Biz erkekler her zaman kadınlardan daha dikkatli ve de pratik zekalıyız. Mıy mıy giden kadınlara ayar oluyorum... Peki sizin düşünceleriniz neler? Gizli sende gel bro :)
A) Erkekler,
B) Kadınlar,
C) Diğer,
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Araç kullanırken erkekler mi daha dikkatli, yoksa kadınlar mı?
Kadınlar daha dikkatli ve konsantre sürerler. Araba kullanmaya yeni başladığında bilinçsiz amatörsündür. Sonra bilinçli profesyonel olursun ama hedef 'bilinçsiz profesyonel' olmaktır. Trafik hızlı karar verip risk almaktır. Kadınların beyin yapıları buna uygun değildir. Bu ayrımcılık filan değildir kız arkadaşlar savunmaya geçmesin lütfen çünkü bu beyin görüntüleme cihazlarında bilimsel olarak ispatlanmıştır.
Kadınların şöförlük yetenekleri ortada maalesef iyi olanlar çok çok az. Ama bunun nedeni de yine eğitim. Erkekler henüz veletken bu meraka düşüp babalarının kucağında başlıyor öğrenime ana kızlar öyle değil okul bitecek bilmem ne yanı aynı dönemler pratik yapmıyorlar ve Sonra kızlar kadınlar kötü sürücü denmesi haksızlık oluyor bence
Her iki taraftada dikkatli kullanan var.. Kadinlar biraz daha panik erkeklerde çok rahat.. Kadınlar kurallara uyuyor erkekler uymuyor pek fazla sabırsızlar.. Bircok erkekten daha iyi olan kadin şöförler var ama..7 senedir araba kullanıyorum ilk kullanmaya başladığım seneyle şimdi bir değil şu an birçok erkekten daha iyiyim...
Kadınların çoğu trafik konusunra biraz paranoya. Yani dikkatli ama önündeki yoldan başka her şeye de dikkat ediyor. Erkekler daha rahatlar bu konuda daha doğru kısımlara dikkat edip pratik bir şekilde hallediyorlar. Tabi bu demek değil ki çok iyi sürücü kadınlar ve berbat süren erkekler yok
Kadını erkeği yok bunun bence. Yolda sinir olduğum bayan sürücü kadar erkek sürücülerde var. Pratik kullanım önemli. Herkesin harcı değil cidden. Bende bayanım ama çoğu bayan sürücüye sinir oluyorum araba kullanırken. Bir bayann bile yapmadığı hataları yapan erkeklerse aman Allahım !
biz erkekler biz kadınlar diye ayrıştırmaya gerek yok.. pratik zeka ve odalakma dikkat etme cinsiyette bağdaştırmak bana pek doğru gelmiyor kişinin karakter ile alakalı bir durum kurallara uymak gerek insanları dizginlemek veya düzen sağlamak için değil başka canların güvenliğini tehtit etmemek için
Normaldir. 16 yaşında babasının arabasını kaçırıp ustalaşan kaç kadın var? Çıksınlar öne. Erkeğe sınır koyulmuyor ki, adam arabayı kaçıra kaçıra dıkkat küpü oluyor. Hayır şimdi arabayı geri getirdiğinde farklı şekilde parketse durumu babası çakacak. Doğa Rutkay'ın programında Üstün Dökmen bu konuyu süper açıklamış
Erkekler daha dikkatliler fakat cinsiyetten dolayı değil; kadınlar gibi araç sürerken makyaj yapmak, mesajları cevaplamak, sosyal medyada gezinmek, snap atmak, canlı yayın açıp gaza basmak gibi bir dertleri yok. En basit örneğinden bu sene canlı yayın açıp kaza yapan kadın sayısı 100 ün üzerinde iken bunlardan 8 I ölümle sonuçlandı.
Kadınlar sadece dikkatli olduğunu sanıyor. Aynalara bakmaktan yola bakamıyorlar. Aynalara bakmalarını da "biz aşırı dikkatliyiz ondan kaza yapıyoruz" olarak bize kakalamaya çalışıyorlar. Dikkat demek hepsini aynı anda yapabilmek demek. Birini yapıp diğerinden fire vermek değil.
Bence erkekler bazen tabi her 2 taraftada sıkıntılar oluyor ama Bursa trafiğinde sürekli yol üzerindeki kararsızlıkları yüzünden kadınlar hep nerdeyse kaza yapmama neden oluyolardı. Tabi yanlış anlaşılmasın çok iyi kullanan tanıdığım insanlarda var
Erkeklerın anlık dusuncelerı ve reflexlerı kadınlara gore daha ustun o yuzden erkekler daha iyi sürer en basit bir örnek. parktan çıkarken önde bir arabanın cıkmasını beklemek yerıne erkek hızlıca basarken kadın mıy mıy gıder olan olur ya her neyse erkek ıste ve ya kadın ben ne bılım mk ya
Yiğidi öldür hakkını yeme. Kadınlar olarak çok dikkatli ve detayci da olsak trafikte aktif ve pratik değiliz maalesef. Bunun örneğiyle her gün karşılaşıyorum.
kişiden kişiye değişir ama kadınların kullanım oranı az olduğu için daha tehlikeli olabiliyorlar çok usta sürücüleri de yok değil :D bizzat beni sollayanları da oldu :D
%54 dikkatli çıkmış :D %70 bayan :D tamam pro. f bayanlarda vardır illaki ama :D Genel olarak erkekler derim bende. Burada cinsiyet ayrımı yapmıyorum bayan olsaydım yine erkekler derdim.
Bence kadınlar daha dikkatli çünkü erkekler daha umursamazca kullanıyor. Dayım bir kere arabayla giderken direksiyonu bırakıp telefonunu aramaya başlamıştı.
niye ben sade araba değil motor ve bisiklet falan da kullanıyorum reflekslerim falan çok iyi sezilerim de çok iyi iç güdüsel olarak manevra ve fren yapmışlığım var
kdm zillisi dünyada kadına ne mal olarak bakılır bilirsin ilk insan hz adem onun kemiğinden oldun havva allah ne diyor ben dünyayı hz muhammed için yarattım 160 boyların'da bir kız için yarattım demiyor dikkat et bak. Dünyada her şeyi erkek yapıyor o kullandığın petleri bile neyin kafası bu? molped reklamında yok şu kadar yaptık deyip kız oynasın reklamda inanın hemen hahhahaha kendini kandırıyor bunlar siz hiç bir sk yapamazsınız ne bu dünyada ne diğer dünyada 2. sınıf olarak görünüyorsunuz. hahahahahha
kaldırımda yürüyoruz kadın üstümüze sürüyordu yanımdaki arkadaş boşuna demiyorum kadın sürücü görünce kaç diye kızların görüşüne baktım her zamanki gibi kendisini korumuş hatasını kabul etmiyor 😁
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkek kadın diye ayrım yapilmamali bence çünkü çok iyi kadın sürücüler dr var ardından bir ton laf ettiğimiz kadınlarda Ayni şekilde erkekler içinde geçerli
En İyi Cevaplar