Yaslari 65 60.
Korkudan agzimin tadi kaciyor
Bitek ben miyim :(?
Nasil basediyorsunuz korkunuzla
Korkudan agzimin tadi kaciyor
Bitek ben miyim :(?
Nasil basediyorsunuz korkunuzla
kimin nerede ne zaman nasıl ve ne şekilde öleceğini ALLAH tan başka bilen olmaz korkmanıza gerek yok bir düşünün anne çocuğu doğuruyor çocuk hemen veya sir müddet yaşayıp ölüyor Allah vermesin anne baba ve çocuklar seyahat ediyor çocuklar ölüyor anna baba yaşıyor veya tam tersi oluyor onun için kormkanız yersiz bu yazdıklarımı unutma
bazı şeylere hazırlaman lazım kendini benim annem 57 yasında ve gecen ay açık kalp ameliyatı oldu doktor kurtulma sansı %50 dedi ve o ameliiyattayken kendimi olumsuz şeylere hazırladım eğer yardım istersen kapım acık sana
Iyi mi simdi peki?
Benim tek annem sağ arasıra aklıma geliyor ölse ne yaparım diye ağlayacak moda geliyorum eminim sudan çıkmış balığa dönerim çünkü hayatım onun üstüne kurulu ama ölüm bu Allahın emri engelleyemessin tek yapabileceğim bundan sonra ömrünü huzurlu ve rahat geçirmesi sende öyle yap üzme onları
hepimiz öleceğiz bir gün bunu düşününce korku kalmıyor.
Bu oyle bisey degil
Cevap
21Cevap
Öldüklerinden dünyadan daha güzel bir yere gideceklerini bilirsen belki biraz rahatlarsın. Ama işte sevgimiz çokta buna müsade etmiyor.
Nerden bilcem ki.
Gunahkarz nitekim
Hepimiz günahkarız ama Allah affeyleyici dua edip umut etmek lazım.
Tsekkur ederm
:))))
Kimin öleceğini Allah bilir belki de sen onlardan önce gidersin kasma bu kadar
Yok yazik ben onlardan once olursem nasil dayansinlar :(
Tamam bende katlanamam ama olsun
Allah sevdiklerimizin acısını yaratmasın ama her nefis bir gün ölümü tadacak. Aslında benim onlardan onca ölmem daha büyük acı yaşamalarına neden olur. Ama bir gün hepimiz toprak olacağız 😦
Böyle düşünmeyerek. Ölümü bekleme o zaten beklesende beklemesende gelir. Yaşama bak sen.
Allah uzun ömür versin annene ve babana kimin ne zaman öleceği belli olmaz benim en ufak dayım 22 yaşında öldü
Bu hayatta ne kadar değersiz ve küçük olduğumu kendime hatırlatarak...
yapıcak hıc bırsey yok hayata hep onlardan guc almıssn tek basına olmaya alıs. hala bekarsında anlasılan :)
Kendi basima cok seyler halletmem gerekti
Yanlis bir analiz.
Evet bekarim
Ozlemekten niye korkayim 5 yil ayri yasadim
Hatta daha gelmiyordum da cagirdilar yuksek lisansi biraktim geldim.
Basin sagolsun
Tsekkurler
Amin:(
Herkes ölecek doğanın kanunu bu. İnsan her acıya alışıyor. Üstelik yaşları iyi 70-80 değil en azından. Allah uzun ömür versin.
Her fani ölecek yapacak bişi yok Allah hayretsin sonumuzu...
Basin sagolsun kim?
:((((((
:(((((
düşünmemek lazım..
düşündükçe strese boğuluyo insan..
Bende arada düşünüp psikolojimi bozuyorum düşünememeye çalış
ölüm allahın emri hepimizin başına gelecek elbette ölmelerini istemem allah uzun ömürler versin onlara ama kaçınılmaz son
Rabb'im sağlık sıhhat versin ben hiç görmedim babamı.
Ne diyeceğimi bilemedim
😑😑😑
ölüm Allahın emri herkes tadacak bu acıyı
Bu korkuyla yasama bizde ayni sekli olucaz
Küçük gösteriyosun. Nasıl o kadar yaşlı oluyorlar?
Yas25
Ne yapabilirim benimde evlenmem 30 u dogurmam 32 yi bulur.
Cocuguma 25 yas ekle.
Ben 57 olurum.
Gayet normal nesi anormal:))))
19 yasindaki kizla evlenirsiniz kim hangi adama beni al 19luk yerine diye yapisiyo?
Yapışmasına gerek yok. 30 daki o 3 rakamı çok tehlikeli. 30, erkeğin çıkışa geçtiği, kadının düşüşe geçtiği yaş. Kadının balon gibi şişirilip değerli hissettirildiği aralık, 20 li yaşlar. 30 a geldin mi, o reddettiğin adamlar var ya. Onları bile mumla ararsın. Dikkat et : )
Bunun örneklerini her yerde gördüm. 30 da evlilik telaşına düşenlerin sonu genelde hüsran : )
Yoluktan kıllı göbekli kel adamlara talim ediyorlar : )
Maddi durum yeterliyse tabi.
Tum bunlar Benim derdim degil :)
Salla
Tum derdim atanmak
El ogluna bagli bir mutluluk anlayisim yok
Atanirsam ogretmenim
Benim icin muazzam bir guzellikte bir secenek
MuaZzam guzellikte... arada ki 'bir' fazla
Kucuk sehir severim ben
Yormayan
Diledigince olsun ömrün ins.
:)))
neden böyle düşünüyorsun hastalar mı?
Yoo :(
Annen babanla mı yaşıyosun? Bekar misin Yani?
Niye?
Ölmeyen sevinsin
Takma fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar