Şu gencecik yaşımda daha evlenmiyor musun diyen insanlar var ya 🤧

Şu gencecik yaşımda daha evlenmiyor musun diyen insanlar var ya 🤧

Onlar alışmış 17 yi görünce koca bulmaya o yüzden 18 den büyüklere evde kalmış gibi bakıyorlar. Yıl kaç oldu hala evliliği bu denli büyütenler var. Öyle bu devirde kimi bulacaksın çat diye..
34 yaşıma kadar direndim, zerre kadar kendimle mizacımla hiç uymayan uyuşmayan evlilik olayına 34 yaşımda çevremde her gittiğim yerde ilgili soru ve benzeri soru bombandırmanları bunaltıcı bezdirici tavırlar sonunda 34 yaşımda evlendim öyle yani hakikat bu müthiş toplumsal bir baskı ittirme yönlendirme oluyor
35 e kadar yolumuz var derim genelde
Erkekler de yaş ilerledikçe evlenme isteği azalıyor yalnız
Şahsen abim de azaldı ahaha
Olabilir
Cevap
14Cevap
Cevap vermiyorum..
"Teyzecim, amcacım ben eşcinsel bir kadınım eşcinsel evlilik yasal değil ki nasıl evleneyim" diyesim var ama anlayacaklarını sanmıyorum. 😶
Hiç sanmıyorum bende
Sanki kendileri evlenince çok matah bir şey yapmış gibi darlamaları yok mu olur olmadık yerde
Gayim ben diyorum mükemmel bir sessizlik ve sonrasında gelen huzur 😅
Ciddi manada bunalıyorum ama evlenince şu an ki özgürlüğümü bulamamaktan korkuyorumm
Benim evlenmeyle ilgili ne umudum var ne hayalim be
Yaşın doğruysa daha çok erken ne saçmalıyorlar? Ben 26 yaşında olmama rağmen kimse böyle şeyler sormuyor. Herkes evlenmeyi büyük marifet sanıyor heralde. Önemli olan en doğru kişiyi bulmak.
Bu maymun gibi başımı bi yere yaslayıp "başıma ağrı girdi" diyorum
Ne evliliği okuyorum ben derim fşekdkd bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı ender insanlardan birisin💅
Artık bıktılar bende
Hayırlısı diyip geçiyorum 😅
Evlenmeyin kamu spotu diyorum
Henüz birini bulamadım
kimse bana bu soruyu sormuyor
Ne? Evlilik mi? Yok öyle bişey.
çok düşmanın var demk ki dkdkdl
Kendi işine bak diyorum
Duymamazlıktan geliyorum
Bıktım evlen demelerinden
Nasip diyorum sallıyorum sen de öyle yap 🤣
Olur abicim