O zaman aynı soruları o da bize sorsun biz ne cevap ereceğiz 1 adet çelik düdüklü tencere, 12lik fincan takımı, 1 adet uber konforlu yataşş yatak, 1 cam sürahi vs.. Bu her kızın takımında var değil mi ya da istese alabilir işte erkekte tutumlu, geçimi bilen bir kadınla pekala her şeye sahip olabilir yeter ki çalışkan, taşı sıksa suyunu çıkaran bir adam olsun hiçbir işe burun kıvırmasın, işini severek yapsın yeter.. Maddi durumdan ziyade şu gibi soruların sorulması daha uygun olur;
-İşini seviyor musun?
-Diyelim ki evliyiz ve çok zor bir durumdayız o halde bile her iş olsa yaparım mı dersin yoksa beğenmediğin insanların buyruğu altına gururun yüzünden girmekten vaz mı geçersin?
-Para ve hırs denildiğinde aklına neler geliyor? (Bu soruyla bile cimri olup olmadığını anlarsınız aşırı hırslı ise o kişiden kimseye hayır gelmez.)
-Bir gün dünyanın hepsi senin olsa onunla ne yapmayı planlardın? (Eğer zaten benim bir dünyam var derse o adamla evlenin net.)
-Parasız da mutlu olabilir misin?
-Her erkeğin zaafları vardır. Futbol, para, kadınlar, oyunlar, siyaset vs.. sen hangisi olmadan yapamazsın? (Yine tuzak soru ;) )
İlle de sorular sorulacaksa bu şekilde sorulmalı onu insan gibi görerek kasa gibi görerek değil. Yaklaşım ne kadar yumuşak olursa o görüşmenin sonunda iki tarafta tatmin olarak ayrılır. Yok ben buzdolabını alayım sen çamaşır makinesini al denilirse o iş zaten yürümez ben hiçbir şeyi olmadan da çok mutlu olabilen çiftler gördüm hayatımda gözleri aşkla parıldayan bir de işim gereği paraya para demeyen eşlerin memnuniyetsiz hallerini o gün bu gündür soru sormayı bıraktım çünkü şükretmeyi bilen erkeğin ve kadının bütün dünyada mutlu olabileceğinden eminim.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilik görüşmesi dediğin sanırım. Görücü usulü oluyor. Yoksa kimse ilk seferinde evlilik görüşmesi koymaz adını. Bence sorulmaz. Zaten genelde bu tür görüşmelerde aracılar önceden mesleği ve mal varlığından dolayı önermiş oluyor. Bir kız bunları sorabiliyorsa kendi de zengin olmalı. Öbür türlü kendini satın alınacak biri yerine koymuş olur. Cinsiyetinden dolayı para bekliyorsan. Hayat kadını sayılırsın.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yılZmaan süreç kavramında yaşayarak bunların cevabını alacağını söylerim çünkü beni tanıyıp karakterimle ilgili kişi ve yapımla ilgili uyumu aramak yerine mal varlığı ya da cebimdeki paramı kazancını merak ediyorsa pekte ilgilenmem hatta uzatmam bu ilişkiyi sevmiyorum
Sonuç itibari ile zaten aza kanaat edebilir mi zor zamanlarda bana desteğini sunabilir mi bunları yaşayarak görürüm
Çünkü ben mühendisim çok iyi kazanıyorum desem bir gün sıkıntı yaşadığımda bana kalkıp sen bu kadar iyi yerde olup sıkıntı yasıyorsun dediği an zaten gözümde düşer
Önemli olan yokluk içinde ona verceğim güven sadakat sahiplenme ve verebileceklerim sunabileceklerim yoksa herkes ister yat kat villa bankada para cebinde kart altında araba
Önemli olan bunlar olmadan sevgi saygı sadakati ile kadar sahip çıkar ne kadar yanında olur yoksa e nasıl olsa durumu iyi sorun olmaz banada sorun çıkarmaz mantığı ile başlayan ilişki pekte yürümez maddiyata dayalı olur
Zaman kavramında zaten bunları bilmeden ne kadar çabası var neler sunabiliyor bunları görmek önemli00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyorumları tek tek okudum kadınların yorumlarını ve yüzde 99u sorulmalı iş güç para demeye getirmiş madem öyle siz kadınlar neden o zaman biz satılık mal değiliz yok cinsel obje değiliz yok eşit olalım vs vs saya saya bitmez isteklerinizle isyan çıkarıyorsunuz kaba lâkin şunu bilmelisiniz ki bu ve bunun gibi değerler zaten parayla satın alınan şeyler hizmetçi seks objesi ya da mal olarak tanımlanan şeyler eğer siz kadın olarak bu yargıları yıkmak istiyorsanız bir erkekde ilk bakmanız gereken değer kişilik ve karakter dir diğerleri olmasada o kadar önemli değildir bunu anladığımız an yaşama uygulamaya başlarsanız işte o zaman dünyanın seyiri değişir aksi halde insanın insani değer lerini önemsemedikçe dünyalık mallara tamah ettikçe bu değişmeyecek ne yazıkki
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
182Cevap
+1 yılŞimdi mal mülk allaha şükür çoktur arsalar evler vardır ki zaten biz arsaları kat karşılığı veririz hep. kira parası yeriz öyle çalışmam etmem yani millette bunu biliyor toprak zenginleri diye söylerler amma velakin şu var 2 kez görücü usulü birini bulmuş dedeler kızlar annelerinide geleceğe sağlama almak istiyor onlarada ev vermemi istiyolar nah veririm tabi o ayrı bir konu kimisi 20 25 bilezik şart koşuyor kimisi ev istiyor üstüne. sonra ailemde uzaktan akraba kendımız gibi toprağı bol olan bir ailenin kızını bulma kkararı aldık mal dışarı cıkmasın diye. bulurlarsa evlenirim acele etmıyorum ama. Yani kimseye 1 kuruş koklatmam heleki el kızına.
00 YorumlaKızların ciddiyetsiz sorusu işte napıcaksın...(evin var mı) bu adam evlenmeyi düşündüğü zaman kendini Zaten maddi manevi ayarlamış vaziyettedir. bir Sevgilim bana böyle birşey sordu direk ayrıldım. Allaha şükürler olsun maddi manevi durumum iyi ama öğrenci olduğum halde... Üniversitem bitsin Allah nasip ederse astsubay olmak istiyorum. yani demek istediğim şu herkesin bir hayali var iş, meslek, ev, araba gibi Yani eş kocan olucak adamında evi arabası olmasını ister. Mantık evliliğidir. Sevgiden öte amaç paradır... Böyle kişilerden uzak durulmadılar akıllınınca kendilerine gelecektirler. Ve yaptıkları ayıptır yazık günah. Böyle şeyler sorulur mu ya! Evleneceksiniz kızım sonuçta adam evi işi parası bütçesi yetmese düşünmez herhalde ve zamanı gelince adam kendini bir düzeye soktuğunda evlenilir... Ev araba para bahane ve saçmalıktır bence 😏👋🏻💪🏻
00 YorumlaHer türlü soruyu sorma hakkına sahipler. Çünkü burada ebedi bir evlilik söz konusu.
34 Yorumla
Soran+1 yılBencede evlilik sonuçta hayatını geçireceğin insan
Soran+1 yılÖyle tabi maddi durum önemli çünkü siz ne tür sorular sorarsınız peki
evin araban var mı maaşın ne kadar diye sorulmaz eziklik resmen hatta açgözlülük olur, ancak eğer söz konusu evlilikse muhakkak konuşulmalı şartlar mesela erkeğe ; bir aile bakmaya hazirmisin maddi ve manevi diye sorulmasinda sakınca olmadığıni düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılValla nasil bir erkek pat diye yasini, onceki iliskilerini, ailenin durumunu soruyorsa madem evlilik amacli tanisiliyor ben de mali durumunu ve evlilige hazir olup olmadigini sorarim. Sonucta sevgililik degil bu evlilik. Erkek kizin guzel olmasini bekledigi kadar kiz da erkekten guc bekler doga kanunu bu. Oncelik dinine iyi ahlakli olup olmamasina goredir, sonra da mali konular gelir.
18 Yorumla- +1 yıl
@Chromed Ben gelenekciyim. Bizim yasimizdakilerden cok sey beklemeyin cocugum... :)
- +1 yıl
@Chromed Evde kadinin disarida erkegin sozu gecer. Erkek eve bakar kadin da evine ve kocasina bagli olmakla yukumludur elbette. Erkek dedigin kadinina bakar lafini da gecirtir.
- +1 yıl
@Chromed Ha ha ha inandin degil mi cocuk?
- +1 yıl
Kizma ablana, birazcik canim sıkkindi :) Iyi geldi :)
+1 yılİş ciddiye binip evlilik yolunda adım atılmaya başlanmışsa sorulabilir. Hatta sorulması da lazım bence sonradan bir sorun olmaması için. Zaten ev geçindirebilecek makul bir maaşı varsa sorun olmaz. Ama kızın gözü yükseklerdeyse bunu zaten analiz edebilirler herhalde. Uygun ortamda, uygun bir şekilde sorulabilir. Bunda büyütecek aa kızlar paraya bakıyor, paragöz, riyakar cart curt diye algılamanın anlamı yok. Evlilik ciddi bir adımdır. Her şey konuşulmalı bu yüzden.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani ilk görüşmede olması her iki tarafa da itici gelebilir. Ama evlenmeden önce edilen hiçbir mal ve mülkte her iki tarafta hak sahibi olamaz. O yüzden bunun için evlenmek isteyen varsa hiç evlenmesin. Hatta evli iken aileden kalan mirasta da hak iddia edemiyor her iki taraf.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik görüşmesi nedir ya. Evleneceğim kadın bunları açık açık sormaya kalkarsa soğurum ondan o dakikada. Evliliğe karar verene kadar zaten benim maddi durumumu, mal varlığımı anlar. Ama daha ilişkinin başında böyle sorularla karşılaşırsam kafamda soru işaretleri oluşur.
10 YorumlaSoran kisiye bagli birazda simdi sevdigim kizin annesi babasi sorarsa az cok yalanda karistirarak bilgi veririm mesela maasim 3000 ise 2500 derim ☺
Hemen gercegi soylemem yuzsuzluk gormemislik olur ama gidipte yakinim olmayan hani su teyzeler nineler amcalar isin icine burnunu sokarya deli olurum sanane kardesim benim maasimdan bahsetmek istedigim merakli komsular teyzeler vs hicbir akrabalik bagi yok iken sormasi insani deli eder00 Yorumla
+1 yılEh görücü usulü bir evlenmeyse çok da yadırganmaması gereken bir durumdur. Ya da mantık evliliğiyse. Ama ilk soru olarak sorulması rahatsız eder yine de tabi
60 Yorumla
+1 yılilk soruları bu tür sorular olursa dünya güzeli bile olsa onunla ne sevgili olurum ne de evlenirim. niyetini açıkça belli eden tür de sorulara güzel örnek olabilecek cinsten soru türleri. sinirlenirim ve öyle kızlarla hiç işim olmaz. o tür sorular biranda değil tanıdıkça ve sevdikçe zamanla sorulur.
00 Yorumlaİyi bir maaşa, iyi bir eve ve iyi bir varlığa sahip öyle insanlar var ki, ceplerine ve etrafına bakmaktan beyinlerine bakmaktan aciz kalmışlar. Bu yüzden benim karşıma çıkacak olan kimse benim gayretimi, azmimi ve cesaretimi sorsun, bunların gücünün kazanamayacağı bir şey yoktur. İşte bu yüzden çoğu zaman mutluluk ve güven yerini aksine bırakıyor ve etraf ağlayanların salyaları ve gözyaşlarıyla doluyor!
21 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBu sorularla karşılaşırsam ikinci bir buluşma olmaz. :):
102 Yorumla- +1 yıl
Valla seviyorsan göz yumuyorsun.
- +1 yıl
@incompletemind benim sevdiğim kadın bu kadar abes soruları asla sormaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu para pul mevzuları beni anında soğutur. Hiçbirşeyin garantisi yok paran için evlenen biri ilerde parasız kaldığın zaman yine seni maddi sıkıntılar yaşadığın için terk etmesi muhtemel. Kızlar işin kolayına kaçıyor sevginin yazısı kalıyor tahtada sadece bu durumda erkekler sömürülüyor. Sevdiğin insanın paran için yüzüne gülümsemesi nekadar acı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayat felsefesi olarak bu işlere karşıyım. eski sevgilimin annesi imalı olarak bizde adet şu kadar şu takılır demişti. bend ebizde de adet alınan maldan memnun kalınmazsa iade edilir. memnun kalınırsada ücreti dahilinde tepe tepe kullanılır dedim ne biçim konuşuyorsun sen dedi
00 Yorumla
+1 yılKarşımdaki insan benimle bir ömür sürmeyi düşünüyor gelecek için bilmesi gerekli bence, normal karşılarım
10 Yorumla
+1 yılYav bana maddi soramaz. Ben ona sorarsam diyeyim asla sormam. Maddi ne ki çalış kazan Allah Allah. İlişkiyi bitiririm maddiye takık biriyse tamam önemli de o evlilik görüşmesinde olmamalı bana kalırsa.
10 Yorumla
+1 yılbunu sorması doğal birşey sonuçta herkes kendisini garantiye almak ister..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi zaman diliminde veya ciddiyet boyuna göre değerlendirir, banal mı yoksa normal mi kararını veririm. Kısaca evlilik yolundaki ciddiyete göre kadının maddi konuları sormasını garipsemem, tabii uçuk beklentiler olmadığı sürece. Fakat bana gelince, karşımdaki sormadan ben zaten ne var ne yok söylerim. Kaba örnek vermek gerekirse, içinde ne kadar benzini olduğu bilinmeyen bir arabayla yola çıkılmaz.
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar bu tür soruları normal karşılamak gerek anne-baba kötü bir niyetle sormuyor sonuçta.
Sizi kızınız olsa sefillik çekmesini ister miydiniz?
Hiç kimse evladının fakirlik içerisinde yaşamasın istemez o yüzden onların iyiliğini düşünüyorlar.00 Yorumlakizin sormasi hos degil ama erkek ciddi dusunuyorsa maasini degil de evlenince neler yapabilecegini ne kadarini yapabilecegini soylemeli bence sonucta o kizla birbirlerini ne kadar severse sevsinler erkek elinden geleni yapabildigini kanitlamali
014 Yorumla- +1 yıl
evi erkek geçindiriyorsa , erkeğin sözü geçicek ve eşitlikten söz etmeyeceksiniz. Erkeğin başını fazla ağrıtmayacaksınız. Madem kadın bireylik hakkından vazgeçip kölelik hakkını istiyor. O zaman köle gibi davranıcaksınız. Hem köle olup hemde haktan hukuktan bahsetmeyeceksiniz.
Tek şartla kadın ve erkek bireydir, eşittir, evlilikte ortak karar alırlar ortak yönetirler kuralı geçerli olur.
Kadın samimi şekilde erkeğe derki , benim maddi durumum yetersiz, mesleğimden kazancım şu şekilde/veya mesleğim yok evin bakımını üstlenirim, akşama kadar çocuklarıma iyi bir şekilde annelik yaparım. Ben evin tüm hizmetleri için çalışırken sende işte çalışırsın para kazanırsın.
Veya aynı soru erkek içinde geçerli. Kadının iyi bir işi varsa, erkeğe derki sen evin tüm hizmetlerini yüklenirsin, bende işte çalışırım para kazanırım.
- +1 yıl
Özet geçeyim sana :
"Erkek bakmak zorundadır, kadın bakmak zorunda değildir" anlayışına devam ediyorsan
"Erkeğin sözü geçerlidir, kadın birey değildir köledir" anlayışıyla sonuç bulur. Türkiyede artan kadın cinayetlerinin sebebide bundandır. Kadını mal olarak görmelerindendir. Sizin bu anlayışınız Erkeğe daha fazla hak verir. Sonra erkekte tüm bu hakları kullanıp kadının azına eder.
Kadının artık birey olduğunu anlaması için ipleri eline almalı. Bir birey gibi kendi maddi bağımsızlığını kazanmalı. Erkeğe muhtaç olmamalı.
Ancak bu şekilde erkek asla haklarını kullanarak kadının üstüne gidemez. Ancak bu şekilde kadın güçlü olur.
Öbür türlü kölelikten ibarettir köle anlayışına devam
+1 yılEvlilik görüşmesi nedir? TV de izdivaç programlarına falan mı katıldık? Eğer öyle bir aptallık yapmışsam ne varsa söylerim zaten gitmişim oraya göze almışım herşeyi.
Yok sevgilim soruyorsa, sormaz biliyordur zaten ne olduğunu.00 Yorumla
+1 yılDirek bu kadar net soramam zaten utanırım ki uygun sorular değil çok seversem parası önemli olmaz ama bizi çekip çevirebilecek kadar da parası olmalı çünkü mutluluk olsa bile bu para muhabbeti bir yerden patlak veriyor huzuru da bozuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik görüşmesi belli bir aşamadan sonra konusulur iş ciddiye bindiği zaman uygun ortamda uygun bir şekilde sorulabilir çok detaya inilmemek şartıyla tabi. Örn; ne kadar mal varlığın varlığın ne kadar değilde, evin kendine mi ait gibi?
31 Yorumla
+1 yılsorsun tabi ki.. her şeyi ile tanıması lazım sonuçta.
10 Yorumlatabi ki sorulacak, maddiyat önemli bence ve bunda yanlış bir taraf yok. Ancak bazı kızlarımız var ki parası olsun yeter modundalar. Karşısındakinin maddiyatı dışında hiçbir özelliğe bakmıyorlar. İşte ben buna karşıyım.
12 Yorumlamaaşı cartı curtu sorduğu an benden kırmızıyı yer malıma ortak değil hayatıma ortak alırım adamı işine gelirse hoş düşünende yok zaten evliliği alayı menfaat.
10 Yorumlaparada sevgıde onemlı. para olup huzursuz mutsuz olucaksa ya da parasız olup buruk sevgı yasıcaksa olmasın dengesının bulunması lazım normal yanı kımse gucenmesın. tabı bu mantık evlılıgı olur
10 Yorumla
+1 yılEvlilik görüşmesinde bunların konuşulması doğal. Evlendikten sonra konuşacak halleri yok. Erkekte kadının ne iş yaptığını, ne kadar maaş aldığını bilmeli. Bunlar gayet doğal bence.
17 Yorumla- +1 yıl
@Chromed Tabi ki soracak. Evi sadece erkek mi geçindiriyor
- +1 yıl
Evi erkek geçindirecek diye bir kaide yok. Kadın dediğin bir bireydir. Gidip parasını kazanabilir kazanmalı da bence. Maddi açıdan bağımsız kadın her daim avantajlıdır. Ev kolay geçinir. Maddi sıkıntılar çok sorun olmaz harcamasını bilirlerse.
- +1 yıl
Eşitlik korunduğu taktirde yine anlaşmalı bir biçimde kadına çalışmamaktanda söz edilir.
Yine aynı çerçevede erkeğede "sen çalışma, evin bakımını üstlen ben çalışırım" denilebilir.
Buda bir anlaşmadır.
Ama bizimkiler eşitlik demiyor. Erkeğin sözü geçerli olacak diyor. Kadın dediğin evde oturacak diyor. Bu köleliktir. Adınada evlilik demişler. - +1 yıl
@Chromed Bunun farkında olmak güzel. Bazılarının kafası çok farklı çalışıyor. Kadını malı olarak gördüğünden malı ondan izinsiz nefes bile almasın istiyorlar.
evlilik görüşmesi mi :D hangi evlilik kurumunun kutsallığına ne oldu, eşcinseller evlenmek istese kıyameti koparınız. Evlilik can çekişiyor elinizde halbuki 😂
11 Yorumlaİlk önce namaz , niyaz, içki, sigara sorulur ondan sonra is, meslek ve evi var mı sorulur. Tabiki her anne ve baba kızının muhanete muhtac olmadan yaşamasını ister.
10 Yorumla
+1 yılValla ahada yüzüm burda arabasi olmasin altin almasin osu busu olmasin yüregi olsun yeter ben bisey istemem yeterki deger versin esine isterim cok sevsin
11 Yorumla- +1 yıl
Bunlar bir yere kadar
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıliş ciddiye giderse sorması hakkı ki ben kendim de söylerim ; maaşım şu kadar beni böyle kabul ediyorsan et gibisinden çünkü bilmek hakkı . evim zaten yok :D :p
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızların yorumlarını oku , bunun adı RİYAKARLIKTIR , puşt sanki evlenmeye yol arkadaşı degil , çalıştırmaya ENAYİ arıyor.
Bide çok normalmiş :D Hahahaha :D
ÜNİVERSİTE TERCİHİ YAPARKEN BİLE BU KADAR DÜŞÜNMEDİNİZ BE KIZLAR :D21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDahada komiği DİREK SORMAM DİYENLER MESLEGİNİ SORARIM FİLAN DİYOR :D HAHAHA , Sen evlenme kararı aldıgın birinin daha ne iş yaptıgını bilmiyorsan otur agla zaten :D
bunlar normal sorular zaten? körü körüne mi evlenelim hiç olmazsa bir planımız programımız. olur üstesinden gelmek için
26 Yorumla
+1 yılsanane benim mal varlığım çok mu önemli. önemliyse yolun acık olsun derim işsizsem. işim var maaşım gelirim her şeyim v. b iyi ise söyler. yolun acık olsun derim.. her turlu bunu sorana elveDAAA
00 YorumlaBunlar biraz ileri ilişki seviyesindeki sorular. :-D İki taraf illaki ister soru sormak. Çünkü bir hayat kuracaksin ve işinin vs ne olduğunu sormak hiçte anormal değil.
00 Yorumla
+1 yılBence bu tür sorular kaşıdaki insanı soğutur. Sorulmaması gerekir. Söz ve ya nişan anında evlilik kurumu gereğince maddiyat konuşulmalıdır diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBence maddi durumun konuşulması gerekir ama kırıcı olmadan. Sonuçta o da evliliğin gidişatını önemli ölçüde etkileyen bir etken. Adı üstünde evlilik görülmesi bu. Birine aşık olup evlenmiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir evlilik görüşmesi yapmayacağım için sorun yok. Sağlıklı bir sevgililik dönemi geçirilirse zamanla bunlar öğrenilir yani. Sorulması varsa bile hem kişiyi hem karşı tarafı küçük düşürücü.
00 Yorumlaevlilik görüsmesi denilmis. tabiki soracak herseyi. bilmek onun hakki. erkekte kadina sorabilir. bazi seyleri atlatip evlilik konularina gelinmisse niye sormasinlarki.
sonra yok bilmiyodum diye dizlerini dövmesin kimse00 Yorumla
+1 yıl5.000-10.000 aralığında fotoğraf sanatçısıyım ama bir şirkette pazarlama direktörüyüm. kanlıca'da evim var. bir de beylizdüzü'nde kirada evim. 35 yaşındayım.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. Tabikii normal sonucta o senin HELALİN olacak soracak herşeyini tabii. sende onun herşeyini bileceksin bu böyledir.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen sorarım görücü usulü olacaksa sorulmasından yanayım
Sevdiğimizle evlenemedik bari evlendikten sonra sürünmeyelim :D mantığı20 Yorumla
+1 yılParası olmazsa nasıl evlenecek bence normal ama gözüne de sokmamak lazım alttan alttan üstü kapalı sormak lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik görüşmesi ne lan :D :D
Benim bildiğim, 2 taraf doğal bir şekilde karşılıklı olarak birbirinden etkilenir ve bir ilişki başlar, ondan sonra işler yolunda giderse ilişki evliliğe kadar gider. Olması gereken tam olarak bu.10 Yorumla
+1 yılBen en başında herşeyi söylerim zaten sormasına gerek yok bana...
Sormasi da mantıklı normal birşey..10 Yorumlakızlar bizleri yolunacak kaz gibi görüyor. kaç kişiyle gorustuysem hepsi utanmadan sıkılmadan sordu. biri de Allah razı olsun demeyi akıl etmedi.
10 Yorumla
+1 yılusulünce cevap verip selamı sabahı keserim. bunu soracaklara evlilik programlarını tavsiye ederim. orada yırtık çorabından hesap cüzdanı numarasına kadar herşeyi sorup öğrenebilirsiniz.
00 YorumlaRahat bir yasam sürmek icin madem ki analiz edecekler beni heryönden o halde kadini kusursuz istiyorum ve ben tercih edecegim.
13 Yorumla- +1 yıl
sen ne saçmaliyon
- +1 yıl
ezik fakir kompleksli seni
anlayışla karşıladım destek oldum destek istedim ama destek göremedim ve evliliğimiz bitti kesin ve net bir cevap
10 YorumlaGayet doğal. İki insan hayatını nasıl idame ettireceklerini elbette konuşmalı.
20 Yorumla
+1 yılBunu direk sorması beni soğutur ama tabi öğrenmeside gerekir biraz daha ilerledikten sonra
20 Yorumla1.5 sene çıktığım kişiye bile hiçbir zaman bunları sormamıştım. Para muhabbetinden nefret ederim
20 Yorumla
+1 yılmaddi durum önemli midir derim, önemli derse onun maddi durumunu sorarım baktım benden fakir sen bana uymuyorsun bb derim :D :D
20 Yorumla
+1 yılBu soruyu sormak bir kadın için çok normal. Neden sormasın ki bakabilecek mi acaba ne yiyeceğiz ne içeceğizin ön konuşmasıdır bu.
00 Yorumla
+1 yılsorulmaması gerekir ama maalesef maddiyat da günümüz gerçeği. asgari ücretle geçinilmeyeceği gibi aşk da karın doyurmuyor.
00 YorumlaSorabilir hakkidir ama ben sahsen noluyo lan derim. Daha duzgun ifadelerle aile gecindircek isin ve durumun var mı filan diyebilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla bir tepki vermezdim cunku bu insanlarin hakki hayatini birlestiricegi insani secerken sorulabilir gayet normal
00 Yorumla- Devamını Gör (277)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat