Psikolojik hasta bir annem var ya aklımı yitircem ya bileklerimi kesicem ya da ilk bulduğum yaşlı adamla kaçıp gidicem yardım ?

Annem akıl hastası sürekli izlendiğini takip edildiğini herkesin onu öldürmek istediğini düşünüyor sonra benim 3. siniftayken öğretmenimle yattigimi söylüyor hatta babamla yattigimi söylüyor normal bir insan gibi değil bizler gibi yemek yemiyor tv izlemiyor uyumuyor bile sürekli düşünceler peşinde karşı komşumuzun adı ayşeydi diye 3 yıl boyunca ağladı zirladi kendini mahvetti sonra karşıya şişko çocuklu aile taşındı o çocuk neden şişko diye 2 yıl boyunca soylendi ağladı zirladi gecelerce uyumadi sonra karşıya ufak çocuklu bir kadın taşındı kadının neden çocuğu var diye kendini kesti kafasını duvarlara vurdu babamla hergün bunun için kavga yaptı 65 yaşındaki yan komşu havuzda guneslenirken bikinisinin arkasını açmış diye her yıl bunun içinde kendini parcaladi günde 4 paket sigara içiyor yemin ederim artık dayanamiyorum yemek yiyesim bile gelmiyo yutkunamıyorum bile dayanamıyorum artık buna ellerinin kollarının arkadan bağlanıp akıl hastanesine yatırılması gerek?
Hiçbir zaman normal bir annem olmadı hicbir zaman çocuklarıyla muhabbet eden normal insanlar gibi davranan anneleri çok merak ediyorum izleyesim geliyo?
Psikolojik hasta bir annem var ya aklımı yitircem ya bileklerimi kesicem ya da ilk bulduğum yaşlı adamla kaçıp gidicem yardım ?