Annemin psikolojisi ciddi anlamda bozuk babamın ve benim sağlığımı bozacak kadar lütfen yardımcı olurmusunuz?

Annem dışarıdan hayat dolu hareketli bir insan olarak gözükür özünde iyi bir insandır beni çok sever ve benim için herşeyi yapar buraya kadar hiçbir sıkıntım yok. Ama kavgasız bir günümüz geçmiyor babamla günde 3 benimle 5 ya da tam tersi illaki sürtüşme kavga yaşanıyor bazen çok büyük oluyor bazen az. Ama annem öyle değişik bir insan ki ufacık şeyleri büyütüyor. Örneğin sivrisinek konusunda takıntılı yıllardır sivrisinek girecek diye mesela odasına girip birşey söyleyeceksin girer girmez kapıyı kapaaat çabuk gir ışığı kapaaat diye bağırır bu tarz ağız şapırtısı saat sesi gibi şeylere çok takıktır ve ciddi şekilde aşırı tepkiler verir. İnsanların içinde davranış bozukluğu var ne kadar gülüp gülemeyeceğini veya insanların önünde kaş göz yapmamayı ayarlayamıyor. Hayatı insanlara müdahale etmekle geçiyor huzur diye birşey kalmadı. Kavga sırasında hiç söylemediğim şeyleri söylemişim gibi yüzüme vuruyor kendi senaryo uyduruyor buna inanıyor nasıl anlatacağımı bilemiyorum mesela bir konu hakkında hatasını anlatıyoruz diyor siz benim gülmemden rahatsız oluyorsunuz benim mutsuz olmamı istiyorsunuz babanla birlik olup benim üstüme gelmeye çalışıyorsunuz gibi şeyler uyduruyor ve inanıyor. Aşırı derece sinir bozukluğu var mutluyken cıvıklığından çekilmez sinirliyken çenesinden çekilmez bir dünya oluyor. Şu dünyada bir şeye eminim ki annemin psikolojisi kesinlikle bozuk. Doktor olarak nereye başvurmalıyız sizce anneme çare olur mu doktor artık gerekirse ağır ilaçlarda kullansın ömrümüzü yedi ama annem sonuçta seviyorum ve üzülüyorum
Annemin psikolojisi ciddi anlamda bozuk babamın ve benim sağlığımı bozacak kadar lütfen yardımcı olurmusunuz?