümidimi kestim senin gibi. baya uzakmışsın
yapacak bişey yok. Alkah büyük. biz doğru olalım yine de
@Heycuud amenna. Haklısın doğru olalım gerisi nasip ne diyelim
👍👍👍
cevabı bu sanırım:)
elbette önemlidir ama herşey de para mal mülk değildir sevginin olduğu yerde herşey oluyor emin olun bundan
Adettendir alınacak halim yok. Şu da var o raddeye gelmeden herkes kimin neyi ne kadar var bilir zaten :)
Direkt sormak olmaz. Dolaylı yoldan öğrenmek daha iyi olur. Aksi halde karşı taraf sizin para düşkünü olduğunuzu düşünebilir
degisen var mı orjinal kasami sorularinada acik olun o zaman kadinlar
ben sormamıştım çok şaşırmış ve bunları kendisi söylemişti
Evlilik görüşmesiyse sorulabilir yoksa ilk buluşma da soranın niyeti sen değil parandır :)
Evlilik görüşmesi ise görücü usuludur. Formaliteden buluştular iste sorulan sorular maddiyat is ev konularidir. Mantik evliligi yani diyoruz buna
Bana bu tür sorular soran olmadı. Çünkü beni kimse kabul etmiyor.
ay bunalirim ayol hiç ugraşamam sadece sevdiğim adamın gözlerine bakarak onu izliyorum yeter
Tepkisini ogrenmek icin hep olabilcek en kotu cevabi verirdim. Para icin gelecekse gelmesin
ben sadece mesleğini sorarım geri yanı beni ilgilendirmez
ben sorulmasini istemem o bana kalbini emanet etsin ben ömrümü
açıkçası bence ne doğru ne yanlış fakat maddi durumunu sormak bence çokta yanlış değil çünkü hayatını onunla paylaşacaksın iyi bir karar vermen gerekecek tabi ki bunların hepsi parayla olcak şeyler değil fakat bunu sormak ta pek ayıp değil bence
Evlenicem sonuçta hiç bilmezden evet mi diyim bu nasıl ❓
Ben soramam utanırım :/ aracı olan kimse o söyler zaten
Hakkınızda hayırlısı
@HangimizSevmedikkii inşallah
Kız bu sorunun cevabını o buluşmaya gitmeden önce biliyordur
Direkt devir prosedürlerini konuşacak gibi hissederim
olabilir sorulabilir evlilik sonuçta ne kadar yeterlisin buna bakarlar.
Evlilik aşamasına gelmiş bir ilişkide, bunların sorulması normal bence.
gayet normal bu durumda yersiz nezaketlilik olur hayat birleştirilecek herşey konuşulmalı
Ben kızım bana böyle bir soru geleceğini zannetmiyorum ama gelirse kırılırdım. Çünkü fakirim 😂
Yanlış anlayacağım şekilde sorulursa görüşmeye devam etmem
Bence bunları direkt sorması yanlış beni severek mi yoksa para içinmi evleneceği belli değil
Her baba kızının iyi şartlarda yaşamasını istediğinden bu soruları sorması normaldir.
valla mesleğimi elime almadan evlenmem koca parası yemek istemem tabiki senin benim param olmaz ama ona fazla yük bindirmem
Sorulur maddi durum hikayedir diyenler yalan söylüyor ne yakışıklı fakirler var niye onları sevmiyorlar
normal zaten evlilik değil çıkar ilişkisi hepsi.. bana soran olursa merak etme sigortanı yapcam derim..
Evlilik görüşmesi felan birşey yaşamadım bilmiyorum ama evlenmek istiyorsamda artık istrğim kalmazdı evlenmezdim
mantıklı sormaları lazım. yalancı cok bu donemde malum kımse evladını kotu kosullar altında yasatmak istemez.
herkes kendisine iyi bir yaşam sunulmasını ister haliyle çok açık bir şekilde olmasada dil altından sorulabilinir
Yok yok yok, koca parası yemeyi düşünüyorum uygun mudur, öyle soruya böyle cevap he işin aslı 3000 maaşım var da
sorduğu an günde kaç kere vericen derim
amacı paraysa..
Zamanla öğrenilir zaten ilk bulusmalarda direkt bunların konuşulması hoş olmuyor bence
Sorar meraklilar benle degil paramla evlencek herhalde babayi alir😂😂😂
Evlilik görüşmesi mi :D Ne bu mülakata mı katılıyorum ben 😂 öyle saçma etkinliklerle işim olmaz.
Hepsi entrika bulucan bitane görücü usulü kalbi Allah i anan birini evlenicen gidicen😃
Maddi ne kadar maas alıyosun diye sorulmaması lazım 😌
Malvarlığımı sorana malafatı çıkarıp gösteresim geliyo 😂😂
Benim gelirim Tr. Ortalamasının üstü ama İlk cümleler buysa sıkıntı çıkabilir.
İlk görüşmede olmasa da konuşulması gereken konular
amaç belli para varsa evlencem diyor o ne be zamanı gelince zaten ogreneceksin boş boğazlık gibi bisey
😂 vazgeçme sebebi benim için parama mı geliyorsun derim
İlk buluşmaya bikini ile gelsin herşeyi sorabilir...
Bu sorularla karşılaşırsam ikinci bir buluşma olmaz. :):
Para ile sadet oldugu ixin bu konular onemli :) ozellikle Turkiye'de yasayan insanlar icin. Ama buralarda pek gerekmiyor
Nerdesin?
Ha kuzey kibris
@Esusu Kibris ve Ingiltere
kızın sormasi normalde erkeğe yakışmaz sormak bence sadece tahsilini sorabilir..
Para için benimle birlikte olan kişiyi asla istemem parayla yapacak olsam zaten evlenmem pavyona giderim
Çok saçma direk cüzdanında para var mı diye sırsun ya ayıp bence :D
Benimle evlenmek isteyen bir erkek bana bikere babamin arsasi var mı diye sormustu... igrencccc
maaş önemli ya çoluk çocuk olunca yazık onlara devir değişti
ben garip buluyorum bazi konularda hak veriyorum ama bazende yanlis buluyorum
Maddi konuları konuşmayı ve konuşanları hoş karşılamam.
mantıklı sonuçta paran varsa evleneceksin bir bayanin bunları soorması gayet doğal
Para maddiyat konularını hiç sevmiyorum 😒
Hoş karşılamam
*Gecen bol olsun.*