Merhabalar evlilikten beklentin ne sorusuna cevap ne verirsiniz. Sizin evlilikten beklentin ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılİkili ilişkilerde başkaları adına da düşünmemeli, beklentiye girmemeliyiz. Yalnız aşk değil aile, arkadaş, iş arkadaşları, akrabalar yani insanlarla kurulan her türlü ilişkilerimizde beklenti içinde olmamalıyız. Unutmayalım karşımızda etten kemikten değil düşünce ve duygularında oluşan bir insan var. Bu sebeple gerek hayal kurarken, gerek ileriyi düşünürken ikili ilişkilerde tek değil ortak kararlar almalıyız. Bunu baştan söylemek istedim çünkü insanlar evlilikten değil eşten beklentiye giriyorlar.
Evlilikten Beklentim Ne?

Evlilikten beklenti kısmı biraz daha kişisel olmalı. Hayatımızın her alanında kendimize bir amaç belirlemeliyiz. Motto gibi düşünün yani. Kimileri için bu kazanmak, kimileri için güç saygınlık, kimileri içinde mutluluktur. Aslında şu kısacık ve tekrarı olmayan ömrümüzde tek gayemiz mutluluk olmalıdır. Yalnız evlilikte değil hayatımızın her alanında tek amacımız mutlu olmak olmalı. Evliliği ayrı bir kefeye koymamalıyız. Evlilik hayatımızda ayrı bir yer değil hayatımızın bir parçasıdır. Bu sebeple evlilikteki tek beklentimizde mutlu olmak olmalıdır. Ben evlilikten beklentin ne sorusuna cevap olarak "mutluluk" diyebilirim.
Nasıl Bir Evlilik Beni Mutlu Eder?

Peki amacımız mutluluk ama nasıl bir evlilik bizi mutlu eder. Benim bir ilişkideki birincil önceliğim "karşılıklı ve gerçek sevgi". Hayattaki mottomuz mutluluk ise ilişkideki mottomuz da bu olmalı bana göre. Sevginin içinde olumlu insanı mutlu huzurlu edecek her şey vardır. Sadakat, saygı, ince düşünce, çaba bunlar sevgiden ayrı düşünülemez. Bunların hepsi gerçek sevginin içinde bulunur. Sevgi ve bunları ayrı düşünenler için söyledim hatırlattım bunu. İşte benim için karşılıklı ve gerçek sevgiyle yapılan bir evlilikte mutlulukta olur. Sevdiğim bir söz vardı. Sabahları ağız kokusuna katlanacağınız kişiyle evlenin, diye. Yani insan sevdiğinin bu gibi olumsuz yönlerine isyan dahi etmeden katlanabilir. Sizde olumsuz yönlerine öf bile demeyecek kadar çok sevip sevileceğimiz kişilerle evlenirseniz mutlu olursunuz.
Evliliğin Olumlu/Olumsuz Yanları Nelerdir?

Sevgi olan yerde kötülük olmaz dedim doğru ama olumsuzluklar hayatımızın her alanında olduğu gibi evlilikte de yaşanıyor elbette. Her ne kadar eşimizi sevsek onun tarafından sevilsek de unutmamalıyız ki iki ayrı insan yani iki ayrı düşüneceğiz. Bu sebeple bazen düşüncelerin çakıştığı yerde olumsuzluklarda yaşanılabilir. Ayrıca evlilik ortak bir payda olsa da bu evliliği iki ayrı insan oluşturuyor. Ve bu iki ayrı insanın başka başka hayatları da var. Ailevi, sosyal, iş, arkadaş gibi. Elbette bunlardan kişisel olarak etkilenip ilişkimize yansıtacağımız zamanlar olacak. Mühim olan bu gibi zamanlarda sükuneti korumak. Birazda alınganlığı kenara bırakıp anlayışlı olmak. Robot değil insanız ve elbette her günümüz aynı ve güzel olmayacak. Eşimizin olumsuz davranışlarında tabii anlatmadığı sürece anlayış göstermeliyiz. Evliliğin olumlu yanı ise birliktir. İsteyerek severek yapılan evlilikte insanların mutsuz olması neredeyse imkansızdır. Klasik bir söz var "mutluluk paylaştıkça çoğalır, üzüntü azalır" diye. Evlilikte de bir hayatı paylaşıyorsun ve bu paylaşımda olumlu zamanları sevdiğinde yaşadıkça mutlu olursun, olumsuz zamanları da yine paylaştıkça o birlikten beraberlikten güç alarak atlatırsın.
Sağlıklı Bir İlişkide Evlilikten Beklenti Ne Olmalı?

Sağlıklı bir ilişki yaşamak istiyorsak önce sağlıklı zihinlere, düşüncelere sahip olmalıyız. İlişki nedir bilmeli, ilişki sorumluluğunu almaya hazır olmalıyız, kendimizi iyi tanımalı ve kafamızda kendimize uygun olabilecek kişi/kişilerin profili belirlemeliyiz, ilişkiden beklentilerimizi düşünüp ona göre hareket etmeliyiz. Ani ve acele verilen kararlar bizi çıkmaza sürükleyebilir. Öyle ki bazen aşık olsak bunu bile anlayamayabiliriz. Önce zihnimizi temizlemeli ve bazı soruların cevabını vermeliyiz. Benim ilişkim için soracak olursanız aslında başlarda da söylemiştim. Benim için ilişkimdeki mottom karşılıklı ve gerçek sevgi. Sevginin içinde kötülük olmadığı için sağlıksız kılacak bir durumda yoktur. Sağlıklı bir evlilikte ise henüz evliliğe hatta ilişkiye başlamadan önce karşımızdaki kişiyle konuşmalıyız. Evlilik aynı hayatı, evi, yatağı paylaşacağın kişi demektir. Ortak bir amaç için bir araya geliyorsak bu durumda bencilliği bir kenara koyarak dinlemeliyiz. Karşı tarafın evlilikten beklenti ve isteklerine de kulak vermeliyiz. İkili ilişkilerde tek değil ortak karar almalıyız.
Öznel bir konu olduğu için hem kendi evliliğimden beklentimi hemde genel olarak bir evlilikten beklenti ne olmalıdır yazmaya çalıştım. Elbette diğer kişilere uymayan yönleri olacaktır ama dediğim gibi benim düşüncelerim bunlar. Umarım evlilikten beklentin ne sorunuza biraz olsun açıklayıcı cevap vermişimdir.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Düşündüm ben şöyle bi, sanırım karşılıklı sevgi saygı benim beklentim.. Eşimi sadece eş olarak değil bir anne sevgisiyle sevmek, aynı zamanda dost olmak, birinin yanında olma isteği.. Huzuru arıyorum hep. Öyle bulucam inşallah.
30 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. güvenilir kişiyi bulmak zor..ama insan neden evlenir mutlu olmak huzur bulmak için tabi..şimdiki insanlar herşeyi çabuk tüketiyor daha aşk ne sevgi ne bilmeyenler var insanlar birbirine çıkar gözüyle bakıyor...
30 Yorumla
+1 yılBak şimdi phoneix87. birincisi müzümsüzsün. ikinci 87 doğumluysan kiniyorum seni. algilama yeteneğin düşük. şimdi erkekler cinsellik için güzel kadın tercih etmez. reddedilecegi için kendince iyi dediği sempatik bulduğu orta güzellikteki kızlara yazar hangisi denk gelirse. dünya kadar bakımla güzel olan orta güzellikte kız var. aşiri güzele de kimse yazmaz. bak teorini çürüttüm. aşiri güzellerin sevgilileri ya zengindir ya da 3-5 hayranı olur bunların o şekilde menfaat ilişkileri vardir onlarda çok memnun değillerdir. hem güzel kızlar daha kararsız doyumsuz olur. Bunun sebebi ne peki? Neden güzellere gidiyorlar kızlar teklif etmediği için (direk teklif etmek istemiyosanda erkeklerle arkadas ol. rakiplerinle olma o kızlara maşa olacağına bağımsızlığını ilan et yalnız takıl veya kendinden az güzel kızlarla takil erkeklerle konuş)
erkekte maddi yükümlülüğü taşidiği için paraya ulaşınca kendince yanına uyumlu olacağını düşündüğü kızlardan rastgele birine teklif eder. işte senin gibi fikirsizler kendilerini ağırdan satarsaniz diğer kızlara uyup ne olacak , anca öküzün trene baktığı gibi zengin yakışıklı koca ararsin sen deki ben dünyanın en güzel kadınıyım de her şeyinle her türlü kızla rekabet et. ama dilinde çalişsin yakışıklı zenginlerinde peşinde kos yanlarında ol. hatta dominant ol diğer kızlara göre arada diğer kızları döv. ilginin merkezi ol. koca arıyorum de. bazi kadın akillidir girişken olur. kendini geliştirir. çalışır okur para kazanır şikayet etmez kendine bir hayat kurar güzelleşir. çevre edinir. insanlara güzel yüzlü davranir. gerekirse estetik olur. bazilarida senin gibi armut piş ağzıma düş bekliyor. sadece güzellik üzerinden gidiyor kendini geliştirmiyor. sende git teklif et beğendiğin erkeklere kendini ağırdan satma. kismetini kapatan sek kendinsin. seksi kadın demek etine dolgun kadındır götü göğsü büyük (bedence yağ oranı yüksek bbwleri kastetmiyorum.) cinsellik düşünülse beden önemli olduğundan hemen her kadın menopoza girmediği sürece erkeğin radarına takılır. o zaman Brezilya gibi kızlar beden ölçulerine göre seçilir. emin ol kız nazi çekmek istemeyen çok erkek var.10 Yorumla
+1 yılevlilik mi ? uzaktan baktıkça güzelleşti , yakınlaştıkça çirkinleşti , ben de uzaktan bakıyorum .
bu yüzden evliliğe dair bişe düşünmüyorum , olsa idi ne olurdu dersen , en çok boynuzlama
masını beklerdim .32 Yorumla- +1 yıl
Ricam dasın :)
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
51Cevap
Genelleme çok yanlış bütün erkekler cinsellik için evleniyor demişsin erkekler o kadar aşağı değillerdir birkere çok saçma cinselliğine düşkün adam evlenmez bir kere bunu şöyle bir cebinize koyun , denizde çok balık var niye tek bir tane ile cinslelik yaşayayım der. Sığ zihniyetten çıkın artık çıkın mantığınızı kullanın. Ya tamam siz çok mükemmelisiniz doğa üzerinde yaşayan en mükemmel canlısınız tatmin olsun egon hasta seni. Bir de saygı değer arkadaşlarım diye başlamış cümleye. Bütün hayatını geçireceği kadınla sağdece cinsellik için evlenecek öyle mi ?
35 Yorumla- +1 yıl
O zaman adam akıllı sor , erkeği tamamiyle zevk düşkünü gibi gösterme. Benim evlenme şeklim tamamiyle dinimize uygun bir şekilde olacağı için sana pek birşey söyleyemeyeceğim bu durumda. Herkes göze güzel gelen insanı ister bu insanın içinde vardır , erkek kadın farketmez bu hep böyledir çok nadir insanlar dış görünüşe nötrdür. Ben demiyorum ki orası şöyle burası böyle olsun.Benim asıl sinirlendiğim üslubun ve yanlış telafuzun.
- +1 yıl
üslubumda alaycılıktan zıyade samımıyet sezmen lazımdı.. Ben ınsanlar gıbı ıkıyuzlu yalan konuşacağıma çevremde gordugumu soyledım.. Erkekler sırf begensın dıye bısey yazmam arkadsım.. Bu benım doğrum deıl dersın.. Onada saygı gosterırım ama bu yanlış bız erkekler böyle deılız demek kendı hemcınslerını yüceltmek olurkı bu da yalnıs olur. Guzel kız aramak demek aynı sekılde asık olmak cınsellıge gıden on adımdır buna unutmamak lazım..
- +1 yıl
Şu yazdıklarını bir okur musun lütfen gerçekten çok saçma şeyler yazıyorsun. Kim niye birileri beğensin diye bir yazı yazmak için uğraşır yazarmıyız biz. Cihadlar amerikayı bombaladılar diye bütün Müslümanlar terörist şuan halen de öyle. Peki sana sorarım sen terörist misin ? Cevabın hayır ise o zaman ne demek istediğimi anlamışsındır. Ben kendi cinsimi yüceltmiyorum herkesi aynı kefeye koyma sığmaz. O feminist duyguların ve eşcinsel olma yolunda giden düşüncelerinle seni baş başa bırakıyorum.
- +1 yıl
ağzını topla.. saygılı ol bıraz.. aklını basına al.. ne o oyle salak salak seyler yazmışsın eşcınsel falan.. Resmen hakarete baslassınız.. Yazık.. Iftıra atanın yuzu gülmez.. hakkınızda hayırlısı olsun.. ne ayıp ya.. Sızde dındar dıye gecınırsınız.. Cok yalnıs yoldasınız. Iftıranın bını bın para.. Benı tanımadığınız halde eşcinselliği olursunuz demeye getırmıssınız.. Ne kadar da alaycı bır tavır. Allah affetsın sızı..
Eski flörtüm geldi aklima birden. Tabi bütün kadınlar böyle degildir ama zamaninda gidip issiz gucsuz bir serserinin 4 yil boyunca kapatmasi olmus ama hayalinde Nisantasin'dan gelinlik , Italya'da balayi vs vs. Dilinden hic dusurmedigi bizden kiz almak kolay degil lafina amma gulerdim. Yani bazilari sadece kurtarici ariyor kiminle evlendiklerinin hicbir önemi yok.
20 Yorumlailgi, şefkat, evim temiz olsun yemeğim yapılsın çamaşırım yıkansın elbiselerim jilet gibi olsun isterim tabi. bu istekler için dünyanın en değerli kadını annem zaten gönüllü hizmet ediyor.
asıl beklenti huzurlu bir sevgi ve özellikle amcalık duygusu ile tanıştıktan sonra evlat sahibi olmak20 Yorumla
+1 yılHayır erkekler hakkında yanlış düşünüyorsun şahsen ben evlilikten aşk , sadakat , saygı ve eve geldiğimde hoş geldin hayatım sözcüğünü duymak istiyorum işte bu beni huzurda tutar ... inş.. evlenebilirsem böyle bir evliliğim olur
52 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapma canım o zaman kızlarıda genelle canım hepsi cocuk için evlenmiyor para ve iş kızlar için en öncelik ;) onu napcaz
+1 yılSevdiğim kişinin her an yanımda olması beraber bir hayatı paylaşmak için evlenirim ama klasik bir cümle söylicem ''evlilik ciddi bir müessesedir'' o yüzden kendini evliliğe hazır hissetmeden evlilik yapmak iyi olmaz evlilik gibi bir sorumluluğa hazır olduğu zaman kişi evlenmeli hazır olmaktan kasıt kafa olarak yaşam olarak kendini hazır hissetmek.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı. Hayatı paylaşmak. dertleşmek hayatın yükünü birlikte paylaşıp hafifletebilmek. kısacası huzur sadece huzur. her koşulda her zaman güvenebileceğim birbirimize ne olursa olsun destek olabileceğimiz birisini hayatıma almak sahiplenebilmek.
40 Yorumla
+1 yıllink böyle bir kocam ve bebeğim olsun resimdekine göre bende onların sağ taraflarında, yanlarında oturayım fifa oynayalım :(
20 Yorumlabütün sevgimi ilgimi sunup birini çok mutlu etmek için evlenmek isterdim.herşeyi onun için yapayım ona yemek yapayım gözünde gülümsemeyi hergün göreyim yani böyle umutlarım var evlilikle ilgili
10 Yorumla
+1 yılBana göre Evlilik sadece bir beklenti ya da düşünce üzerine olmaz. Evlilik herşeyi ile bir bütündür. Temeli sevgi, sayğı, anlayış ve hoş görü üzerine olmalı.
10 YorumlaHuzur.
İnsanlar aslında bu saydıklarından ve fazlasından kendisinde ne eksikse onun için evlenmek ister. Bazen bir kaçı birlikte söylenebilir. Benim için huzur, bir başkası için başka etken.
İşin özü bu ama cevaplar farklı gelebilir.00 YorumlaYeni bir yaşam, yeni bir hayat. Sadakat, sevgi ve mutluluğun en yakınındaki kişi ile paylaşmayı ve yaşamayı deneyeceğin yeni bir dönem derim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılSadakat ve zorluklara göğüs gerebilmesini, daha doğrusu ben güçlü bir kadın istiyorum. Öyle çıtkırıldımlardan hoşlanmam, güçlü olacak kadın dediğin hem manen hem de bedenen...
01 Yorumla
+1 yılben tek başıma her şeye yetiyorum, güvenlik de dahil.ama paylaşmanın hazzı başka.paylaşmak, insanın içindeki mutluluğu bin,ikbin...milyonlara çıkarıyor.annelik de önemli,sevdiğin ve güvendiğin bir adamla.
00 Yorumla1-aşk
2-huzur
-bu ikisi tam olursa altaki güzel olur, olmasa da olur fekat hoş olmaz
3-cinsellik
-buda olunca alttaki olur
4-çoluk çocuk
Tabi bu sadece teori ve pratikte asla teorinin mükemmeliğine ulaşamazsın.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yıltemiz çamaşır , kağıt gibi ütülenmiş gömlekler ve ev sıcak yemeği !
24 Yorumla evlilik kadar gereksiz saçma bir kurum olamaz
bu arada evliyim mutsuzuzum çocukluyum sevgilim var onunla mutluyum eeee nasıl bir hayat bu :))01 Yorumla- +1 yıl
Allah belani umarim verir
Sevgiyi ve saygıyı bir ömür sevdiğimle birlikte geçirmek için evlenirim herhalde. Ama zor işler bunlar :)
00 Yorumla"Kadınların beklentisi güvenlik sevgi annelik duygusunu yasamak "
"Erkeklerın beklentısı ıse saygı rahat yaşam cınsellk gıbı.."
Birinde cinsellik var, diğerinde yok, tek taraflı olmamış mı soru?04 Yorumla- +1 yıl
ıkı taraflıda olabılır.. ben genelde bahsettım.. erkekler annelık duygusu beslıcek hallerı yok.. cınsellık ıse daha cok erkeklerın baskın olduğu daha düşkün olduğu bır yatırım.. Ben zengın paralı ama cırkın adamla evlenen gordum ama fakır ama yakıslı adamla evlenen gormedım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılayy geçenlerde düşündümde çok zor kadın olmak yaa.hamile kal,doğur :((( ,hergün yemek yap,temizlik yap,misafir ağırla,erkekler işe git para getir ohh ne rahat.
01 Yorumla
+1 yılprofilden resim ne ayak ya :D kaç saattir gözüme takılıp duruyo... 3. numaralı bakışın mı ?
14 Yorumla- +1 yıl
mesaj vermek bişeyi vurgulamak istemişsin sorayım dedim kardeş !
- +1 yıl
tamam abla
Huzur bekleriz erkekler olarak. seks falan değil yani :D
04 Yorumla- +1 yıl
Evlilik sevişmenin yasal yoludur türkiyede.. Ama erkekler için değli bu :) Dikkatini çekerim. Erkekler zaten cinsellik konusunda gayet özgürler.. yani genelev denen bişey var türkiyede hemen her şehirde vardır bir tane.. Ama kadınlar için öyle bişey yok. Erkek sevmezse evlenmez. Ama kadın evlenir ^^ Ben erkek olarak evlenirsem EVİMDE HUZUR ararım ^^ Seks değil. O da yaşanır tabi ama.. :D
bahsettiğin beklentiler çok basmakalıp, ezbere dayalı şeyler.
evlilik sadece çocuk için, çocuğa aile hissini ve güvenini yaşatmak için gerekli.01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilik düşünmüyorum...bu devirde evlenmek zor,evlenilecek kişi türkiye şartlarında bulmak çokçokçok zor...bu sevirde anne baba olmak dahada zor..kısacası uzun süreli bir ilişkim olsun yeterli evlilik falan dert
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben tek eşlilikten yana oldugum için benden yana sıkıntı olmaz:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik bir tek erkeklerin beklentisi mi kadınların evlilikte bile olsa olmaz mı böyle bir beklentisi
01 YorumlaBekledıklerım bana kalsın :)) Kaç kiçi beklentılerını karşıladı karşılayamadı dıye soraydın anketle eyıydı :D
Suriz yumurta hayt ıçınden ne çıkar bılınmıyor kı :D00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Baba olmak, aşık olmak, güvence, cınsellık, huzur,saygi,sevgi...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilik bir beklenti değildir...evlilik sevdiğin insanla geri kalan ömrünüzü,yeri gelir ağlayarak yeri gelir gülerek yeri gelir ağlayarak birlikte geçirmektir...bu soruyu mantık evliliği yapanlara sormal lazım ne beklediklerini...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece erkeklerin mi cinsel beklentisi varmış ki?
Sevdiğim adamla mutlu bir hayat çocuk sahibi olmak..00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbaşta cinsellik, çocuk, ev işlerine yardımcı ...bu kadar.
01 Yorumlahayatta sadık bır dost ısterım onuda evlılıkte ararım.
00 YorumlaUmduğunu değil bulduğunu idare etmek marifet yeğen.
00 Yorumlaöncelikle eşler arası saygı ve sevgi ,güven, sadakat zaten gerisi gelir
çocuksuz da olmaz00 Yorumlagüven. huzur, arkadaşlık, hoş sohpet, anlayış, en son cinsellik
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. aynı cevaplar
baba olmak, güvenilmek güvenmek saygı empati00 Yorumla
+1 yılEvlilik çocuk yapmanın yasal olduğu gerçeği dışında sevgili olmadan öteye gitmediği için 3-5 çocuk bekliyorum yani
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı saygı anlayış hoş görü
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle cinsellik değil ama tam olarak ne için olabileceğini tahmin edemedim şimdi.
00 Yorumlabilmiyorum ki ... Off. Bilen varsa yazasın okuyalım
00 Yorumla
+1 yılSevdiğimin Yanında olacaqım için huzurlu olacağım onun için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBır gun evlenirsem ;
cınsellık,
Baba olmak,
cınsellık,
aşık olmak,
cınsellık,
güvence,
cınsellık,
huzur,
cınsellık,00 Yorumlaevde yemek yapıp yemek, cinsellik, can sıkıntısı,birlikte tatil yapmak,haftasonunu doldurmak.
01 Yorumla
+1 yılbi kız çocuğum olsun başka bir şey istemem çalışmasında evlenmesinde ölene kadar bakarım ben ona
00 Yorumlasaygı, sevgi, emek, empati, birbirine yol arkadaşı olmak, birbirinin hayatını kolaylaştırmak için var olmak ve birbirinden güç almak
00 Yorumla
+1 yılŞimdiki insanlar evliligi bile çocuk oyuncağına dönderdiler
Yazık00 Yorumlaona ihtiyacım olduğunda bunu dile getirmeme bile gerek kalmadan yanımda olması
00 Yorumla
+1 yılsabah kalk git dükkanı aç çalış akşam gel banyo yap yemek ye çay iç yat . sürekli retry retry ..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilik aşkı öldürür diyo herkes aşkımız bitmesin yeter
00 YorumlaŞimdi saysam sonuna kadar okuyabileceksin sanki...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 826 cevap paylaştı. Soyun devamı, temiz çamaşır, güzel yemekler,..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburam buram cinsiyet ayrımcılığı kokuyo sorunuz... ne yani türk erkeği seks için mi evleniyo
12 Yorumlahuzur sağlıklı cinsel hayat ve çocukkk
00 Yorumla
+1 yılonu her gün herzaman rahat rahat görebilmek için
00 Yorumlabenden iyi ütü yapan birini bulmak amacım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı. güvenlik ney güvenliik görevlisimiyiz hacı :D
10 Yorumla
+1 yılhuzur, mutluluk,güven...
00 Yorumlatek kelime ile ''MUTLULUK''
00 Yorumla
+1 yılhuzur güven ve cinsellik
00 Yorumla
+1 yılArtık hiç böyle bir isteğim yok .
00 Yorumla
+1 yılbence yalnızlıktan kurtulmak için evlenirim en cok
00 Yorumlapaylasmak herseyi ama
00 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)