• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Evlilikten Beklentin Ne Sorusuna Nasıl Cevap Verirsiniz?

phoenix87
phoenix87 Takip Et
Xper 6 Yaş: 39
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
Merhabalar evlilikten beklentin ne sorusuna cevap ne verirsiniz. Sizin evlilikten beklentin ne?
Evlilik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 17b cevap paylaştı.

İkili ilişkilerde başkaları adına da düşünmemeli, beklentiye girmemeliyiz. Yalnız aşk değil aile, arkadaş, iş arkadaşları, akrabalar yani insanlarla kurulan her türlü ilişkilerimizde beklenti içinde olmamalıyız. Unutmayalım karşımızda etten kemikten değil düşünce ve duygularında oluşan bir insan var. Bu sebeple gerek hayal kurarken, gerek ileriyi düşünürken ikili ilişkilerde tek değil ortak kararlar almalıyız. Bunu baştan söylemek istedim çünkü insanlar evlilikten değil eşten beklentiye giriyorlar.

Evlilikten Beklentim Ne?

Evlilikten beklenti kısmı biraz daha kişisel olmalı. Hayatımızın her alanında kendimize bir amaç belirlemeliyiz. Motto gibi düşünün yani. Kimileri için bu kazanmak, kimileri için güç saygınlık, kimileri içinde mutluluktur. Aslında şu kısacık ve tekrarı olmayan ömrümüzde tek gayemiz mutluluk olmalıdır. Yalnız evlilikte değil hayatımızın her alanında tek amacımız mutlu olmak olmalı. Evliliği ayrı bir kefeye koymamalıyız. Evlilik hayatımızda ayrı bir yer değil hayatımızın bir parçasıdır. Bu sebeple evlilikteki tek beklentimizde mutlu olmak olmalıdır. Ben evlilikten beklentin ne sorusuna cevap olarak "mutluluk" diyebilirim.

Nasıl Bir Evlilik Beni Mutlu Eder?

Peki amacımız mutluluk ama nasıl bir evlilik bizi mutlu eder. Benim bir ilişkideki birincil önceliğim "karşılıklı ve gerçek sevgi". Hayattaki mottomuz mutluluk ise ilişkideki mottomuz da bu olmalı bana göre. Sevginin içinde olumlu insanı mutlu huzurlu edecek her şey vardır. Sadakat, saygı, ince düşünce, çaba bunlar sevgiden ayrı düşünülemez. Bunların hepsi gerçek sevginin içinde bulunur. Sevgi ve bunları ayrı düşünenler için söyledim hatırlattım bunu. İşte benim için karşılıklı ve gerçek sevgiyle yapılan bir evlilikte mutlulukta olur. Sevdiğim bir söz vardı. Sabahları ağız kokusuna katlanacağınız kişiyle evlenin, diye. Yani insan sevdiğinin bu gibi olumsuz yönlerine isyan dahi etmeden katlanabilir. Sizde olumsuz yönlerine öf bile demeyecek kadar çok sevip sevileceğimiz kişilerle evlenirseniz mutlu olursunuz.

Evliliğin Olumlu/Olumsuz Yanları Nelerdir?

Sevgi olan yerde kötülük olmaz dedim doğru ama olumsuzluklar hayatımızın her alanında olduğu gibi evlilikte de yaşanıyor elbette. Her ne kadar eşimizi sevsek onun tarafından sevilsek de unutmamalıyız ki iki ayrı insan yani iki ayrı düşüneceğiz. Bu sebeple bazen düşüncelerin çakıştığı yerde olumsuzluklarda yaşanılabilir. Ayrıca evlilik ortak bir payda olsa da bu evliliği iki ayrı insan oluşturuyor. Ve bu iki ayrı insanın başka başka hayatları da var. Ailevi, sosyal, iş, arkadaş gibi. Elbette bunlardan kişisel olarak etkilenip ilişkimize yansıtacağımız zamanlar olacak. Mühim olan bu gibi zamanlarda sükuneti korumak. Birazda alınganlığı kenara bırakıp anlayışlı olmak. Robot değil insanız ve elbette her günümüz aynı ve güzel olmayacak. Eşimizin olumsuz davranışlarında tabii anlatmadığı sürece anlayış göstermeliyiz. Evliliğin olumlu yanı ise birliktir. İsteyerek severek yapılan evlilikte insanların mutsuz olması neredeyse imkansızdır. Klasik bir söz var "mutluluk paylaştıkça çoğalır, üzüntü azalır" diye. Evlilikte de bir hayatı paylaşıyorsun ve bu paylaşımda olumlu zamanları sevdiğinde yaşadıkça mutlu olursun, olumsuz zamanları da yine paylaştıkça o birlikten beraberlikten güç alarak atlatırsın.

Sağlıklı Bir İlişkide Evlilikten Beklenti Ne Olmalı?

Sağlıklı bir ilişki yaşamak istiyorsak önce sağlıklı zihinlere, düşüncelere sahip olmalıyız. İlişki nedir bilmeli, ilişki sorumluluğunu almaya hazır olmalıyız, kendimizi iyi tanımalı ve kafamızda kendimize uygun olabilecek kişi/kişilerin profili belirlemeliyiz, ilişkiden beklentilerimizi düşünüp ona göre hareket etmeliyiz. Ani ve acele verilen kararlar bizi çıkmaza sürükleyebilir. Öyle ki bazen aşık olsak bunu bile anlayamayabiliriz. Önce zihnimizi temizlemeli ve bazı soruların cevabını vermeliyiz. Benim ilişkim için soracak olursanız aslında başlarda da söylemiştim. Benim için ilişkimdeki mottom karşılıklı ve gerçek sevgi. Sevginin içinde kötülük olmadığı için sağlıksız kılacak bir durumda yoktur. Sağlıklı bir evlilikte ise henüz evliliğe hatta ilişkiye başlamadan önce karşımızdaki kişiyle konuşmalıyız. Evlilik aynı hayatı, evi, yatağı paylaşacağın kişi demektir. Ortak bir amaç için bir araya geliyorsak bu durumda bencilliği bir kenara koyarak dinlemeliyiz. Karşı tarafın evlilikten beklenti ve isteklerine de kulak vermeliyiz. İkili ilişkilerde tek değil ortak karar almalıyız.
    Öznel bir konu olduğu için hem kendi evliliğimden beklentimi hemde genel olarak bir evlilikten beklenti ne olmalıdır yazmaya çalıştım. Elbette diğer kişilere uymayan yönleri olacaktır ama dediğim gibi benim düşüncelerim bunlar. Umarım evlilikten beklentin ne sorunuza biraz olsun açıklayıcı cevap vermişimdir.

4
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• maviaskk
    maviaskk Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 56%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Düşündüm ben şöyle bi, sanırım karşılıklı sevgi saygı benim beklentim.. Eşimi sadece eş olarak değil bir anne sevgisiyle sevmek, aynı zamanda dost olmak, birinin yanında olma isteği.. Huzuru arıyorum hep. Öyle bulucam inşallah.

3
    0 Yorumla
  • Thalia27
    Thalia27 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.

güvenilir kişiyi bulmak zor..ama insan neden evlenir mutlu olmak huzur bulmak için tabi..şimdiki insanlar herşeyi çabuk tüketiyor daha aşk ne sevgi ne bilmeyenler var insanlar birbirine çıkar gözüyle bakıyor...

3
    0 Yorumla
  • ErmanToroğluaspor
    ErmanToroğluaspor Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Bak şimdi phoneix87. birincisi müzümsüzsün. ikinci 87 doğumluysan kiniyorum seni. algilama yeteneğin düşük. şimdi erkekler cinsellik için güzel kadın tercih etmez. reddedilecegi için kendince iyi dediği sempatik bulduğu orta güzellikteki kızlara yazar hangisi denk gelirse. dünya kadar bakımla güzel olan orta güzellikte kız var. aşiri güzele de kimse yazmaz. bak teorini çürüttüm. aşiri güzellerin sevgilileri ya zengindir ya da 3-5 hayranı olur bunların o şekilde menfaat ilişkileri vardir onlarda çok memnun değillerdir. hem güzel kızlar daha kararsız doyumsuz olur. Bunun sebebi ne peki? Neden güzellere gidiyorlar kızlar teklif etmediği için (direk teklif etmek istemiyosanda erkeklerle arkadas ol. rakiplerinle olma o kızlara maşa olacağına bağımsızlığını ilan et yalnız takıl veya kendinden az güzel kızlarla takil erkeklerle konuş)
    erkekte maddi yükümlülüğü taşidiği için paraya ulaşınca kendince yanına uyumlu olacağını düşündüğü kızlardan rastgele birine teklif eder. işte senin gibi fikirsizler kendilerini ağırdan satarsaniz diğer kızlara uyup ne olacak , anca öküzün trene baktığı gibi zengin yakışıklı koca ararsin sen deki ben dünyanın en güzel kadınıyım de her şeyinle her türlü kızla rekabet et. ama dilinde çalişsin yakışıklı zenginlerinde peşinde kos yanlarında ol. hatta dominant ol diğer kızlara göre arada diğer kızları döv. ilginin merkezi ol. koca arıyorum de. bazi kadın akillidir girişken olur. kendini geliştirir. çalışır okur para kazanır şikayet etmez kendine bir hayat kurar güzelleşir. çevre edinir. insanlara güzel yüzlü davranir. gerekirse estetik olur. bazilarida senin gibi armut piş ağzıma düş bekliyor. sadece güzellik üzerinden gidiyor kendini geliştirmiyor. sende git teklif et beğendiğin erkeklere kendini ağırdan satma. kismetini kapatan sek kendinsin. seksi kadın demek etine dolgun kadındır götü göğsü büyük (bedence yağ oranı yüksek bbwleri kastetmiyorum.) cinsellik düşünülse beden önemli olduğundan hemen her kadın menopoza girmediği sürece erkeğin radarına takılır. o zaman Brezilya gibi kızlar beden ölçulerine göre seçilir. emin ol kız nazi çekmek istemeyen çok erkek var.

1
    0 Yorumla
  • HayatAynaSnYansıması
    HayatAynaSnYansıması Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

evlilik mi ? uzaktan baktıkça güzelleşti , yakınlaştıkça çirkinleşti , ben de uzaktan bakıyorum .

bu yüzden evliliğe dair bişe düşünmüyorum , olsa idi ne olurdu dersen , en çok boynuzlama

masını beklerdim .

3
    2 Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

:):) hmm ıyı yorum olmuş teşekkürler..

Yorumla
    • HayatAynaSnYansıması
      HayatAynaSnYansıması
      +1 yıl

Ricam dasın :)

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

29

Cevap

51

Cevap

• enessimsk
    enessimsk Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Genelleme çok yanlış bütün erkekler cinsellik için evleniyor demişsin erkekler o kadar aşağı değillerdir birkere çok saçma cinselliğine düşkün adam evlenmez bir kere bunu şöyle bir cebinize koyun , denizde çok balık var niye tek bir tane ile cinslelik yaşayayım der. Sığ zihniyetten çıkın artık çıkın mantığınızı kullanın. Ya tamam siz çok mükemmelisiniz doğa üzerinde yaşayan en mükemmel canlısınız tatmin olsun egon hasta seni. Bir de saygı değer arkadaşlarım diye başlamış cümleye. Bütün hayatını geçireceği kadınla sağdece cinsellik için evlenecek öyle mi ?

3
    5 Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

o yüzden mı ıs adamları olsun.. zengın fakır farketmez.. o yüzden mı güzel kızların pesındesınız? bırakın bu ıslerı..? Cırkın kızla evlenıcem aradığım karaktermı dersınız yok aradığım ıste guzellık asık oldumu? benım sorum bu ..? cevaplayabılırsen cevapla.

Yorumla
    • enessimsk
      enessimsk
      +1 yıl

O zaman adam akıllı sor , erkeği tamamiyle zevk düşkünü gibi gösterme. Benim evlenme şeklim tamamiyle dinimize uygun bir şekilde olacağı için sana pek birşey söyleyemeyeceğim bu durumda. Herkes göze güzel gelen insanı ister bu insanın içinde vardır , erkek kadın farketmez bu hep böyledir çok nadir insanlar dış görünüşe nötrdür. Ben demiyorum ki orası şöyle burası böyle olsun.Benim asıl sinirlendiğim üslubun ve yanlış telafuzun.

Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

üslubumda alaycılıktan zıyade samımıyet sezmen lazımdı.. Ben ınsanlar gıbı ıkıyuzlu yalan konuşacağıma çevremde gordugumu soyledım.. Erkekler sırf begensın dıye bısey yazmam arkadsım.. Bu benım doğrum deıl dersın.. Onada saygı gosterırım ama bu yanlış bız erkekler böyle deılız demek kendı hemcınslerını yüceltmek olurkı bu da yalnıs olur. Guzel kız aramak demek aynı sekılde asık olmak cınsellıge gıden on adımdır buna unutmamak lazım..

Yorumla
    • enessimsk
      enessimsk
      +1 yıl

Şu yazdıklarını bir okur musun lütfen gerçekten çok saçma şeyler yazıyorsun. Kim niye birileri beğensin diye bir yazı yazmak için uğraşır yazarmıyız biz. Cihadlar amerikayı bombaladılar diye bütün Müslümanlar terörist şuan halen de öyle. Peki sana sorarım sen terörist misin ? Cevabın hayır ise o zaman ne demek istediğimi anlamışsındır. Ben kendi cinsimi yüceltmiyorum herkesi aynı kefeye koyma sığmaz. O feminist duyguların ve eşcinsel olma yolunda giden düşüncelerinle seni baş başa bırakıyorum.

Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

ağzını topla.. saygılı ol bıraz.. aklını basına al.. ne o oyle salak salak seyler yazmışsın eşcınsel falan.. Resmen hakarete baslassınız.. Yazık.. Iftıra atanın yuzu gülmez.. hakkınızda hayırlısı olsun.. ne ayıp ya.. Sızde dındar dıye gecınırsınız.. Cok yalnıs yoldasınız. Iftıranın bını bın para.. Benı tanımadığınız halde eşcinselliği olursunuz demeye getırmıssınız.. Ne kadar da alaycı bır tavır. Allah affetsın sızı..

Yorumla
  • senior_34
    senior_34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48 , eic 55%
    +1 yıl

Eski flörtüm geldi aklima birden. Tabi bütün kadınlar böyle degildir ama zamaninda gidip issiz gucsuz bir serserinin 4 yil boyunca kapatmasi olmus ama hayalinde Nisantasin'dan gelinlik , Italya'da balayi vs vs. Dilinden hic dusurmedigi bizden kiz almak kolay degil lafina amma gulerdim. Yani bazilari sadece kurtarici ariyor kiminle evlendiklerinin hicbir önemi yok.

2
    0 Yorumla
  • avira07
    avira07 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

ilgi, şefkat, evim temiz olsun yemeğim yapılsın çamaşırım yıkansın elbiselerim jilet gibi olsun isterim tabi. bu istekler için dünyanın en değerli kadını annem zaten gönüllü hizmet ediyor.

asıl beklenti huzurlu bir sevgi ve özellikle amcalık duygusu ile tanıştıktan sonra evlat sahibi olmak

2
    0 Yorumla
  • 10la34arası
    10la34arası Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Hayır erkekler hakkında yanlış düşünüyorsun şahsen ben evlilikten aşk , sadakat , saygı ve eve geldiğimde hoş geldin hayatım sözcüğünü duymak istiyorum işte bu beni huzurda tutar ... inş.. evlenebilirsem böyle bir evliliğim olur

5
    2 Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

ıstısnalar olabılır..ben genelleme yaptım:):)

Yorumla
    • 10la34arası
      10la34arası
      +1 yıl

Genelleme yapma canım o zaman kızlarıda genelle canım hepsi cocuk için evlenmiyor para ve iş kızlar için en öncelik ;) onu napcaz

Yorumla
  • whatsupman
    whatsupman Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Sevdiğim kişinin her an yanımda olması beraber bir hayatı paylaşmak için evlenirim ama klasik bir cümle söylicem ''evlilik ciddi bir müessesedir'' o yüzden kendini evliliğe hazır hissetmeden evlilik yapmak iyi olmaz evlilik gibi bir sorumluluğa hazır olduğu zaman kişi evlenmeli hazır olmaktan kasıt kafa olarak yaşam olarak kendini hazır hissetmek.

1
    0 Yorumla
  • rancodas
    rancodas Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı.

Hayatı paylaşmak. dertleşmek hayatın yükünü birlikte paylaşıp hafifletebilmek. kısacası huzur sadece huzur. her koşulda her zaman güvenebileceğim birbirimize ne olursa olsun destek olabileceğimiz birisini hayatıma almak sahiplenebilmek.

4
    0 Yorumla
  • marilynnmonroe
    marilynnmonroe Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

link böyle bir kocam ve bebeğim olsun resimdekine göre bende onların sağ taraflarında, yanlarında oturayım fifa oynayalım :(

2
    0 Yorumla
  • zefura
    zefura Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38 , eic 33%
    +1 yıl

bütün sevgimi ilgimi sunup birini çok mutlu etmek için evlenmek isterdim.herşeyi onun için yapayım ona yemek yapayım gözünde gülümsemeyi hergün göreyim yani böyle umutlarım var evlilikle ilgili

1
    0 Yorumla
  • ozguurkibris
    ozguurkibris Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 40%
    +1 yıl

Bana göre Evlilik sadece bir beklenti ya da düşünce üzerine olmaz. Evlilik herşeyi ile bir bütündür. Temeli sevgi, sayğı, anlayış ve hoş görü üzerine olmalı.

1
    0 Yorumla
  • FreezeN
    FreezeN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Huzur.

İnsanlar aslında bu saydıklarından ve fazlasından kendisinde ne eksikse onun için evlenmek ister. Bazen bir kaçı birlikte söylenebilir. Benim için huzur, bir başkası için başka etken.

İşin özü bu ama cevaplar farklı gelebilir.

0
    0 Yorumla
  • İlhann06
    İlhann06 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

Yeni bir yaşam, yeni bir hayat. Sadakat, sevgi ve mutluluğun en yakınındaki kişi ile paylaşmayı ve yaşamayı deneyeceğin yeni bir dönem derim.

1
    0 Yorumla
  • Mayakovski
    Mayakovski Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 546 cevap paylaştı.

Sadakat ve zorluklara göğüs gerebilmesini, daha doğrusu ben güçlü bir kadın istiyorum. Öyle çıtkırıldımlardan hoşlanmam, güçlü olacak kadın dediğin hem manen hem de bedenen...

0
    1 Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

hmm: mahsallah sana..

Yorumla
  • lilineşelili
    lilineşelili Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    +1 yıl

ben tek başıma her şeye yetiyorum, güvenlik de dahil.ama paylaşmanın hazzı başka.paylaşmak, insanın içindeki mutluluğu bin,ikbin...milyonlara çıkarıyor.annelik de önemli,sevdiğin ve güvendiğin bir adamla.

0
    0 Yorumla
  • samson
    samson Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    +1 yıl

1-aşk

2-huzur

-bu ikisi tam olursa altaki güzel olur, olmasa da olur fekat hoş olmaz

3-cinsellik

-buda olunca alttaki olur

4-çoluk çocuk

Tabi bu sadece teori ve pratikte asla teorinin mükemmeliğine ulaşamazsın.

0
    0 Yorumla
  • askmewhatever
    askmewhatever Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı.

temiz çamaşır , kağıt gibi ütülenmiş gömlekler ve ev sıcak yemeği !

2
    4 Yorumla
    • rucker
      rucker
      +1 yıl

çok dürüstce bir yorum tebrikler

Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

off of.. kadınlar da olmasa valla sokakta yatıcaksınız.. Bır erkek utu olsun yemek yapmak olsun herseyı yapmalı.. Bırde gucluyuz bız derler.. Halbukı yemek yapmak ev ıslerınden gram anlamazlar.

Yorumla
    • Keanu
      Keanu
      +1 yıl

+1

Alttaki; ev işlerini de biz yapacaksak siz ne yapacaksınız peki? Konken partisine mi gideceksiniz?

Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

kardeş sızde.. ısınızı bakın evle yardımcı.. olun ama ev kadınlarına deıl tabıkı lafım calısıpta somurulen kadınlar ıcın konuştum.. Hem para kazanan hem ev ısı hem çocuk.. ınsaf.

Yorumla
  • hibakusa
    hibakusa Takip Et
    Xper 7 Yaş: 48 , eic 38%
    +1 yıl

evlilik kadar gereksiz saçma bir kurum olamaz

bu arada evliyim mutsuzuzum çocukluyum sevgilim var onunla mutluyum eeee nasıl bir hayat bu :))

0
    1 Yorumla
    • candyterry
      candyterry
      +1 yıl

Allah belani umarim verir

Yorumla
  • BenX95
    BenX95 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 34%
    +1 yıl

Sevgiyi ve saygıyı bir ömür sevdiğimle birlikte geçirmek için evlenirim herhalde. Ama zor işler bunlar :)

0
    0 Yorumla
  • theblack
    theblack Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

"Kadınların beklentisi güvenlik sevgi annelik duygusunu yasamak "

"Erkeklerın beklentısı ıse saygı rahat yaşam cınsellk gıbı.."

Birinde cinsellik var, diğerinde yok, tek taraflı olmamış mı soru?

0
    4 Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

ıkı taraflıda olabılır.. ben genelde bahsettım.. erkekler annelık duygusu beslıcek hallerı yok.. cınsellık ıse daha cok erkeklerın baskın olduğu daha düşkün olduğu bır yatırım.. Ben zengın paralı ama cırkın adamla evlenen gordum ama fakır ama yakıslı adamla evlenen gormedım.

Yorumla
    • theblack
      theblack
      +1 yıl

"cınsellık ıse daha cok erkeklerın baskın olduğu daha düşkün olduğu bır yatırım.." tek taraflı yorunların maalesef güzellik. Soruyu anladım ama karışık ifadeler var içinde.

Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

anlamayacak bısey yok.. çevrene bakman yeterlı.. evlı cıtflere bakman yeterlı..

Yorumla
    • theblack
      theblack
      +1 yıl

neyse.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ayy geçenlerde düşündümde çok zor kadın olmak yaa.hamile kal,doğur :((( ,hergün yemek yap,temizlik yap,misafir ağırla,erkekler işe git para getir ohh ne rahat.

0
    1 Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

oh:):) bırde esas sorun.. kardeş calısan kadınlarda bız gıbı ne olucak halımız anlamadım.. hem para kazan hem temızlık. hem çocuk.. cok yardımcı bırısı olmalıkı..

Yorumla
  • lseestupidppl
    lseestupidppl Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

profilden resim ne ayak ya :D kaç saattir gözüme takılıp duruyo... 3. numaralı bakışın mı ?

1
    4 Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

neden? ne alaka kardeş..?

Yorumla
    • lseestupidppl
      lseestupidppl
      +1 yıl

mesaj vermek bişeyi vurgulamak istemişsin sorayım dedim kardeş !

Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

yok aklımın ucundan gecmedı kardeş.

Yorumla
    • lseestupidppl
      lseestupidppl
      +1 yıl

tamam abla

Yorumla
  • Kensai
    Kensai Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl

Huzur bekleriz erkekler olarak. seks falan değil yani :D

0
    4 Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

sadece huzur mu? yanı yapmayın o yüzden mı güzel kızların pesındesınız.. kımse de mahs cırkın kızla evlen desen hayır der.. sonrada cınsellıkmı o ne derler.. kendınızle yuzlesmelısınız..

Yorumla
    • Kensai
      Kensai
      +1 yıl

Evlilik sevişmenin yasal yoludur türkiyede.. Ama erkekler için değli bu :) Dikkatini çekerim. Erkekler zaten cinsellik konusunda gayet özgürler.. yani genelev denen bişey var türkiyede hemen her şehirde vardır bir tane.. Ama kadınlar için öyle bişey yok. Erkek sevmezse evlenmez. Ama kadın evlenir ^^ Ben erkek olarak evlenirsem EVİMDE HUZUR ararım ^^ Seks değil. O da yaşanır tabi ama.. :D

Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

evt dogrudr...

Yorumla
    • Kensai
      Kensai
      +1 yıl

Yani.. Sadece huzur arıyorum. Seks öyle mükemmel olmak zorunda değil. Yemek yer gibi seks yapacak değilim :D ama günün her anından evliliğimde huzur olsun isterim :)

Yorumla
  • meyyem
    meyyem Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

bahsettiğin beklentiler çok basmakalıp, ezbere dayalı şeyler.

evlilik sadece çocuk için, çocuğa aile hissini ve güvenini yaşatmak için gerekli.

0
    1 Yorumla
    • derinson
      derinson
      +1 yıl

bence senn beklentilerin fazlasıyla basmakalıp,ögretilmiş düşünce.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

evlilik düşünmüyorum...bu devirde evlenmek zor,evlenilecek kişi türkiye şartlarında bulmak çokçokçok zor...bu sevirde anne baba olmak dahada zor..kısacası uzun süreli bir ilişkim olsun yeterli evlilik falan dert

1
    3 Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

:):):) ama oda sıkıyor ya.. bellı bı saatten sonra..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ben tek eşlilikten yana oldugum için benden yana sıkıntı olmaz:)

Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

hmmm:) oda guzell:)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Cinsellik bir tek erkeklerin beklentisi mi kadınların evlilikte bile olsa olmaz mı böyle bir beklentisi

0
    1 Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

olur tabı.. genelden bahsettım.. kadınların derdı genelde cüzdan oluyorda.

Yorumla
  • RoMeOxX
    RoMeOxX Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

Bekledıklerım bana kalsın :)) Kaç kiçi beklentılerını karşıladı karşılayamadı dıye soraydın anketle eyıydı :D

Suriz yumurta hayt ıçınden ne çıkar bılınmıyor kı :D

0
    0 Yorumla
  • ahmet290
    ahmet290 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Baba olmak, aşık olmak, güvence, cınsellık, huzur,saygi,sevgi...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

evlilik bir beklenti değildir...evlilik sevdiğin insanla geri kalan ömrünüzü,yeri gelir ağlayarak yeri gelir gülerek yeri gelir ağlayarak birlikte geçirmektir...bu soruyu mantık evliliği yapanlara sormal lazım ne beklediklerini...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sadece erkeklerin mi cinsel beklentisi varmış ki?

Sevdiğim adamla mutlu bir hayat çocuk sahibi olmak..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

başta cinsellik, çocuk, ev işlerine yardımcı ...bu kadar.

0
    1 Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

cok yüzeysel bır yaklaşım olmuş.. huzur yok yanı.. sadece hızmet etsın amıyane tabırle nefes alsın yeter yanı..

Yorumla
  • Mtulu
    Mtulu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

hayatta sadık bır dost ısterım onuda evlılıkte ararım.

0
    0 Yorumla
  • Zafiyet
    Zafiyet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

Umduğunu değil bulduğunu idare etmek marifet yeğen.

0
    0 Yorumla
  • FeRcem
    FeRcem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

öncelikle eşler arası saygı ve sevgi ,güven, sadakat zaten gerisi gelir

çocuksuz da olmaz

0
    0 Yorumla
  • elif561
    elif561 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

güven. huzur, arkadaşlık, hoş sohpet, anlayış, en son cinsellik

0
    0 Yorumla
  • emilyen
    emilyen Takip Et
    Bilge Yaş: 44
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı.

aynı cevaplar

baba olmak, güvenilmek güvenmek saygı empati

0
    0 Yorumla
  • MachineHead
    MachineHead Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Evlilik çocuk yapmanın yasal olduğu gerçeği dışında sevgili olmadan öteye gitmediği için 3-5 çocuk bekliyorum yani

0
    0 Yorumla
  • Nadıyekrhn
    Nadıyekrhn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Karşılıklı saygı anlayış hoş görü

1
    0 Yorumla
  • JackHarkness
    JackHarkness Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Kesinlikle cinsellik değil ama tam olarak ne için olabileceğini tahmin edemedim şimdi.

0
    0 Yorumla
  • darklost
    darklost Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

bilmiyorum ki ... Off. Bilen varsa yazasın okuyalım

0
    0 Yorumla
  • EbruGülşah
    EbruGülşah Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Sevdiğimin Yanında olacaqım için huzurlu olacağım onun için

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bır gun evlenirsem ;

cınsellık,

Baba olmak,

cınsellık,

aşık olmak,

cınsellık,

güvence,

cınsellık,

huzur,

cınsellık,

0
    0 Yorumla
  • coldcloud
    coldcloud Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

evde yemek yapıp yemek, cinsellik, can sıkıntısı,birlikte tatil yapmak,haftasonunu doldurmak.

0
    1 Yorumla
    • coldcloud
      coldcloud
      +1 yıl

bi de birlikte uyuyup uyanmak :DD

Yorumla
  • Hain-Kostok
    Hain-Kostok Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

bi kız çocuğum olsun başka bir şey istemem çalışmasında evlenmesinde ölene kadar bakarım ben ona

0
    0 Yorumla
  • pelo_86
    pelo_86 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

saygı, sevgi, emek, empati, birbirine yol arkadaşı olmak, birbirinin hayatını kolaylaştırmak için var olmak ve birbirinden güç almak

0
    0 Yorumla
  • Tülaybzkurt
    Tülaybzkurt Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Şimdiki insanlar evliligi bile çocuk oyuncağına dönderdiler
    Yazık

0
    0 Yorumla
  • Odessis
    Odessis Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

ona ihtiyacım olduğunda bunu dile getirmeme bile gerek kalmadan yanımda olması

0
    0 Yorumla
  • patlayanşeker
    patlayanşeker Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

sabah kalk git dükkanı aç çalış akşam gel banyo yap yemek ye çay iç yat . sürekli retry retry ..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

evlilik aşkı öldürür diyo herkes aşkımız bitmesin yeter

0
    0 Yorumla
  • Erdem
    Erdem Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 57%
    +1 yıl

Şimdi saysam sonuna kadar okuyabileceksin sanki...

1
    0 Yorumla
  • Keanu
    Keanu Takip Et
    Yoda Yaş: 57 , eic 30%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 826 cevap paylaştı.

Soyun devamı, temiz çamaşır, güzel yemekler,..

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

buram buram cinsiyet ayrımcılığı kokuyo sorunuz... ne yani türk erkeği seks için mi evleniyo

1
    2 Yorumla
    • phoenix87
      phoenix87
      +1 yıl

kara kasının gozu ıcın:):) karakterine bayıldığı ıcın.. o yüzden mı güzel kızların pesındesınız.. yapmayın bunu?

Yorumla
    • derinson
      derinson
      +1 yıl

gizli adama katılıyorum sen yapma bunu

Yorumla
  • gandalf33
    gandalf33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

huzur sağlıklı cinsel hayat ve çocukkk

0
    0 Yorumla
  • gokboru1071
    gokboru1071 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

onu her gün herzaman rahat rahat görebilmek için

0
    0 Yorumla
  • delicevat
    delicevat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

benden iyi ütü yapan birini bulmak amacım

0
    0 Yorumla
  • 1siyahand
    1siyahand Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.

güvenlik ney güvenliik görevlisimiyiz hacı :D

1
    0 Yorumla
  • yagmurgozlu
    yagmurgozlu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

huzur, mutluluk,güven...

0
    0 Yorumla
  • kağan1991
    kağan1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35
    +1 yıl

tek kelime ile ''MUTLULUK''

0
    0 Yorumla
  • Doktorozan
    Doktorozan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

huzur güven ve cinsellik

0
    0 Yorumla
  • theBossman
    theBossman Takip Et
    +1 yıl

Artık hiç böyle bir isteğim yok .

0
    0 Yorumla
  • freemanfaruk
    freemanfaruk Takip Et
    +1 yıl

bence yalnızlıktan kurtulmak için evlenirim en cok

0
    0 Yorumla
  • derinson
    derinson Takip Et
    Xper 3 Yaş: 42
    +1 yıl

paylasmak herseyi ama

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evlilikten Beklentin Ne Sorusuna Nasıl Cevap Verirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlilikten beklentin sorusuna ne cevap verirsiniz? 7 cevap verildi
Evlilikten beklentin nelerdir sorusuna en doğru ne cevap verilir? 10 cevap verildi
Size yöneltilen evlilik sorularına ne cevap veriyorsunuz? 28 cevap verildi
Evlilik sorularını savuşturmak için ne diyorsunuz? 64 cevap verildi
Evlilikten Ne Beklersiniz? 6 cevap verildi
Evlilikten Beklentiniz nelerdir? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Karşı cinsi yeterince anlayabiliyor musun?
  • Fıstğı kabuğunu açarak mı tüketirsiniz yoksa hazır fıstık içi mi tercih edersiniz?
  • Yer fıstığı yağı kullanır mısınız beslenmenizdeki yeri nedir?
  • Gerçekten iyi insanlar kötü insanları tanıyamaz mı?
  • Bugünlerde size de birşeyler oluyor mu 😂?
  • Kısa ve ince kitaplar basit mi kalır yoksa hissettirdikleri daha mı önemli?
  • Bir gün hafızanızı kaybetseniz, sizi kendinize kim anlatsın isterdiniz?
  • Evde yalnız kalınca aklınıza düşen ilk yemek nedir?
  • Aşk hayatınızla ilgili spoiler veriyor musunuz?
  • Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨